Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Güngören'de Patlama !

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunların hiç biri tesadüf değil,herşey birbiriyle bağlantılı bişeyler söyleyeceğim siyasete girecek,neyse...

boşver koraycım emellerine ulaşamayacaklar
    SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bugün forma almak için gittiğim haznedardaki ts cluba çok yakın bir yer orası hatta ilginçtir otobüsten yanlış yerde indim yukarı doğru o cadde üzerinden yürüdüm Allahın takdiri işte
      Olay yerinde Ts formalı, boynunda Trabzonspor yazılı bir şey takan TS şapkalı biri vardı. Muhtemelen Ts Club çalışanı kameranın yanındaydı

Yorum

İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunların hiç biri tesadüf değil,herşey birbiriyle bağlantılı bişeyler söyleyeceğim siyasete girecek,neyse...
        Komplo teorisi kurmaya kalkarsak herkes kendi komplo teorisini kurar.

Yorum

sakin olmakta fayda var... Herkes çok üzüntülü, az önce kapatılan bir başlıkta baya bir sinirli yazılar okudum... Ne yazık ki bunun önüne geçilemez ama milletçe sakin olmalıyız. Başımıza ne geliyorsa bu aceleden, düşünmeden harekete geçmeden geliyor..

Bakınız ilk bomba patlıyor herkes aceleyle yaralananlara yardıma koşuyor tak ikincibomba patlıyor... Polisin ve sağlık ekiplerinin müdahale etmesi gereken yerde vatandaş koşunca bilanço çok ağır oluyor. İlk patlamada yaralananların üzerine ikinci patlamada ki o kalabalık ortaya çıkıyor ve onlarda ne yazık ki yaralanıyor...

Düşünmeden konuşmayalım , küfretmenin bir anlamı yok ya da yüksek mevkiiler gibi yarım ağız saldırıyı lanetliyoruz gibi samimiyetsiz yazılarada ihtiyaç yok.

Kalbimiz, ruhumuz, istanbul'da... Allah rahmet eylesin vefat edenlere...

Terör örgütlerinin saldırılarını ve faili meçhul cinayetleri ergenekon'a bağlayan,ergenekon adını kirleten savcı çıksın olayı çözsün ! Gündem böyle değişir işte...

Görüntüleri izlerken gözyaşlarımı zor tutyorum... Yazık ülkeme yazık...
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Güngören bölgesi istanbulda en çok Trabzonlunun ikamet ettigi yerlerin başında..

Hatta biraz önce olay yerinden verilen bir repörtajda 1967 trabzonsporlular dernegi başkanı Alaattin Hatayoğlu açıklama yapıyordu...

Dernek binasının 50 metre ilerisinde patlamış bombalar...

Allah ölenlere rahmet yaralılara açil şifalar versin...

Yandi yine binlerce ailenin çigerleri...

Allah bu canlerinde belasını versin...

Yeter yahu ne zaman huzurlu bir yaşamımız olacak...
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

Bizi Ölümler yıkamaz biz öldük şehit verdik ama dimdik durmamız lazım ben astım türk bayrağımı biz Türk'üz güçlüyüz bunlar bizi yıldıramaz 1 Kişi kalana kadar devam eder mücadelemiz.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Ölenlere Allah rahmet eylesin. Yakinlarina sabir versin.
                onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Yazacak soyleyecek hic birsey bulamiyorum. Masum birsuru vatandasimizi terore kurban veriyoruz. Lanet olsun ya lanet olsun.

Yorum

İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Güngören bölgesi istanbulda en çok Trabzonlunun ikamet ettigi yerlerin başında..
                    Abi bende öyle dıyordumda bugun bunun dogru olmadıgına karar verdim, olay olduktan sonra hayatımda gormedıgım kadar kürtçe konusan ınsanı bır arada gordum bugun, hatta 4 tanesı etrafımızı sardı trabzonluyuz dıye, olay alevlenmeden yolladık evlerıne ...

Ilk patlamayı cok kısa mesafede olmama ragmen duymadım, yuruyuse cıkarken bombaya 50-75 metre kala patladı bomba ... allahtan ucuz kurtuldum, bolge de patlatılamayan 2 bomba daha bulundu, kafası kolu bacagı kopan ınsanlar aglayan anneler, cocugunu bulamayanlar, bırısı elınde ahıze kala kalmıs telefon kulubesınde ... dehset anı, mahserı gordum sankı orda, yaralıları kaldırırken bakmamaya ozen gosterdım, neler vardı neler kelımeler kıfayetsız kalır ...
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

ALLAH rahmet eylesin çok üzücü gerçekten, öbür dünyada bu işte parmakları olanların yatacak yeri yok, sen bizi koru ALLAH'ım ...

Yorum

Ölü en az 20, yaralı 150 den fazla
                        Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

3 kişi aynı mahallede kömürlükde yakalanmış

Yorum

3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDAGÜNGÖREN'DE PATLAMA

28.07.2008 01:04 Güngören’de peş peşe meydana gelen patlamalar sonrasında İstanbul polisince şüpheli 3 kişi gözaltına alındı.
                            ANKA'nın edindiği bilgiye göre, göz altına alınan 16-17 yaşlarındaki 3 şüpheli kişi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
                            İstanbul genelinde alarma geçen polis, tüm caddelerde ve önemli noktalarda güvenlik denetimlerini artırdı.

Yorum

Ölenlere Allah rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

bunu yapanlarında Allahbin türlü belasını versin.

Yorum

İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi bende öyle dıyordumda bugun bunun dogru olmadıgına karar verdim, olay olduktan sonra hayatımda gormedıgım kadar kürtçe konusan ınsanı bır arada gordum bugun, hatta 4 tanesı etrafımızı sardı trabzonluyuz dıye, olay alevlenmeden yolladık evlerıne ...

Ilk patlamayı cok kısa mesafede olmama ragmen duymadım, yuruyuse cıkarken bombaya 50-75 metre kala patladı bomba ... allahtan ucuz kurtuldum, bolge de patlatılamayan 2 bomba daha bulundu, kafası kolu bacagı kopan ınsanlar aglayan anneler, cocugunu bulamayanlar, bırısı elınde ahıze kala kalmıs telefon kulubesınde ... dehset anı, mahserı gordum sankı orda, yaralıları kaldırırken bakmamaya ozen gosterdım, neler vardı neler kelımeler kıfayetsız kalır ...
                                Nasil yani etrafinizi sardi. Yardim etmek icinmi?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X