Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bugün Ne Keşfettiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu başlığı keşfettim.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• walla dünden belli kalbim ağrıyo hasan doğanı milli takım götürdü beni de trabzonspor götürecek heralde onu keşfettim
      Kapitalizmin zaafı sunduğu nimetlerin eşit paylaşılmamasıdır;Sosyalizmin nimeti ise sefaletin eşit paylaşılmasıdır

Yorum

• Hayatın neşesi her zaman olması gereken bir duygu olduğunu hissetmenin önemi
        BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• bizim olmadığını düşündüğümüz bazı şeylerin içimizde olduğunu
          medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• bugün hatta şimdi gs bjk maçını seyrederken keşfettiğim başka birşey de bu ligi bize yedirmeyeceklerini açık açık gösteriyorlar her maçta.

Yorum

• yine ders çalışmayı sınav akşamına kadar beklettiğimi farkettim
              Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• Bazı taraftar gruplarının gerçekten desteklenmesi gerektiğini keşfettşm.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Bahattin Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yine ders çalışmayı sınav akşamına kadar beklettiğimi farkettim
                  ben de bu konuda yalnız olmadığımı farkettim

Yorum

• Bu dünyanın civisinin çıktığını bugün bir kez daha öğrendim...
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Piyasada çok kaşar olduğunu keşfettim.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ömer Üründül'ün bunak olma yolunda büyük aşama kaydettiğini keşfettim.

Yorum

• fatih sultan mehmetin istanbulu fethinde 20 li yaşlarda olmasına rağmen resimlerde hep çok yaşlı, gür ve uzun sakallı resmedildiğini keşfettim. ressamların bile bu genç dehayı kabullenemediğini kıskandığını keşfettim.
                          YA SEV YA TERKET

Yorum

• az önce öğrendim

kızlara çok güvenmicen yoksa tepene pisliyolar...
                            HAMSİ
                            Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ömer Üründül'ün bunak olma yolunda büyük aşama kaydettiğini keşfettim.

Yorum

• Beni sevmeyen insanların sayısının artmasının bana haz verdiğini bir kez daha keşfettim. Sevmediğim insanların sayısı sürekli azalıyor. Bu da ilginç geldi bana

Bunun dışında, BMN'de salt olarak futbol hakkında yorumunu beğendiğim insanların iki elin parmak sayısını geçmediğini de farkettim. Çok fena keşiflerim var ama onları yazmayacağım ;oho
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim