Haydi Okumaya....
Daraltma
X
-
Ben de kitap okumayı sevenlerdenim... şuan "biz osmanlıyız" isimli bir kitap okuyorum. herkese tavsiye ederim. ya bi de ingilizceler var tabii onları okulda zorla okutuyorlar. diğer kitabımda "henry
Unut gitsin :) Hayat şimdi bi başka güzel :p
ANS 61 DNMSZ ;)Yorum
-
Aslında benimde ingilizce kitaplar okumam lazım..... Türkçede okumam lazım. Amam vakit bulamıyorum bu aralar çok yakında yeniden okuma moduna geçeceğim.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." MevlanaYorum
-
Güzel bir düşünce . Bir yerden başlamak lazım ,henüz hediyeleşen yok sanırım.
Adana'da bir çok kitapçıyı gezmeme rağmen bulamadığım "Fırtına,İhtilal,Efsane Trabzonspor" (Hakan Kulaçoğlu) kitabını hediye edebilecek arkadaş aranmaktadır
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
Ya düşünüyorumda bu kitapları birbirimize hediye ederken vereceğimiz kargo parasıyla yeni kitaplar alabiliriz
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
O zaman ben başlayayım bu kampanyayı madem ben başlattım ilk adımıda benim atmam yakışır. Şükran bahsettiğin kitap çok yakında elinde olacaktır.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
İlhan haklısın. Ancak bulunduğumuz yerler itibariyle bazen istediğimiz kitaplara ulaşmak zor oluyor. Ha internetten alınabiliyor diyorsan,güvenemiyoruz/güvenemiyorum çoğu zaman
)
Hem hediyeleşmek güzel şeydir
Faik çok teşekkür ederim
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."Yorum
-
İstisnalar dışında herkes bulunduğu şehirdeki arkadaşlara hediye versin . kargo parası işindende kurtulmuş oluruz. Ama takdir edersinizki şehir dışından kitap yollamanında vereceği anlam ve değer kargo parasından daha fazla olacaktır.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
keşke bu başlıkta avatar değiştirme başlığı gibi faal bir başlık olsa......Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Bir hediyenin ve özellikle bu hediye kitapsa ne kadar önem taşıdığının bilincindeyim. Sadece düşünceydi, yanlış anlaşılmalara mahal verecekse düzenlerim o iletimi.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
yok canım ya aslında çok ince bir düşünce seninkisi kaynakları maksimum kullanmak lazım. mümkün mertebe bende il dışına yollayacak yerde 2 kitap alıp 2 arkadaşa hediye etmek isterim. Ancak istisna kabilinden olanlar başka.
Mesajını silmek bir yana bu güzel düşüncen için kutlamak lazım seni.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
-
Kitap okuma veya okumak sadece forum için değil toplum olarak sorunumuz Faik Abi. Ben elimdeki kitaplara bakıp ondan sonra buraya yazacağım. Varsa elimdeki kitaplardan okumak isteyen gönderirim seve seve. Ne olacak yani benden birşey mi eksilecek?
Merak ettiğim burada kitap paylaşacak arkadaşların bir kitabı bitirme süreleri. Benim bir kitabı bitirmem 1 ayı buluyor son zamanlarda.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum