İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güngören'de Patlama !
Daraltma
X
-
İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil yani etrafinizi sardi. Yardim etmek icinmi?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabam'a bızı hor gorenlere cevaptır dıye cıkıstılar ... Bakkalımız dıyarbakırlı, cokta ıyı seker gıbı bı adam, aldı uzaklastırdı onları ... sınırım bozuluyor dusundukceçok yüz verdik bunlara çok....
Rock is life...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabam'a bızı hor gorenlere cevaptır dıye cıkıstılar ... Bakkalımız dıyarbakırlı, cokta ıyı seker gıbı bı adam, aldı uzaklastırdı onları ... sınırım bozuluyor dusundukce
- Alıntı
Yorum
-
Yuh! İbo türkülerine devam etti!
İstanbul can derdinde, kanallarda tık yok ! Hangileri yayını kesti, hangileri ayıp etti ?
Star TV ve ATV'de şarkılar-türküler sürdü. Star TV'de ikizler yarışması, ATV'de ise İbo Show var. İkisi de canlı yayınlanıyordu.
Kanal D ve Show TV'de ise film vardı. Kanal D alt yazı ile olayı vermeyi yeterli görürken, Show TV yayınını kesip, Göngören'den canlı görüntüler verdi.
Fox TV, RomanStar yarışmasını yayınlıyordu. "Eğlence bölümünü kesiyoruz" dend, ama nedense şarkılar sürdü. TRT1'de de yine bir eğlence programı vardı.
Yazıklar olsunTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖlü en az 20, yaralı 150 den fazla
- Alıntı
Yorum
-
1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu ise olayın olduğu Menderes Caddesi üzerindeki dernekte bir gazetecinin kendisiyle futbol üzerine röportaj yaptığını, bu sırada bir patlama duyduğunu dile getirdi. Hatayoğlu, cama çıkıp baktığında ilk başta 8-10 kişinin yerde yattığını ifade etti.
Bu caddenin civarda insanların özellikle akşam saatlerinde aileleriyle birlikte vakit geçirmek için geldikleri sosyal bir alan olduğunu anlatan Hayatoğlu, şunları kaydetti:
''İlk patlamadan sonra millet oraya topluca gitti. Aşırı bir kalabalık toplandı. Belki de binin üzerinde insan vardı. 5-10 dakika kadar sonra ikinci bir patlama oldu. İkinci patlama ilkinden daha kuvvetliydi. Bulunduğumuz bina dahi sallandı. 30-40 metre uzaklıktaki insanların dahi yaralandığını gördüm.'' Hatayoğlu, ''Korkunç bir olaydı. Yaralananlar içinde arkadaşlarımız da vardı. Onları taksilere bindirip hastanelere gönderdik'' dedi.En son EmreBir61 tarafından düzenlendi; 28.07.2008, 02:08.
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşuan tv de 15 ölü 154 yaralı diyor.
- Alıntı
Yorum
-
Benim şu anda olduğum yere yarım saat yürüme mesafesi olay yeri...
Vefat edenlere Allah'dan rahmet diliyorum.
Fakat demek istediğim bir şey.
Hala tv de yapılmakta olan haberler, bu işi yapanların istediği bir şey değilmi.
Bu olayı tertip edenler tvnin karşısın da pis pis yaptıkları işle övünmüyorlar mı..
Tepki böyle olmaz ki...
Yanlış yapıyoruz, yanlış...
- Alıntı
Yorum
Yorum