İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bugün Ne Keşfettiniz?
Daraltma
X
-
Diş çekiminin nasıl iğrenç bişey olduğunu öğrendim, ayrıca diş sağlınında ne kadar önemli olduğunu.... Dişlerinize iyi bakın arkadaşlar ! 6 ayda bir gidin şu diş hekimlerine yoksa alıyorlar dişinizi !Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
böyle söylersen millet daha gider mi diş hekimineİlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiş çekiminin nasıl iğrenç bişey olduğunu öğrendim, ayrıca diş sağlınında ne kadar önemli olduğunu.... Dişlerinize iyi bakın arkadaşlar ! 6 ayda bir gidin şu diş hekimlerine yoksa alıyorlar dişinizi !
Yorum
-
demişimİlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiş çekiminin nasıl iğrenç bişey olduğunu öğrendim, ayrıca diş sağlınında ne kadar önemli olduğunu.... Dişlerinize iyi bakın arkadaşlar ! 6 ayda bir gidin şu diş hekimlerine yoksa alıyorlar dişinizi !
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
-
evet ama tam bugün unuttum dedğimiz bir gün olacak mı merak ediyorum ...İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebendensin..
ama ben sıkıldım artık hergün aynı şeyi keşfetmekten..Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)
Yorum
-
hiç belli olmaz gerçekten.. belki yarın, belki ölene kadar.. ahh ahh..İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet ama tam bugün unuttum dedğimiz bir gün olacak mı merak ediyorum ...Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hissettim ama neyse

Yorum