Masaüstünüz Nedir 2 ?
Daraltma
X
-
-
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
-

bu arada Pardus, Türk yapımı tamamen ücretsiz açık kaynak kodlu linux çekirdekli işletim sistemidir. herkese tavsiye ederim...En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 24.04.2008, 22:22.Yorum
-
Bu da benim masaüstüm: El emeği - Göz nuru
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Kücük boyuttan hoslaniyorum. Masaüstünde ortada resim, etrafinda ikonlar oluyor, daha cok hosuma gidiyor. Yinede sagol.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-

Bu da efsane masaüstü görüntüm. 1 yıl boyunca hiç değiştirmeden kullanmıştım
dip not : Az önce tekrar koydum ve görüntüyü aldım. =)En son ilhan tarafından düzenlendi; 25.04.2008, 15:16. Sebep: screenshoot ( sikrın şut ) Türkçeyi korumaya devam. ( Uyarı Osman Abi:) )Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
-
Bu da benim 1 yıllık ruh halimdi Ömer
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum