Sonuca dayalı taraftarın varlığını keşfettim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün Ne Keşfettiniz?
Daraltma
X
-
hayyatta iyi gün değilmiş sevinilecek gün ..meğer kötü günde çevresinde bi avuç insan bulması en mutlu günmüş
Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
bak abi bunu bende keşfettim...İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Ünal'ın Trabzon'da Tatil Yaptığını.
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
özel üniversite de bu davayı sevdayı aşkı sürdürmeye çalışmak çook zor insanları bir araya getirmek gerçek taraftarları bulmak çook ama çoook zor
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
Yorum
-
Evet.. Çok yaşadım, biliyorum.İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözel üniversite de bu davayı sevdayı aşkı sürdürmeye çalışmak çook zor insanları bir araya getirmek gerçek taraftarları bulmak çook ama çoook zor
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum