taraftar profilimizin hala degişmedigini....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün Ne Keşfettiniz?
Daraltma
X
-
Arkadaşlar bugünkü keşifimizi Seyr-i Aleme sunalım;
En son haftada Bursaya gittik onu orada yendik mi? Evet,
Bugünden ve bundan sonraki her galibiyetimizde yendiğimiz takımları sembolize eden tatlılara futbol yönünden tarif yapalım. Bu başlığa da Haftanın Menüsü diyelim.
Mesela; Bursayı yendik, bu haftanın menüsündeki tatlı;
Kestane Şekeri veya Şeftali Tatlısı. (Acıbademli)

Acıbademli şeftali tatlısı;
1 Komposto Şeftali 2 Su Bardağı Şeftali Kompostosu Suyu 300 gr Acıbadem Kurabiyesi 1 Kutu Krem Şanti 1 Su Bardağı Süt 1 Çay Kaşığı Tarçın 2 Su Bardağı Su 2 Yemek Kaşığı Nişasta ve BURSASPOR FUTBOL TAKIMI
HAZIRLANIŞI
Krem şantiyi bir bardak sütle çırpın. İçine acıbademleri ufalayıp kariştirin. Cam bir kalıbı ıslatıp hazırladığınız karişimi dökün ve buzdolabında 1 saat bekletin.
Su, komposto suyu ve nişastayi tencerede karıştırıp kısık ateşte koyu bir sos haline gelinceye kadar pişirin. Sos soğuduktan sonra tarçını ilave ederek karıştırın.
Şeftalileri kalıptaki acıbademli karışımın üzerine dizip hazırladığınız sosu gezdirin. Dondurduktan sonra nane yaprakları ile süsleyip;
TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ İLE SERVİSİ YAPILIR.....BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Yurt dışında yaşayan bir arkadaşımla iki gece önce msn aracılığıyla yazıştıktan sonra dün akşam itibariyle vefat haberini aldım ve yaşı 39 du.Beyin kanaması geçirmiş.
Anladımki yaşadığımız şuan itibariyle bile ne olacağımız belli değil.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYurt dışında yaşayan bir arkadaşımla iki gece önce msn aracılığıyla yazıştıktan sonra dün akşam itibariyle vefat haberini aldım ve yaşı 39 du.Beyin kanaması geçirmiş.
Anladımki yaşadığımız şuan itibariyle bile ne olacağımız belli değil.
Allah gani gani rahmet eylesin
En son ESER tarafından düzenlendi; 05.12.2010, 09:55.
Yorum
-
Avatarını sevdiğim...İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam dediklerimizin bazılarının adam olmadığını, herkese adam denmemesi gerektiğini. Güzel bir keşif oldu.
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
Oğlak burcu erkeğinden nefret edildiğini öğrendim. Burçlarla pek aram yoktur sadece oğlak olduğumu biliyorum soran olursa bilmiyorum demeyeyim diye.
Daha yeni tanıdığım bir kişi oğlak burcu olduğumu öğrenince beni oraya gömmeye çalıştı resmen. Siz şöylesiniz siz böylesiniz diye konuşup durdu 2 saat
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
Ne yazdın ve değiştirdin göremediğim için merak ettimİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdit. Kavga çıkmasın.
Akşam biraz araştıracağım şu oğlak burcunu.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum