Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bugün Ne Keşfettiniz?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• habu gençlerbirliğinden hiç bir halt olmayacağını..
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Kapalı ortamda kesinlikle nargile içilmemesi gerektiğini öğrendim...
      Öğrenmeseydim daha iyiydi aslında ama geçti birkere...
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• okey i unuttugmu farkettim
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• 300 GB'lik Sabit Diskimin 250 GB'sinin film ve dizilerle dolu olduğunu keşfettim. Acilen ikinci bir hard disk almalıyım
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İftarı diğer illere göre daha erken açtığımızı ve bunun vanda yaşayabileceğiniz nadir güzelliklerden biri olduğunu keşfettim
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• Şu forumdaki Konken başlığı da olmasa foruma asla giriş yapmayacağını tahmin ettiğim kişiler olduğunu farkettim
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Pop müzikten nefret ettiğimi önceden de defalarca ettiğim gibi tekrar farkettim..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Profesyoneliz diyip amatör olan bir güruhu keşfettim bugün

Yorum

• Herkes bir gün terkedip gidebilir hazırlıklı olmak lazım olunduğunu farkettim.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Motorsiklet müşterilerinin çoğunun manyak olduğunu keşfettim.!
                      ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• aşkın gerçek olduğunu ve biyerde beni beklediğini ama benim ona ulaşamadığımı...
                        HAMSİ
                        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• ben hiç birsey kesfedemedim belki yarın kesfederim.....
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Ders çalışmam gerektiğini keşfettim

Yorum

• Hayâtımın en önemli basamaklarının tamâmen beklemediğim, plânlamadığım şekilde geliştiğini keşfettim.

Kazandığım hâlde tercih sıralamasındaki hatâ yüzünden istediğim anadolu lisesine gidememek, fen lisesinde aklımda olmayan bir tercihi kazanmak, sonra gitmemek ve 2 yıl sonra pişmân olmak, lâf olsun diye 4. tercîhe koyduğum bölüme girmek, başvurunun son gününde aldığım klavuzla yurtdışı yaz stajı sınavına girmek, umulmayan bir derece ve kazanabileceğim hâlde 2. tercîhe yazdığım için gidemeyeceğim Almanya, 1. tercihim olan ama uçak bileti için ayırdığım parayı ummadığım bir şekilde harcamak zorunda kaldığım için gidemeyeceğim Japonya.

umulur ki bunda da bir hayır vardır.
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• emeklilik yılım olan 2043 yılının gelmeyeceğini keşfettim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim