Milletimizin başı sağolsun,hayatını kaybedenlere rahmet yakınlarına sabırlar dilerim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güngören'de Patlama !
Daraltma
X
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir haftaya unutulur!!!
Allah rahmet eylesin.
Türk Milleti'nin başı sağolsun.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
Saldırıda ölen ve yaralananların isimleri
Güngören'de meydana gelen patlamalarda ölen ve yaralananların isimlerinin belirlenmesine çalışılıyor.
Alınan bilgiye göre, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılanlardan Fadime Beşkan, Bahçelievler JFK Hospital İstanbul'a kaldırılan Macide Aydın (52), Özel İlgi Hastanesi'ne kaldırılan Hayrettin Güler ve Şeyma Özkan ile İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Taha Yıldız'ın (5) hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayda yaralananlardan ismi tespit edilen diğer kişiler ve bulundukları hastaneler ise şunlar:
Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Tahir Yıldırım, Uğur Kılıçarslan, Dilek Karahan, Neriman Güner, Hikmet Ali Erin, Remzi Tanrıkulu, Buse Hazarlı, Selma Koska, Nurten Süpürgeci, Bekir Demir, Erdi Kılıçsoy, Süleyman Çamur, Erdal Çelebi, Rahime Güneşgil, Sebiha Karınca, Ahmet Karınca, Sabriye Karınca, Vedat Karınca, Hayriye Yardım, Mehmet Turan, Başaran Üstünel, Yılmaz Erinç, Gülsüm Irazlı.
JFK Hospital İstanbul: Furkan Kuru, Enver Menekşeoğlu, Fikriye Çamlıbel.
Güngören Özel İlgi Hastanesi: Muhtar Gelve, Yasin İnceyılmaz, İbrahim Aykut, Gülşah Keçeci, Samet Algül, İrfan Fırat.
International Hospital: Bedir Onur Dağdeviren.
Güngören'deki Özel Kolan Hastanesi: Ramazan Kırıktaş, Selçuk Satil, Özcan Güneş.
Bağcılar Devlet Hastanesi: 4 yaralı var, 7 yaralı da tedavilerinin ardından taburcu edildi.
İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesinde açıklama yapan Prof. Dr. Cemalettin Ertekin, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu, kol ve bacaklarından yaralanan 3 kişinin ameliyata alındığını bildirdi.
Ertekin, 18 yaralının tedavisinin sürdüğünü, 8 yaralının da tedavileri tamamlanarak taburcu edildiğini ifade etti.
--------------------
Koyu olan isim dikkatimi çekti.Bildiğim kadarıyla Cafer abinin Haznedarda akrabası vardı.Çok geçmiş olsun.Özkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
ben bir gungoren haznedarli olarak bu isi yapanlari lanetliyorum. cok üzgünüm. ilcemi ve semtimi cok seviyorum.. trabzonlularin en yogun oldugu öteki trabzonda diyebilirsiniz... trafige kapali alan olan insanlarin banklarda oturup aksam aksam serinletikleri saatin 22 olduguna bakmayin insanlarin en yogun oldugu saatler. ailelerin rahat ettikleri yer burasi. sadece hedefi sivil hicbir gunahi olmayan masum insanlar olan bu aşşagilik yaratiklarin insan degil cunkü bunlar Allah belasini versin. biraz once gittim gunduz gozuyle bakayim polis yaklastirmiyor. hepimizin basi sagolsunTrabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
- Alıntı
Yorum
-
Aynı cadde de abimim 100 m ilerisinde marketi ve evi ve su istasyonu var amca kızının halı mağazası.Abim o caddeye su götüryor ve dükkana geri dönuyor araksından patlama.Yanı canını 5 dk ile kurtarıyor.İlk patlamada yardıma koşarken polis olaya yerine geçmeleini engelliyor ve 2. patlamayı atlatıyor.Yara almadan kurtarıyor.Evet verilmiş Sadakası var yada kaderine bu yazılmamış diyelim biz büyük bir nefes alırken ondan ve aileisnden haber aldığımızda Bizim gibi ii haber alamayan çok insan oldu.Terörün her türlüsünü lanetliyoruz.Allahın onlara fırsat vermesin. Ölenlere rahmet ailllerine başsağlığı diliyorum.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
- Alıntı
Yorum
-
ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin yaralılara da acil şifalar.
Olayın terör saldırısı olduğunu dile getiren vali , olayın "tüp patlaması" olmadığını belirtmeye çalıştı sanırım.
Ama gazetelerin bazıları hemen pkk damgasını yapıştırdı olaya. pkk.yı ya da başkasını savunmak demiyorum katiyen ancak onların taşeronluğunda olsa bile (ki onu da zannetmiyorum) bizi böyle oyunlarla rahatsız etmek isteyen insanlar artık deniz aşırı ülkeler kadar uzakta değil ya da kuzey ıraktakilerden daha yakın.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben bir gungoren haznedarli olarak bu isi yapanlari lanetliyorum. cok üzgünüm. ilcemi ve semtimi cok seviyorum.. trabzonlularin en yogun oldugu öteki trabzonda diyebilirsiniz... trafige kapali alan olan insanlarin banklarda oturup aksam aksam serinletikleri saatin 22 olduguna bakmayin insanlarin en yogun oldugu saatler. ailelerin rahat ettikleri yer burasi. sadece hedefi sivil hicbir gunahi olmayan masum insanlar olan bu aşşagilik yaratiklarin insan degil cunkü bunlar Allah belasini versin. biraz once gittim gunduz gozuyle bakayim polis yaklastirmiyor. hepimizin basi sagolsun
- Alıntı
Yorum
-
Güngören Karadenizli hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı yerlerden biri.
Türk milletinin başısağolsun, Ölen vatandaşlarımıza Allah rahmet eylesin, yaralılarımıza da acil şifalar.
Yaptırım istiyoruz artık yaptırım ! somut şeyler görmek istiyoruz artık. Ankara'nın orta yerinde sözde bayrak açanların akibetlerini görmek istiyoruz !Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
- Alıntı
Yorum
-
15 kişinin hayatını kaybettiği patlamalarda şu ana kadar 140 kişi hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Özel İstanbul İlgi Hastanesi, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığı kaydedildi.
Alınan bilgiye göre, İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Aleyna Çelik, Dursun Ali Aydemir ve Murat Ağca (14) hayatını kaybetti.
Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan adları belirlenenler şunlar:
Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Semih Maden, Tuğba Gök, Sümeyye Bilgi, Abdullah Dinleyici, Himmet Ali Erinç, Mehmet Durak, Kamuran Altıkardeş, Emine Gök, Elmas Ercan, Fatma Kaboğlu.
İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi: Süleyman Özdemir, İrfan Özyalçın, Ali Osman Yiğit.
İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi: Şaban Sakarya, Asım Balkan, Bekir Uslu, Saffet Kaya, Onur Bozkurt, Ali Osman Aydemir, Bekir Dağdeviren, Perihan Özkul, Umut Aydın, Onur Aydın, Songül Demirpolat, Yunus Emre Azizoğlu, Nilgün Yücel, Abdullah Dinleyici, Yakup Geridönmez, Mehmet Demirpolat, Feyat Yasak, Sadık Kılıç, Remzi Tanrıkulu ve 3 yaşında ismi belirlenemeyen bir çocuk.
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Mehmet Koç, Ahmet Yıldız, Oya Kuş, Aslıhan Korkmaz.
Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi: Yeşim Azali, Zeynep Atakol, Sanem Gelve, Hanife Kağızmanlı, Tahsin Kalkanoğlu, Şengül Yıldızlı, Gülsüm Gazi.
--------------
Koyu renktekı abılerımızın bırı rızelı dıger ıkısı trabzonludur ...
- Alıntı
Yorum
-
20 sene oturduğum evin karşısındaki binanın altında patlamış bomba, eski komşumuzun oğlu ağır yaralanmış,bi aile dostumuz Alim amcamız ve yine Sürmene'li komşumuzun orta 2 ye giden kızı balkonda iken camlar kırılınca vefat etti ,çocukluğumun geçtiği sokak gerçekten Trabzon'lu ve Karadeniz'li insanların yoğun olduğu bir semt Haznedar başımız sağolsun bütün gece uyuyamadım, bu kalleşler birgün bunun cezasını çekecek inşallah .En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 10:05.DOZER CEMİL
- Alıntı
Yorum
-
Dün de söyledim. İnsanlıktan nasibini almayan bu insanlara insanca davranmamak gerek. İdam cezası geri gelmezse bu hayvanlıklar azalmaz artarTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
- Alıntı
Yorum
Yorum