ben sevgilimin gözlerine bakmasini özledim , megersem onu nekadar cok seviyormusum onu cok cok cok sevdigimi kesfekktim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün Ne Keşfettiniz?
Daraltma
X
-
Sahurda Köy peynirinden çok fazla yenmemesi gerektiğini keşfettim...
Hele biraz tuzluysa aslında hiç yenmemeli...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Orucun sigara ve çay tiryakileri için ne kadar zor bir ibadet olduğunu bir kere daha keşfettim... Üstelik bu sene Ramazan "efkarlı günlerimize "e de gelip çatmadı ...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Önümüzdeki 6 yıl boyuncu yazın oruç tutacağızİlk olarak FatmaÇelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahura kalkmadan ilk defa oruç tutan biri olarak bunun ne kadar zor olduğunu anladım ve de ilk defa yazın oruç tuttuğumu farkettim...
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
kadın yöneticilerin hiç çekilmez birileri olduğunu keşfettim bugün...
sağolsun kadın müdür yardımcısı bugün kovmaktan beter etti bizi. hemcinslerimin koltuk yüzü gördüğünde havaya girmelerine sinir oluyorum...
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum