Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Güngören'de Patlama !

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    20 sene oturduğum evin karşısındaki binanın altında patlamış bomba, eski komşumuzun oğlu ağır yaralanmış,bi aile dostumuz Alim amcamız ve yine Sürmene'li komşumuzun orta 2 ye giden kızı balkonda iken camlar kırılınca vefat etti ,çocukluğumun geçtiği sokak gerçekten Trabzon'lu ve Karadeniz'li insanların yoğun olduğu bir semt Haznedar başımız sağolsun bütün gece uyuyamadım, bu kalleşler birgün bunun cezasını çekecek inşallah .
    Emre senin durumun çok daha zor. Allah sabırlar versin kardeşim, başın sağolsun.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

Olayın olduğu yeri çok iyi biliyorum.. Az oturmadım oralarda. çok üzüldüm gerçekten......

kahrolsun terör kahrolsun bunu yapanlar.....

ölen vatandaşlarımızada ALLAH tan rahmet kalanlarada sabır diliyorum......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bu arada bolgede patlatılmayan 2 bomba daha buldular duyduguma gore ... haznedarı harıtadan sıleceklerdı serefsızler
        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Emre senin durumun çok daha zor. Allah sabırlar versin kardeşim, başın sağolsun.
          Çok kötü oluyor insan cümlemizin başı sağolsun,insan televizyonda çocukluk arkadaşlarının üstündeki tişörtleri çıkarıp yaralıların kan kaybını önlemek için bez yaptığını görünce lanet edesi geliyor , bide tanıdıkları kaybetmek hepten acı, başımız sağolsun çok doluyum Allah'a havale ediyorum mevlam verir cezalarını inşallah.
          DOZER CEMİL

Yorum

İnsan hakları deyip idama karşı çıkan amerika adisi, milleti elektirik sandalyesine bağlarken dünya nerede?
            karnı aç olduğu için pastaneden baklava çalanı idam edin demiyor kimse.

Ama dün gece ki gibi insanlıktan çıkmış adi şerefsiz köpekler idam edilmeli.
            Dağda bu fareleri arıyoruz. şehire kadar inmiş bu örümcek beyinliler. gösteriler yapıyor. belediye başkanları bile var. bunun adı demokrasi değildir. hem ekmeğimi yiyeceksin hem adi şerefsizlik yapacaksın . buna birileri dur demeli.
            o sokaklara inip çoluk çocuğu öne sürüp gösteri yapan molotoflar atanları toplayacaksın hayatlarını zindan edeceksin bu köpeklerin.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

Alınan bilgiye göre, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aleyna Çelik, Dursun Ali Aydemir ve Murat Ağca (14) hayatını kaybetti.

Murat bızım arka apartmanda oturan cok tatlı bı cocuktu bakmaya kıyamazdık, Almancı murat
              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.livevideo.com/video/07106...omb-the-p.aspx

Alınan bilgiye göre, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aleyna Çelik, Dursun Ali Aydemir ve Murat Ağca (14) hayatını kaybetti.

Murat bızım arka apartmanda oturan cok tatlı bı cocuktu bakmaya kıyamazdık, Almancı murat
                Başınız sağoLsun...
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Öncelikle bir Güngörenli olarak tüm Güngörenlilerin ve Türkiye’nin başı sağ olsun.

Olayın olduğu yer ile evimizin bulunduğu yer yaklaşık 5 dakikalık mesafede.

Trabzon’da Uzun Sokak, Ankara da Kızılay Meydanı, İzmir’de Karşıyaka ne ise Güngören’de de Menderes caddesi öyleydi.

Ailesini, çoluğunu çocuğunu alan oraya gider havuz başında oturur çekirdeğini ve dondurmasını yerdi.

Dün akşam çalıştığımdan dolayı Allaha Şükür orada değildim.

Ölen ve yaralananların arasında arkadaşlarım, dostalarım ve ağabeylerim de var.

-------------------------------------------------------------------------------

Bulunan yerde oturanların çoğun %80 Karadenizlidir.

Dolayısıyla olayı bu konuda çok deşmek istemiyorum.

Şirketin servisiyle gittiğim anda babam telefon açarak nerdesin? Dediğinde servisteyim dedim ve koşarak eve gelmemi söyledi.

Panzerler, Çevik kuvvet ambulansları görünce az çok durumu anlamış oldum.

Yalnız bu son 1 hafta bulunduğumuz bölgede sürekli polisler arabaları çevirmekte ve kimlik kontrolü yapıyorlardı.

Dolayısıyla bu konuda ihbar alındığı ve yetersiz önlem alındığını düşünmekteyim.

Tekrar Güngörenlilerin ve Türkiye’nin başı sağ olsun.

~~~~~~

Serdær kardeşimin yazısıdır.

Türk milletinin başı sağ olsun.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Milletimizin başı sağ olsun, çok üzüldüm.
                    Bu hainlik yapanların yanına kalmayacaktır.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Hayatlarını kaybedenler

Patlamada Aleyna Çelik (4), Murat Ağca (13), Perihan Durmuşoğlu, Yavuz Öztürk (26), Abdullah Güler (63), Servet Aşan (49), Halit Öge (51), Halil Makaracı (51), Macide Aydın, Fadime Başkan, Dursun Ali Aydemir, Şeyma Özkan (12), Hayrettin Güler, Taha Yıldız (5) ve 60 yaşlarındaki bir kişi hayatını kaybetti.

MekanLarı cennet oLsun...
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

arkadaşlar böyle video felan koymayın sitemizde yaşı kücük arkadaşlarda var izlerler yapmayın ok
                        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burnuma Ergenekon kokuları geliyor

Allah rahmet eylesin bütün ölülerimize. Ailelerinin başları sağolsun
                          Aynen öyle ergenekon kokuları hemde tam zamanında

Ölenlere rahmet kalanlara sabır ver yarabbim....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İnsan hakları deyip idama karşı çıkan amerika adisi, milleti elektirik sandalyesine bağlarken dünya nerede?
                            karnı aç olduğu için pastaneden baklava çalanı idam edin demiyor kimse.

Ama dün gece ki gibi insanlıktan çıkmış adi şerefsiz köpekler idam edilmeli.
                            Dağda bu fareleri arıyoruz. şehire kadar inmiş bu örümcek beyinliler. gösteriler yapıyor. belediye başkanları bile var. bunun adı demokrasi değildir. hem ekmeğimi yiyeceksin hem adi şerefsizlik yapacaksın . buna birileri dur demeli.
                            o sokaklara inip çoluk çocuğu öne sürüp gösteri yapan molotoflar atanları toplayacaksın hayatlarını zindan edeceksin bu köpeklerin.
                            Hepsini yaksak 1 saniye bile içim cız etmez...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

17 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarda şu ana kadar 154 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel İstanbul İlgi Hastanesi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.

Hayatlarını kaybedenler

Patlamada Aleyna Çelik (4), Murat Ağca (13), Perihan Durmuşoğlu, Yavuz Öztürk (26), Abdullah Güler (63), Servet Aşan (49), Halit Öge (51), Halil Makaracı (51), Macide Aydın, Fadime Başkan, Dursun Ali Aydemir, Şeyma Özkan (12), Hayrettin Güler, Taha Yıldız (5) ve 60 yaşlarındaki bir kişi hayatını kaybetti.

Emre’nin hocası patlama kurbanı

BAĞCILAR Galatasaray Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Hayrettin Güler kuşlarına yem almaya giderken patlamada yaşamını yitirdi. Hayrettin Güler’in aynı zamanda Emre Bölezoğlu’nun Zeytinburnuspor’da da hocalığını yaptığı belirtildi.

Olayda yaralananlardan ismi tespit edilen diğer kişiler ve bulundukları hastaneler ise şunlar:

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Tahir Yıldırım, Uğur Kılıçarslan, Dilek Karahan, Neriman Güner, Hikmet Ali Erin, Remzi Tanrıkulu, Buse Hazarlı, Selma Koska, Nurten Süpürgeci, Bekir Demir, Erdi Kılıçsoy, Süleyman Çamur, Erdal Çelebi, Rahime Güneşgil, Sebiha Karınca, Ahmet Karınca, Sabriye Karınca, Vedat Karınca, Hayriye Yardım, Mehmet Turan, Başaran Üstünel, Yılmaz Erinç, Gülsüm Irazlı.

JFK Hospital İstanbul: Furkan Kuru, Enver Menekşeoğlu, Fikriye Çamlıbel.

Güngören Özel İlgi Hastanesi: Muhtar Gelve, Yasin İnceyılmaz, İbrahim Aykut, Gülşah Keçeci, Samet Algül, İrfan Fırat.

International Hospital: Bedir Onur Dağdeviren.

Güngören'deki Özel Kolan Hastanesi: Ramazan Kırıktaş, Selçuk Satil, Özcan Güneş.

Bağcılar Devlet Hastanesi: 4 yaralı var, 7 yaralı da tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Semih Maden, Tuğba Gök, Sümeyye Bilgi, Abdullah Dinleyici, Himmet Ali Erinç, Mehmet Durak, Kamuran Altıkardeş, Emine Gök, Elmas Ercan, Fatma Kaboğlu.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi: Süleyman Özdemir, İrfan Özyalçın, Ali Osman Yiğit.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi: Şaban Sakarya, Asım Balkan, Bekir Uslu, Saffet Kaya, Onur Bozkurt, Ali Osman Aydemir, Bekir Dağdeviren, Perihan Özkul, Umut Aydın, Onur Aydın, Songül Demirpolat, Yunus Emre Azizoğlu, Nilgün Yücel, Abdullah Dinleyici, Yakup Geridönmez, Mehmet Demirpolat, Feyat Yasak, Sadık Kılıç, Remzi Tanrıkulu ve 3 yaşında ismi belirlenemeyen bir çocuk.

İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Mehmet Koç, Ahmet Yıldız, Oya Kuş, Aslıhan Korkmaz.

Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Yeşim Azali, Zeynep Atakol, Sanem Gelve, Hanife Kağızmanlı, Tahsin Kalkanoğlu, Şengül Yıldızlı, Gülsüm Gazi.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

ölenlerin mekanı cennet olsun
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X