Ben de Tigin'in kedisini çok sevmeme ragmen bi türlü yildizimiz barismadi.hayvani ilk gördügümde ne oldutysa bana gicik olmus.Simdi ben Tigin'lerin dükkana girer girmez hayvan toz oluyor.[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hayvanlar Alemi
Daraltma
X
-
oo tamamdir desene bizim pilot mesur olucak :P adi pilot benim it :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
- Alıntı
Yorum
-
Bende bi zamanlar muhabbet kusu ve balikbesliyordum.Özel ilgi bekliyorlar.Bas etmek gerçekten çok güç.Hele o akvaryum temizligi tam bir felaket.Bu arada Murat sen bu tavsanlari ticari amaçli kullanmiyacaksin degilmi.Hani ne bileyim diyet falan yane[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
- Alıntı
Yorum
-
Guests
İlk olarak Harun tarafından gönderildiBende bi zamanlar muhabbet kusu ve balikbesliyordum.Özel ilgi bekliyorlar.Bas etmek gerçekten çok güç.Hele o akvaryum temizligi tam bir felaket.Bu arada Murat sen bu tavsanlari ticari amaçli kullanmiyacaksin degilmi.Hani ne bileyim diyet falan yane[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]
Nerden anladin abi)) TÜh be yakalandik.
Yok abi iyi bakicam çok seviyorum tavsanlari ama önce iyi bir arastirma yapmam lazim onla ugrasiyorum tavsanlarla ilgili bilgisi olan varsa yazsin biraz ya da tavsani olan varsa...
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
Kiz arkadasima tavsan aldik bitane daha önce iki tavsan almisti ve ikiside ölmüsbunu alirken satan elemana baya anlattik bak ölüyorlar filan diye. Bize uyarilarda bulundu kesinlikle islak olmamali ve marul fazla yememeli diye. Fazlada su içmemeli çünkü çok cabuk isale yakaliniyorlar ve bunlar için ölüm oluyor kurtulmalari çok zor. Yaklasik6-7 ay oldu ve su anda dev gibi bisey[img]smileys/smiley36.gif[/img]. Hayvanin basian gelmeyen kalmadi bu arada pirelendi çamur deryasina batti ama hala daha inatla yasiyor sonra tavsani olan birisine verdik çiftlessinler filan diye bi gün sonra adam getirdi tavsanlarimi mahfetti yaraladi hayvanlari diye çok kötü sapitmis bizimkisi [img]smileys/smiley36.gif[/img]. Simdi bahçede mutlu ve mesut yasiyor ama yakinda Pet-Shop'a getirip vericez hayvan çiftligine göndersinler diye baya bi büyüdü çünkü.
Bu aralar akvaryum sevdamiz var yaklasik 1 ay oldu. 7-8 tane balik öldü yavas yavas alisiyoruz ve bir haftadir ölen yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: baris61>34
- Alıntı
Yorum
-
Guests
Baris cüce tavsan alicam ben.Max. 1.5 kilo oluyo onlar öyle abartili boyutlara ulasmiyo.Öyle olsa alamam zaten çünkü evde bakicam
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Scholes tarafından gönderildi
Baris cüce tavsan alicam ben.Max. 1.5 kilo oluyo onlar öyle abartili boyutlara ulasmiyo.Öyle olsa alamam zaten çünkü evde bakicam
Ilk baslarda zor oluyor bakimi dikkatli olmalisin cüce tavsanlar hakkinda bilgim yok açikcasi bide sidikleri çok kötü oluyor.61>34
- Alıntı
Yorum
-
Guests
Yaw tavsanlar kendi pisliklerini yiyolarmis.Kim söylediyse birisi gitmis anneme söylemis.Alamazsin diyo.Ben de tiksindim biraz nasil sevicem kendi pisligini yiyen bir hayvani
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
bende balik besliyorum.
2 tane beta baligim var biri disi biri erkek
erkegin adi yattara. yattara bordomavi
disinin adi necati sari kirmizi aslinda sari kirmizi almazdim aama madem
aldim adini necati koyayim resimlerini kayarim ins. yakinda buraya
bi tanede zebra baligim var onunda adi sergen (sisman birazda)
ama yakinda karinca beslemeyi düsünüyorum.yattara show will continue.....................
- Alıntı
Yorum
Yorum