İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdip Akbayram çıktığında başka kanala geçerim.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan Konak tek başına,konuksuz yapsa idi ya programıİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden ki...??Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
- Alıntı
Yorum
-
Saatimizi 22:30'a kurduk, bekliyoruz.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuk gelmesi iyi oldu Volki bazen fazla gevezeleşiyor.
Sunay Akın'ı da 61. bölümde çağırır atık.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdip Akbayram çıktığında başka kanala geçerim.
Volkan abimi severim ama Edip Akbayram hakikaten olmamış..
Olmamış..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
Siyasi kimliği umrumda da değil.Zaten siyaset bu Dünya'da ne halta yarıyorsa... İnsanları zıt kutuplara ayırmaktan başka ne halta yarar bu siyaset denen saçmalık. Sanki bu insanlar bu Dünya'ya bi daha geleceklermiş gibi paylaşamıyorlar hiç bir şeyi...
Arkadaşlar, Volkan Konak'ın siyasi kişiliğini takdir edersiniz ya da etmezsiniz ama kendisini bir kalıba asla sokamazsınız. Onun Dünya görüşünede, siyasi görüşünede, hayata bakışına da, felsefesine de, mantığına da, aykırı olur bu durum.
Kendisi zaten proğramında bunu söylüyor, Türkiye'nin renklerinden bahsediyor. Türkiye'nin her yöresinden şarkılar, türküler söylemeye çalışıyor. O yüzden ben bu tip konukları oraya çıkarmasına şaşırmıyorum.Aksine bu tarz sanatçıları çıkarmazsa o zaman onun adına normal olmayan bir durum söz konusu olur.
Daha önceleride hatırladığım kadarıyla Erdal Erzincan, Yavuz Bingöl v.b. sanatçıları proğramına konuk etmişti.Benim kendisini bir tek eleştirdiğim konu, Karadeniz'li sanatçıları proğramına çok fazla çıkartmıyor.Ya da ben hatırlamıyorum. Bunu bilerek mi yapıyor? bilmiyorum ama bu benim hep dikkatimi çekmiştir. Deniz Seki'yi bile çıkarmıştı proğramına, keza Hüsnü Şenlendirici'yi de... Bu onun tercihi ama bizde Karadeniz'li izleyici olarak beklentiler içindeyiz.Özellikle de yerel ağızla söyleyen sanatçıları neden çıkarmaz? Hep hayal etmişimdir, kemençe üstadlarından bir kaçıyla proğram yapsa nasıl olur? Onlardan hiç birini çıkardığı yok! Ne bileyim? aklıma ilk gelen isim olan bir Cemal Keskin'le proğram yapsa o gece patlamaz mı reytingler? Acaba ne düşünüyor bu konuda merak ediyorum? Kendisi nota eğitimi aldığı için acaba halk ağzıyla söyleyenlerle aynı ortamda olmak istemiyor mu? neden tutmaz bir Zeynep Başkan'ın elinden?
Proramına davet ettiği konuklar tabiki herkes tarafından aynı oranda sevilmeyebilir, bu normaldir ama böyle bile olsa, sevmediğimiz birinin ağzından çıkan melodiler bizlere hoş dakikalar geçirmemize engel olmamalı.
Edip Akbayram'ın ''bekle bizi İstanbul'' şarkısını çok severim.İnşaallah o gece onu söyler de şöyle maziye bir dalar çıkarım. Ey gidi Samsun, eyyyy! Ne günlerimiz varidi
Geçen haftaki proğramı bende izledim, bazı esprileri başka yerlerde de dinlediğimden sadece tebessüm ettim. Proğram genel anlamda iyi idi... Bende proğramlarında bundan sonrada hep kendi tek başına söyleyecek, konuk almayacak diye bekliyordum ama Edip Akbayram ismi ile yanıldım.Başarılı olmasını isterim ama arada bir sanat müziğine dalıp çıkması çok sırıtıyor.O gırtlağa gitmiyor sanat müziği...Ben geçen hafta söylediği nihavend makamı ''veda busesi'' şarkısını katlettiğini düşünüyorum.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet Volkan Konak'a Edip Akbayram'ın yaptığını yaptıramazsınız, o kadar söylüyorum. Bunun için benim gözümde Volkan Konak Volkan Konak'tır Edip Akbayram ise hiç birşey hemde hiç...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
- Alıntı
Yorum
Yorum