Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok ghüzel bir program olacağına inanıyorum, zaten hepsi güzel, son programlar artık, 13. programdan sonra devam etmez,
    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• volkan konak heyacanlanarak, güzel şarkı söylüyor ! O'da İsmail TÜRÜT'e benzedi galiba
      Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
      Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• yaw şu sunay akını da çağırsada zevkten dört köşe olsak
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• 13 bölüm bitmeden Fuat sakayı programda görürüz umarım
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Koskoca serveti tepti

Karadenizli türkücüye teklif götüren firma yetkilileri, ummadıkları bir yanıt aldı

Reklamlarında ünlü isimleri oynatarak satışlarını arttırmayı hedefleyen Pepsi'nin son gözdesi Volkan Konak oldu. Son dönemde konserleri hınca hınç dolan, şarkıları dilden dile dolaşan Karadenizli türkücüye teklif götüren firma yetkilileri, ummadıkları bir yanıt aldı. "Kuzeyin oğlu" lakaplı şarkıcı, kendisine yapılan 1 milyon dolarlık teklifi firmanın Amerikan sermayesi olması sebebiyle reddetti.

Firma yetkilileri, Volkan Konak'ı ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Pepsi'den aldığı reklam teklifinin 1 milyon dolardan bile fazla olduğunu ima eden Karadenizli türkücü, "Firmanın reklamında ancak senaryoyu ve içeriği ben hazırlarsam rol alırım. Aksi halde, ne kadar ücret teklif ederlerse etsinler Pepsi ile bir anlaşma yapmayacağım" açıklaması yaptı.

Megastar'ın yerine Kenan

Pepsi, reklam filmi için ilk Tarkan'a teklif götürdü. Ancak Megastar, uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınınca yetkililer, şarkıcının yerine son dönemin en gözde oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu ile el sıkıştı.
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

• Helal olsun. Hiç şaşırmadım.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yakışanı yapmış volkan abi helal olsun bide zeynep başkanı çağırmayacakmı acaba ikisi süper olurdu ..
                SÜRMENELİİİ...
                https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Yazar kasa olmadığını kanıtladı.Varol Volkan Abi
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bende helalolsun diyorum ama , hangimiz bu kadar para verilip bu reklam filminni elinin tersiyle iterdi ? soruyorum

Yorum

• Başka bir işler vardır şu reklam kampanyası olayında.Volkan Konak hayatta 1 milyon doları geri çevirmez.İlerde görürsünüz

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başka bir işler vardır şu reklam kampanyası olayında.Volkan Konak hayatta 1 milyon doları geri çevirmez.İlerde görürsünüz
                        Baika bir sitede başka türlü yazıyor bu haber.Güya senaryoyu kendisi yazmak istemiş firma da bunu kabul etmemiş.

Yorum

• Parayı bir kenara koyar isek; Volkan Konak'ın Pepsi markasına böylesine ulusalcı bir tepki vereceğini düşünürüm...

Yalnız para muazzam... Yani Pepsi'nin böylesine bir para verip Volkan Konak'ı tercih etmesini de pek anlamış değilim...

Ürün markası ve sanatçı pek örtüşmüyor...

Kısacası Pepsi açısından da Volkan Konak bence yanlış bir tercih...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Bu olay doğru mudur bilmem ama, Volkan abiye olan sevgim, onun şu yönünü görmezden getirtmekte bana. Ama işin özü hakikaten gıcık oluyor Konuşmaların arasına ingilizce kelimeler... Ne gerek vardır ki buna. Anlamadım gitti.
                            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 10 dakika...
                              En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 16.04.2010, 22:52.

Yorum

• Başladı..

"Aşklarım.."
                                Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X