Gardaş'ı okurken gözlerim doldu valla. Ey gidi Kazım Koyuncu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Orkestra Cengiz Baba'nın parçalarını iyi çalamamış.En son Halit Akyüz tarafından düzenlendi; 06.03.2010, 03:29.
- Alıntı
Yorum
-
02.15 te tulum ile bitti deyim canlı olduğumu anlayın
Reyting işine gelince,
ben doğru dürüst başka kanallara bakmamışım işi zor tabi Kuzeyinoğlu nun.
Kanal D Hanımın çifliği ardından Beyaz şov,Şov da Fear Factor,Atv de Canım Ailem,Fox ta Kix Boks derken valla yine çok büyük rakamlar Volkan Konağın aldığı reyting.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 06.03.2010, 08:03.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
- Alıntı
Yorum
-
Gece 01.30 a kadar dayanabildim sabah kalkmak olmasa devam edecektik ama yinede muhteşemdi sadece bi ara cengiz babayı unuttu zannettim 12 yi geçmişti çağırdığında
- Alıntı
Yorum
-
Güzel bir akşam daha geçirdik. Hepsi bir yana Ayşem destanı 2 yi okudu yine son ses yine yer çekimine yenik düşen bir kaç damla göz yaşı.
Helal olsun Volkan Abi ağzına diline ağlık.
Cengiz kurtoğlu'ndan da bu kadar , ses kalmıyor malesef eskisi gibi yine de name yapmaya çalıştı ve Cengiz kurtoğlu dinleyenler tad aldı akşam ki programdan.
Fuat saka'yı bekliyorum diyerek gelecek haftayı bekleyelimTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
“total prime-time” sonuÇlari
kanal d: 28.5
star: 10
show: 9.9
atv: 9.3
stv: 8.3
kanal 7: 4.7
fox: 2.7
flash: 2
cine 5: 0.7
habertÜrk: 0.6
“ab prime-time” sonuÇlari
kanal d: 29
show: 15.6
atv: 10.7
star: 7.6
stv: 2.9
kanal 7: 2.8
fox: 2.2
flash: 1
habertÜrk: 0.8
cine 5: 0.3Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Beyaz fark atmış.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Programların reytingleri değil bunlar. Kanalların genel reytingleri. Hanımın Çiftliği'nin reytingi çok fazla. Bu fark sadece Beyaz'ın değil yani.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Onu düşünmedim vallaAma şunu söyleyeyim, Volkan Konak yenilik yapmalı. Daha üç program oldu ama hep aynı şarkılar. Cengiz Baba'ya bakmaya yüreğim dayanmadı, eski halinden eser yoktu
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Bence de Fuat saka gelmelikesinlikle!
Harika bir program olur.
''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
- Alıntı
Yorum
-
Bir de ben daha 2 defa denk geldi pek izlemeye imkan olmuyordu bazen. 2 sefer denk gelmeme rağmen ben kemençe sesini neredeyse hiç duymuyorum. NiçiN?''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---
- Alıntı
Yorum
Yorum