Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel bir fikir Gökçe...

Helal...

Yorum

• Edit............

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kıpraşmayın, fikrim geldi.

Volkan Konak'ın konuk seçimi konusunda rahatsızlığımızı dile getiriyoruz. İster misiniz programın final bölümünde konuk olarak Kazım Koyuncu gelsin? Onun görüntüleri, şarkıları ile Volkan Konak programın son bölümünü yapsın? İstanbul'daki arkadaşlarımız Trabzonspor formalarıyla o programa konuk olsunlar? İşte o zaman Türk televizyonculuk tarihinin reyting rekorunu görürüz diye düşünüyorum. Şimdiden de her platformda bunun propagandasını yapacağım.

İlhan'ım, feysbuk işinde desteğini beklerim.
          Bence Volkan yapmaz böyle bir şeyi. Zaten Kazım Koyuncu noktasında çok fazla eleştiriliyor. Kazım Koyuncu üzerinden prim yapıyor diyorlar, bunun farkında olan Volkan böyle bir program yüzünden samimiyetinin istismar edileceğini düşünür.

Volkan Konak'a bu noktada haksızlık yapılıyor. Ne prim yapması kardeşim. Volkan Konak ilk albümünü 1987'de yaptı ve 1993 yılında Efulim ile tüm Türkiye'de popüler oldu. Yani Kazım'dan daha eskidir popularitesi. Volkan Konak'ın böyle bir şeye ihtiyacı yok, millet bilip bilemden işkembesinden sallıyor.
          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Dün akşam bir arıza çıkmasın diye Volkan'ımın yapmadığı kalmadı Yıldız Tilbeyi havaya sokmak için çok kastı, bazen gereksiz zorladı... hani diyorum yıldız tilbenin yerine şöyle daha endamlı bir bayan yorumcu olsa Volkan Konak hanımıyla arayı ısıtmak için uğraşır dururdu ....esasen ben yıldız tilbe kadar iyi yorumcu olup güzel besteler yapan birinin nasıl bu kadar antipatik olduğunu da anlayamıyorum...
            anlattığı 300 liralık hikaye fena değildi, ''hala ben kaldım bi hala'' .. hamile tanımı bizim oralarda ''yüklü'' olarak geçer ise beni çocukluğuma götürdü...

Yorum

• zemin bordo-mavi güzeldi program zaten güzel
              13 bölümlük bir anlaşma olmuş diye duymuştum doğrumu acaba yoksa devam edecek mi?
              Bordo Mavi...

Yorum

• Sabah duydum 9000 kişinin sırada olduğunu söyledi Volkan Konak.
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Burak_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  zemin bordo-mavi güzeldi program zaten güzel
                  13 bölümlük bir anlaşma olmuş diye duymuştum doğrumu acaba yoksa devam edecek mi?
                  Doğru...

Yorum

• sanatçı seçimi giderek kötüleşiyor.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• Haftaya Deniz Seki gelmez umarım
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kim bu haftanın konuğu...

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim bu haftanın konuğu...
                          kim kim kim kim çıkartıyo bu konukları kim
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• yildiz tilbeye uyuz oluyorum arkadas ya.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yildiz tilbeye uyuz oluyorum arkadas ya.
                              Televizyonda görünce televizyonu kırasım geliyor o derece uyuzum
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu hafta konuk yok arkadaşlar.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X