İlk olarak Guests tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hayvanlar Alemi
Daraltma
X
-
İlk olarak ofkopat tarafından gönderildiİlk olarak Guests tarafından gönderildi
Yaw tavsanlar kendi pisliklerini yiyolarmis.Kim söylediyse birisi gitmis anneme söylemis.Alamazsin diyo.Ben de tiksindim biraz nasil sevicem kendi pisligini yiyen bir ......i
kpeklerde güvercin pisligi filan yiyior evet biliyorum [img]smileys/smiley5.gif[/img]
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Alıntı
Yorum
-
sheva
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildiEn son maxim diye bir Boxer tipi ......m vardi; itaat etmemenin cezasini cani ile ödedi...
naaptiniz attiginiz topu getirmedi diye kafasini mi uçurdunuz?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yasmin tarafından gönderildi
........adinda doberman bi kopegim, sürtük adinda bi tavsanim ve yosma adindada bi kaplumbagam var .. arada yosmayla sürtügü yaristiriorum .. acaip eglenceliler[img]smileys/smiley36.gif[/img]- impossible ? what does it mean ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildiEn son maxim diye bir Boxer tipi ......m vardi; itaat etmemenin cezasini cani ile ödedi...
naaptiniz attiginiz topu getirmedi diye kafasini mi uçurdunuz?[img]smileys/smiley5.gif[/img]
- Alıntı
Yorum
-
Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel hayvanı "Lama"dır.
İmkan tanınsın günlerce gecelerce burada lamaları anlatır, fotoğraflarıyla süslerim buraları.
Ama işte elden ne gelir.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın gelmiş geçmiş en güzel hayvanı "Lama"dır.
İmkan tanınsın günlerce gecelerce burada lamaları anlatır, fotoğraflarıyla süslerim buraları.
Ama işte elden ne gelir.Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
Yorum