Süpersin Volkan Abi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Volkan yıkıyor ortalığı ççç
İki türküde eğlenilmesinden hiç hoşlanmam: Birisi Hey onbeşli onbeşli, diğeri yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar.. Neyse ki, türkünün sonunda durumu açıkladı Candan ablam da, rahatlattı beni
Güzel hatunsun vesselam Candan Erçetin"Orada birisi farklı yürüyordur."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Güzel hatunsun vesselam Candan Erçetin
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi olamazsun..
Güzellik anlayışımızın aynı olmadığını biliyordumDış tarafı kastedmedim ben, içerddekilerle ilgileniyorum
"Orada birisi farklı yürüyordur."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurtan, kedi - ciğer muhabbeti mi yapayım illa ççç-sen de gör deme noolur ççç-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzellik anlayışımızın aynı olmadığını biliyordumDış tarafı kastedmedim ben, içerddekilerle ilgileniyorum
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurtan, kedi - ciğer muhabbeti mi yapayım illa ççç
Sen o kadını yakından gördün mü hiç? Şöyle 1 metre bile olmayan mesafeden..
Sahne ve kamera arkası konuşmasını biliyormusun?
Şu kadar söyliyeyim Egocum sen daha güzel bişisin ayrıca daha kibarsın..
çççBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuhlar aleminde yaşamıyoruz canım
Bence sen ve ben gibilerin bu soruyu bir kez daha düşünmesi gerek
- Alıntı
Yorum
-
2.programdan sonra en keyif aldığım program oldu.Candan Erçetin sesiyle kişiliğiyle hanımefendiliğiyle bir kez daha mest etti beni.
Gelirmisin Benimleyi özlemiştik.Çok güzel oldu darısı Efulim'eTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin misinBence sen ve ben gibilerin bu soruyu bir kez daha düşünmesi gerek
Düşünüyorum da.. Yok be o kadarda değil en azından ben değil..
Kadını hatırlıyorum çünkü hala
Sesine, sanatına asla sözüm olmaz, olamaz da..
Ama ama ama işteBir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuhlar aleminde yaşamıyoruz canım
Sen hiç konuşma laa ağzımı açtırma benim..
Sen o kadını yakından gördün mü hiç? Şöyle 1 metre bile olmayan mesafeden..
Sahne ve kamera arkası konuşmasını biliyormusun?
Şu kadar söyliyeyim Egocum sen daha güzel bişisin ayrıca daha kibarsın..
ççç
ayrıca yarın bursada ertesi gün izmirde olacağız dedi..
biz de orda olacağız darlanma Abim..Hadi eyvallah..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiltifatlar için teşekkürler ççç
ayrıca yarın bursada ertesi gün izmirde olacağız dedi..
biz de orda olacağız darlanma Abim..
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
Yorum