ben bu filmi izleyerek çok mu şey kaybediyorum anlamadım yada 2 günde 1 milyon 200 bin kişi çok mu şey kaybetti
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Recep İvedik 2 Sinemalarda
Daraltma
X
-
İlk olarak ToDoRoN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yorumun son kısmına dvd si çıksın izlerim yazısı yakışmadı zıt düştü
Yoksa bu zırvaya 25 papel verip bir de ibret nişanesi gibi evde saklamak Ömer' in yapacağı son şey olur sanırım
Aslında korsanını izlerken bile şu fani hayatımızdan çalacağı 2 saate yazık oluyor ama neyse artık.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTorrent o torrent
Ne Dvd'si Allah korusun)
Zaten hep senin gibi torrentçiler yüzünden Türk sineması gelişmiyor ve yeni yeni ivedikler çevriliyor"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
Türk sinemasında Fight Clublar çekildi de biz mi gitmedik?
Konusuna ilgi duyduğum, emek olduğuna inandığım Türk filmlerini özellikle sinemada izlemeye çalışırım. Ne yazık ki şu sıralar güzel bir Türk filmi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi..
3 maymun, Uzak vb. zırvalara da ilgi duymam bu arada.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 maymun, Uzak vb. zırvalara da ilgi duymam bu arada."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 Maymun' u izledin mi ÖmerTavsiye ediyor musun
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürk sinemasında Fight Clublar çekildi de biz mi gitmedik?
Konusuna ilgi duyduğum, emek olduğuna inandığım Türk filmlerini özellikle sinemada izlemeye çalışırım. Ne yazık ki şu sıralar güzel bir Türk filmi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi..
3 maymun, Uzak vb. zırvalara da ilgi duymam bu arada.
Ben hep yabancı film izliyorum, "Niye Türk filmleri izlemiyorsun" sorusunu sordu bana. Verdiğim cevap çok açıktı "Kaliteli Türk filmi yapıldı da ben mi izlemedim?"
Geçen hafta Türk yapımı filmlerden olan "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filmini izledim. Film başladı ve araya girdi ben hala filmden birşey anlamadım.. Ne çabuk araya girdi dedim..
Kaliteli film yapılsın bizde izlemeye gidelim
Haa bir de şu var, bir filmin kaliteli olup olmamasın da eleştirmenlerin büyük rolü var. Bir kaç eleştirmen aynı görüşleir yazarak filmlerin izlenme sayısıyla rahatlıkla oynayabiliyor günümüzde..
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar inandığınız yapımlara gidiin mutlaka, şahsen 3 maymun ve özellikle sonbahar filmini öneriyorum size. alın izleyin. ancka bu recep ivedik neyin nesi arkadaş ! türk sineması bu recep ivedikler yüzünden gelişmiyor aslında... ben çok sinemaya giden biriyim, ama bu filme gitmem, para kazandırmam...
sizler de madem gülmek istiyorsunuz indirin internetten gülebiliyorsanız gülün... şahsen bu kadar kalitesiz filme gülmem mr. bean'e gülmediğim gibi...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner abi ben indirsem mi, indirmesem mi diye düşünüyordumTavsiye ediyor musun
Şimdi aramaya kalksam bulamam belki de
Benim şu ana dek izlediğim en etkileyici ve Yönetmen performansı olarakda en kaliteli yerli filmlerden bir tanesi..
Ben tavsiye ederim, ama sakin kafayla ve filmin her karesinde gönderilen mesajları hissedebilecek konsantrasyonda izlemen şartıyla"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
Recep İvedik gibi tek kişilik stand-up gösterisi gibi bir filme gitmemeyi anlarım, desteklerim de ama hiçbir Türk yapımı filmi sinemada izlemeyip sonra da "kaliteli Türk filmi çekmiyorlar" demeyi anlayamıyorum.Sen, ben, o gitmezse bu filmler gişe yapmazsa nerden para bulacaklar, nerden çekecekler
Ben elimden geldiğince sinemada yabancı filme gitmiyorum.Destek olmak lazım.
- Alıntı
Yorum
-
Birkaç gün önce Şahan Gökbakar bir gazeteye verdiği röportajda şuna benzer bir açıklama yapmıştı: ''Ben en büyük ödülümü filmi izleyen insanlardan aldım. 4 milyon 350 bin gibi bir rakam Türkiye'de, 700 bin gibi bir rakam da yurt dışında. İnşallah 'Recep İvedik 2'de de böyle bir ödül verirler bana. Bu ödülleri aldıktan sonra başka hiçbir ödüle ihtiyacım yok.'' "Ben bu filmi sanat eseri iddiasıyla çekmedim. Hiçbir organizasyonda aday olmayacağımı da biliyorum. Benim amacım sinemaya gidip bu film izlenilsin diye çektim. Türk sineması bu tür filmlerle para kazanır. Kazanalım ki kazandığımız parayla da güzel sanat filimlerini çekelim."
Hatırladığım kadarıyla buna benzer bir röportajı olmuştu birkaç gün önce gazetede. Birebir aynısı olmayabilir. Aklımda kalanı bu. Bence bu kadar takıntı yapmamak lazım. İsteyen izler, isteyen izlemez. Bu tür filmlerin izlenmesinden neden rahatsız olunuyor onuda anlamış değilim. Bu tür filmlerin izlenmesinin ve rekorlar kırmasının bi zararı varmı bize acaba?En son İskender66 tarafından düzenlendi; 16.02.2009, 21:31.
- Alıntı
Yorum
Yorum