Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• güzel bir cuma akşamı yine bizi bekliyor.
    Geçen hafta ki proğramında söylediği gibi
    tekellerdeki alkol satış patlaması yaşanacağa benziyor yine
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• bu hafta programa gidiyorum,sırf ayazağa daki studyoya gitmek için araba aldım abi,yok böyle bir şey!!!

Yorum

• 4 nisan pazar günü tuzla kafkale spor salonunda sokak hayvanları yararına konser vericekmiş.saat 20.00 de biletler biletixten alınabilirmiş ama kaç para bilmiyorum.. bugun mahallede ilanını gördüm..
        Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Arkadaslar internetten izlenebilecek bir link var mi ??
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Müthiş bir girişti, paylaşayım dedim

Yorum

• Göklerde kartal gibiyi söylüyor şuanda , ilk defa dinliyorum çok güzel bir şarkıymış ya ! ( ahanda ünlem )
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaslar internetten izlenebilecek bir link var mi ??

Burdan izleyebilirsin ama üye olmak lazım.

Yorum

• naniinaa didooo...
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yine mi Göklerde kartal gibiyim'i söylüyor her hafta söyledi galiba bunu.

Yorum

• Arkadaş hep aynı şeyler..

Baydı vallaha.

Ne bu yahu.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Neden hep aynı şarkıları söylüyor acaba çok merak ediyorum.

Gerçekten sıkmaya başladı.

Yorum

• Vallahi ben keyif alıyorum. Almasın konuk falan... Kemal Sunal'ın filmlerini izlemek beni baymazdı hiç, yine çıksın izlerim. Volkan Konak'ın şarkıları da baymıyor be.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• "Gelir misin Benimle"

Şu program bitmeden bu şarkıyı bir dinleyebilsem yau...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Kadınım...

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Gelir misin Benimle"

Şu program bitmeden bu şarkıyı bir dinleyebilsem yau...
                                bugünden beri ha bu şarkı dilimde birde canlı dinleyelim da
                                Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X