Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sözlükte Volkan Konak'ı sol ajitasyon yapmakla suçlayan hıyarları ah bi elime geçirsem var yaa...
    Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Eyvallah Volkan abi.
      Özkan SÜMER

Yorum

• kulağımızın pası siliniyor da, tadımız tudumuz kaçtı türkülerden

içlendim resmen

Yorum

• satırarası mesajları çok vurucu, dinlerken çok hoşuma gidiyor ama programının selameti açısından sakıncalı buluyorum

yaşadığımız koşullar malum

Yorum

• Bayılıyorum şu sese Allahım ..
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Harika.. Harkulade.. Muhteşem..

Var mı başka sözcük ifade edilebilecek?
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Bizim Laz Osman'ı gördüm. Formalı uşakta Mustafa(küçük başkan) olması lazım.
                Özkan SÜMER

Yorum

• reklam olursa eğer 100 numaraya gidicem

reklam ne zaman ?
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak KemalEROĞLU5961 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözlükte Volkan Konak'ı sol ajitasyon yapmakla suçlayan hıyarları ah bi elime geçirsem var yaa...
                    Öyle zaten 1-2 konserine denk geldiğimde de öyle bayağı bir Kemalizmi savunuyor
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim Laz Osman'ı gördüm. Formalı uşakta Mustafa(küçük başkan) olması lazım.

adem bizimkiler orda laz, mustafa , kardeşim , elif, fatma , gül, kübra , sercan, marmaradan baya giden oldu.
                      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Çok iyi gidiyor program harika fakat volkan hala kendini dandik bi kanalda sanıyor herhalde. Fazla politik msj veriyo amerikaya falan sallıyo bu pek iyi olmaz. Hayır sallasında programa yazık olacak

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          adem bizimkiler orda laz, mustafa , kardeşim , elif, fatma , gül, kübra , sercan, marmaradan baya giden oldu.
                          Canlı bağlantı yapayım dedim Osman'a ama baya gürültü olduğundan konuşamadık, tulum sesi vurmuştu göğe.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Öyle zaten 1-2 konserine denk geldiğimde de öyle bayağı bir Kemalizmi savunuyor
                            İkisi çok farklı şeyler.. Yeri de burası değil ayrıca.. Volkan abi söylenmesi gerekenleri usulüyle söylüyor..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bize her yer trabzon

Yorum

• Bize Her Yer Trabzon..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X