Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hayvanlar Alemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hayvanlar Alemi

Arkadaslar sizlerle hayvan sevgimizi paylasalim istedim. Begendiginiz hayvan türleri;resimleri;cinsleri ve evinizde beslediginiz hayvanlar.Burada konusalim.

Konusmak istemeyen gereksiz yere topici mesgul edip çok saçma konu diye bilmislik yapmasin.Saçma bulan yazmaz

Ben 7 sene muhabbet kusu besledim hatta otobüsle burdan memlekete yillarca beraber gidip geldik.4 sene önce öldü.Simdi tavsan alicam tavsan türlerini arastiriyorum

Yorum

Ben henüz sahip olmadim ama haskey cins köpekler hosuma gidiyor, üniversitedeyken 2. senede apartlarda kalmistim orada vardi kisin gezdirirdik arada sirada cok güzel birsey...

Yorum

İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

Simdi tavsan alicam tavsan türlerini arastiriyorum

Tek alinca yasar mi bilmiyorum ama,çift alirsan öyle hizli ürüyorlar ki,mahalleyi tavsan doldurursun haberin olsun[img]smileys/smiley36.gif[/img].
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

TheCrow su anda arastiriyorum.2saattir yazilar okuyorum tavsanlarla ilgili ve bayagi birsey ögrendim.

Tek alirsan kisirlastirmak lazim yoksa çok huysuzlanip etrafa saldiriyormus.Tek alicam ve kisirlastiricam Baska yolu yok yoksa evde adim aticak yer kalmaz çift alirsam[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

ben muhabbet kusu,tavsan we ördek besledim..en tatlisi ördekti galiba.ama inanilmaz kokuyor[img]smileys/smiley36.gif[/img]..tawsan çok küçükken beslemistim.ufakken tatli ama büyüdügünde ewde kapi pencere birakmamisti...biz de baska bi yere wermistik..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

bende sibirya kurtlarini çok begeniyorum,daha sahip olamadim ama...
              efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

Benim de bi muhabbet kusum vardi.Adini 'Sota'koymustuk.Çok ilgilenmistik o da ilgimizinkarsiligini vermisti.Aksama kadar 'Sampiyon Trabzon','Sota Sota' derdi.Sanki hayvan hissederek söylerdi.Çok severdim.
                When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

İlk olarak t-sat tarafından gönderildi
                  Benim de bi muhabbet kusum vardi.Adini 'Sota'koymustuk.Çok ilgilenmistik o da ilgimizinkarsiligini vermisti.Aksama kadar 'Sampiyon Trabzon','Sota Sota' derdi.Sanki hayvan hissederek söylerdi.Çok severdim.
                  Ne oldu sonra bu kuscagiza?

Yorum

güvercin besliyorum ve suan 4 tane var.....resimlerinide koyacam....

Yorum

Benim tek hayalim ilerdebahçeli bir ev sahibi olmak... Bilin bakalim niye?

Su ana kadar evde besledigim hayvanlar... (Siz düsünün neler çektim ev halkindan...)

Balik

Kaplumbaga

Muhabbet kusu

Kanarya

Papagan

Tavsan

Keçi (yemin ederim, banyoda 4 gün kaldi)

Timsah

Köpek

Kedi

Semender

Ördek

(Kesin unuttugum da vardir)

Edited by: perhaps

Yorum

İlk olarak Scholes tarafından gönderildi

Tek alirsan kisirlastirmak lazim yoksa çok huysuzlanip etrafa saldiriyormus.

Kardes, tavsan uzmani degilim ama benim bildigim ve mantigima da uyan sey,kisirlastirirsan sadece üremesini durdurursun. Yoksa can çikar huy çikmaz; korkarim...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

GÜVERCIN MERAKI OLAN VARMI.BENDE 4 TANE VAR.DIYARBAKIRDAN SEVDIGIMIZ BIR ABIMIZ VAR.BANA 2 TANE GÖNDERDI.HELE DISI OLAN(ISMI KIZIL)BU KUSU SIBEL CANIN ESKI ESI OLAN HAKAN URAL TAM 1000$ ISTEMIS AMA VERMEDI.EVET EVDE OLAN 4 TANE GÜVERCINIM VAR 4 MALIYETI SATMAYA KALKSAM TAM 7,5 MILYAR.

Yorum

[img]smileys/smiley36.gif[/img]ufak at da güvercinler yesin[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                            dünyanin parasini almalarina ragmen,sahada yürümekten baska bir sey yapmayan futbolculara yaziklar olsun..

en büyük Trabzonspor! Sahtekar Futbolcu Istemiyoruz

Yorum

İlk olarak Brad__Pitt tarafından gönderildi
                              [img]smileys/smiley36.gif[/img]ufak at da güvercinler yesin[img]smileys/smiley36.gif[/img]

adminler.adamin asabini bozmayin ulan.bu serefsizi ya atin yada beni...yoksa yemin ediyorum bir kisi yüzünden çok kisinin basi yanacak......bu siteyi çok ararsiniz.benden demesi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X