Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Arkadaşlar volkan konağın eski şarkılarını elinde bulunduran bi arkadaş benimle özelden irtibata geçbilirmi
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sedat abi eski derken ?

Şu kel uşağa kim artistliği öğretmişse tam öğretememiş mikrofonu artiz gibi tutamıyor
      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Bu akşam süperdi gerçekten izledim sonuna kadar çok zevk aldım...
        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Yılbaşı gecesinde yine Kuzeyin Oğluylayız..

Yorum

• Yine keyifle izledik ancak artık yeni bişeyler yapması gerek diye düşünüyorum.Repertuar ve şarkı aralarındaki sözler hep aynı
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• trabzondan arjantine bir nefeste mahkemede biten haykırış: dayanın gelıyrık!

güvercin pisliği(latince) : boku...

ve daha niceleri.çok komik,çok güzel,çok eğlenceliydi yılbaşı programı

fakat Volkan Abi konuştuğu zaman,o muhteşem karadeniz zekasını yine bizden başka kimse anlamıyor,yanlış anlaşılmasın Volkan Abinin suçu değil bu.Ben sadece Karadenizli olmayanlara üzülüyorum.

Çünkü böyle güzelim ince zeka ürünü gerçek olayları anlayamayıp hep yapmacık esprilerle gülmek zorunda oldukları için...

gerçekten çok güzeldi
              Entropi İyidir.

Yorum

• Canlı olmadığı için izlemedim.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Dün akşamın tekrarı başladı.

Yorum

• Olsa da içsek. Mezesi Tv'de.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Volkan Konak şu an Showtv'de canlı yayında....
                      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• Çalındığı için kapatılan facebook Kuzeyin Oğlu Hayran Sayfası yeniden hizmetinizde. Teşekkürler İlhan.

Kuzeyin Oğlu
                        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Yakında TNT'de..

Yorum

• Saner Ayar nereye gitse Volkan Konak'ı da peşinden götürüyor.

Yorum

• TNT'de ki Kuzeyin Oğlu Programı az önce başladı. İyi seyirler herkese
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yine keyifle izledim.Ancak bazı şeyler sıkmaya başladı sar sar dur olmuyor
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X