Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• .

Yorum

• Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• On numara...

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Dün maça Bizim Trabzonlu komşularla gittik.Horonlarla gittik dönerken de tabi bir hüzün radyo k yı açtılar ''Dallama'' diye bir şarkı çaldılar herkesi aldı bir gülme.Bugün baktım meğer rahmetli Erkan Ocaklının şarkısıymış ve şarkının en can alıcı cümlesi:''Şerefli biliyorduk asker kaçaği çıktı'' ama şarkının videosunu bulamadım.Bence bir dinleyin.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ace of base-all that she wants....
                ıslak imza....

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Hamiş

Yorum

• Modern Talking - S.O.S For Love...

Yorum

• Şuan Volkan Konaktan yarim yarim çalıyo benim radyoda )Bayılırım he
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Yeni Türkü- Fırtınaaaaaaaaaa!
                          Ve tüm marşlar.
                          "Bak işte yaklaşıyor Fırtına,
                          Bak yine yükseliyor dalgalar,
                          Yıllardan sonra, yollardan sonra şarkılar söylüyor çocuklar...
                          Geçse de yolumuz bozkırlardan denizlere çıkar sokaklar!"

Yorum

• BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Müslüm Gürses - Gitme
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• karmate skan maskvama dinliyorum
                                çok mutlu bir andayım şu anda
                                ama bu şarkı bana geride bıraktığım zorlu bir buçuk yıl sonrası harika geliyor
                                tavsiye ediyorum
                                hem de şiddetle
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X