Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cuma günü gelsede şu televizyonun başına ailecek kurularak izlesek yine
    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Arkadaslar dünya çapında yapilan bir anket'te VOLKAN KONAK ı tek mi birakacagiz?. Aşağıdaki linke girerek sol tarafta fotoğraf üstündeki 'CLICK HERE TO VOTE' a basıp oyunuzu kullanın...VOLKAN KONAK ı hakkettiği zirveye ulaştıralım..

Unutmayın!!! Saat başı bir oy hakkınız var olabildiğince önem verelim lütfen...

http://www.whopopular.com/Volkan-Konak ...
      medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• İlk olarak galyanlim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaslar dünya çapında yapilan bir anket'te VOLKAN KONAK ı tek mi birakacagiz?. Aşağıdaki linke girerek sol tarafta fotoğraf üstündeki 'CLICK HERE TO VOTE' a basıp oyunuzu kullanın...VOLKAN KONAK ı hakkettiği zirveye ulaştıralım..

Unutmayın!!! Saat başı bir oy hakkınız var olabildiğince önem verelim lütfen...

http://www.whopopular.com/Volkan-Konak ...
        aynı oylama da rahmetli büyük TRABZONSPOR'lu KAZIM KOYUNCU'da var arkadaşlar lütfen öncelikle kazımımıza oylarımızı verelim. ruhunu şad edelim ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eğer Edip Akbayramdan dolayı uzaklaştıysanız üzülürüm Edip Akbayram görüşlerine katılsak da katılmasak da duruşuyla örnek bir sanatçıdır... hiç bir zaman popüler olma kaygısı gütmemiş, eğilip bükülmemiştir... ben de programı hevesle bekliyorum...
          Hangi duruş, Cengiz? 1 Nisan 2007 tarihinde Londra'da bölücü terör örgütünün gövde gösterisine dönüşen konsere niye katıldığı sorulduğunda "Ben sadece şarkı söylüyorum" cevabını veren Edip Akbayram 18 Haziran 2008 tarihindeki Zonguldak-Ereğli konserini hangi sebepten dolayı iptal etti? Sonra niye 23 Nisan 2009 tarihinde Ereğli'de konser vermeyi kabul etti? Bir sanatçı kendisine gelen konser tekliflerini o şehrin yönetiminin kendi siyasi görüşlerine yakın veya uzak olmasına göre mi değerlendirmeli?

Yorum

• Yahu yeri değil belki ama, burda olacak konserinin ücreti 200 lira imiş Volkan Konak'ın.

Gitmeyelim diyemi yaptılar acaba ?

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu yeri değil belki ama, burda olacak konserinin ücreti 200 lira imiş Volkan Konak'ın.

İzmir'e de gelecek yakında.Önceden makul fiyatlarda idi.

Coşmuş kuzeyinoğlu...
              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu yeri değil belki ama, burda olacak konserinin ücreti 200 lira imiş Volkan Konak'ın.

İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İzmir'e de gelecek yakında.Önceden makul fiyatlarda idi.

Coşmuş kuzeyinoğlu...
                Yorum yok.

Yorum

• Zorlu Grand'daki konseri de çift kişilik biletler 200 ve 300 lira yerine göre..

Yemek ve sınırsız içki var.

Balo görünümünde..

Lösemili çocuklar hayrına yapılıyor.

Yorum

• İlk olarak Karaağaç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hangi duruş, Cengiz? 1 Nisan 2007 tarihinde Londra'da bölücü terör örgütünün gövde gösterisine dönüşen konsere niye katıldığı sorulduğunda "Ben sadece şarkı söylüyorum" cevabını veren Edip Akbayram 18 Haziran 2008 tarihindeki Zonguldak-Ereğli konserini hangi sebepten dolayı iptal etti? Sonra niye 23 Nisan 2009 tarihinde Ereğli'de konser vermeyi kabul etti? Bir sanatçı kendisine gelen konser tekliflerini o şehrin yönetiminin kendi siyasi görüşlerine yakın veya uzak olmasına göre mi değerlendirmeli?
                    bir yönden de haklısınız, Edip Akbayramı değil de eleştirecek olursak Volkan Konak'ı eleştirebiliriz, programına konuk çağırırken ayrımcılık yapıyor... konserlerinde bazen haddini aşıyor ama onu sevmekten kendimi alamıyorum

Yorum

• Siyaset sanata girmemeli.Sanatta taraf değil evrenselik olmalı.
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Edip Akbayram'a olan soğukluğumdan ötürü bu haftaki programı izlemeyeceğim. Almanya'daki konserini savunma tarzı ve sonraki İzmir mitingine katılması taban tabana çatışan olaylar gibi geliyor bana. Hele ki Ereğli konserini iptal ediş nedeni çok daha komik Davranışlarınla denge unsuru kuramadığım kişilerin sanatı da çok içime sinmiyor.

Bence yanlış bir tercih olmuş...
                        FxY

Yorum

• Edip Akbayram çıktığında başka kanala geçerim.
                          Trabzonspor √
                          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                          İki Renk ve Asalet √
                          BordoMavi.Net √

Yorum

• akbayramın sanatcı kişiligini takdir ediyoruz....konak'ı bu tercihinden ötürü tebrik ediyorum....iyi seyirler....
                            ıslak imza....

Yorum

• Volkan Konak tek başına,konuksuz yapsa idi ya programı
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Siyasi partilerin mitinginde boy alan birini programına çıkarması bence pek de hoş olmamış ...

İzlemeyeceğim ..
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X