Shov tv gibi popüler bir kanalda, lafını hiç esirgemeden, doğrularını yansıttığın için seviyorum seni. Var ol...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Geçen hafta kayınvalidemle eşi Trabzondan geldi ve karadeniz kanallarında canlı yayınlanan eğlence progamlarndan birini canlı izlemek için çekmeköyde bir yere gitmek zorunda kaldık.
3 saat boyunca eziyet çektim demek inanın mütevazilik olur.O eziyetten sonra Volkan Konağı izlerken gözlerimin dolmasını engelleyemiyorum.
Aşkım maşkım ne desen de volkan kabulumsün..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçka'da Deniz Gezmiş'i çok severler dedi.
Maçkalı var mı aramızda ne diyorlar bu duruma.
- Alıntı
Yorum
-
Müthiş yine..
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçka'da Deniz Gezmiş'i çok severler dedi.
Maçkalı var mı aramızda ne diyorlar bu duruma.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Mustafa Ceceli'nin 23:00 da bir radyo programı olacaktı sanırsam. Ondan sonra gelecekti. Birazdan çıkarTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum