Kuvakvak kuvakvak'ı bile söyledi ama Efulim'i söylemedi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
-
İlk olarak 61viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMayıs'ta Neşet Ertaş geliyormuş, haberini verdi sonunda. Doyulur mu, doyulur mu))
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
Dün Pazar günü Isvicre'den konser verdi.. Hic beklemedigim bir sekile Pazar gününe ragmen birde saatlerin cok gec olmasina ragemn 1500 civari Seyirci topladi.. Costurmasini bildi. Komik idi. Mükemmel bir Konser di. Sadece söylemek istedigim bu konuda Koserleri ile Show TVdeki programi ile kiyaslanamayacak kadar fark var.
Orkestrasi ile cok güzelbir gün idi.
Ah birde Orhan Gencebay sarkilari yerine kendi sarkilarini söyleseydi konser boyunca mükemmel olurdu.. Mükemmel basladi Konser.. Ama sonra Orhan gencebay gibi sanatcilarin sarkilarini söyledi.
- Alıntı
Yorum
-
Bu hafta Mustafa Ceceli var.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
-
7 Mayıs'ta Neşet Ertaş var demişti.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
Yorum