Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan Konak
    tarih : 28.06.2009 21:00:00
    mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena

bilet fiyatları
    1. Kategori: 56,00 TL Sahne Önü Sandalye
    2. Kategori: 45,00 TL Tribün
    3. Kategori: 33,50 TL Tribün

Yorum

• İzmir'deki konserine geçen sene 10 TL belki de daha az fiyata gitmiştik.

Volkan Konak nediyi böyle
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• albümü gerçekten süper her gün dinliyorum

Yorum

• çok güzel bi albüm olmuş her albümü gibi buda çok güzel
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Volkan Konağa duyduğum sevgi tarif edilemez ama sürekli konuşma ve birşeyler anlatma derdinde, hele de son sözleri beni çok üzdü ve bir süreliğine kendisine kalbimi kapattım.. derken dün akşam sokakta efulimi duyunca anladım ki bu sevgi öyle kolay bitmez benim ki olsa olsa sitem olur

Yorum

• Volkan Konak Zonguldak Konseri

Yorum

• Son iki senedir konserlerinde, televizyon programlarında ve sahne aldığı mekanlarda defalarca söylediği şarkıların çoğunu albümüne almış. "Yar gider arabalan" şarkısı dışında albüm benim için tam bir hayal kırıklığıdır. "Dere akar doldurur" ile başlayan şarkısı ise hem alıntı, hem de müzik kalitesi bakımından oldukça düşük duruyor. Bu albüme para verip almak yerine internetten indirilmeyi bile hakediyor. Çünkü Volkan Abimiz de albümü yaparken "indirip playlist yapmış"

İlk rastladığım yerde kendisine; "Volkan Abim, güzel abim, 3 senedir çalıştığın, hepimizi beklettiğin kaset bu muydu?" demeyi düşünüyorum.

Yaptığı konuşmaların ise benim için pek bir önemi yok. Temiz bir kalbi olduğunu düşündüğüm için, ne söylerse yürekten söylediği için, söylediklerinin çoğuna katılmasam da asla riyakar olmayan her beyanını saygıyla karşılıyorum.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Hasan ben o soruyu kendisine sordum.Bu şarkılarla alakalı inanılmaz bir talep gelmş.İnternette vs her yerde insanlar dinleyebiliyor ama albümdede olmasını istemiş millet.Verdiği cevap bu.Gerçi benide pek tatmin etmemişti ama

Yorum

• volkan konak son albumuyle Karadenızın dısınada hıtab etmeye başladı.daha oncekı albumlerınde bu albumde olduğu kadar kendını aşamamıstı.
                    Hastikoz

Yorum

• dinleye dinleye bütün şarkılarını ezberledim çok seviyorum bu adamı ya
                      BİRAZ BORDO BİRAZ MAVİ ŞAMPİYONUN ASİL RENGİ...
                      .............E L İ F............

Yorum

• tahir ile zühre şarkısında özellikle çok güzel kadınım diyor içten...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Bu sene şu ana kadar Kuruçeşme Arenada verilen konserler içerisinde biletleri en çabuk tükenen ve en fazla kalabalığa seslenen bizim uşakmış.Bir gün sonraki hürriyet gazeteside 6000 kişilik koro diye başlık atmıştı.Herkes her şarkıya eşlik etmiş.
                          En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 13:37.

Yorum

• Volkan Konak yarın akşam Düzce-Akçakoca Fındık Festivalin'de konser veriyor.İlgilenlere duyrulur..
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• Balıkesir'deki konserine gitme fırsatı buldum.

Has uşak Derinlerden söylüyor...
                              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• SaLı günü Bursa'da KüLtürpark Açık Hava Tiyatrosunda.. Ancak biLet fiyatLarı biraz pahaLı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X