Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Memlekete gittiğinde bir sor soruştur hatta 100 kişiye de sor bakalım!.

Sonra;
    Bak bakalım eş dost konu komşu tepiyormu?
    Oynuyor mu?

Yıllarca tepilmiş mi?
    Oynanmış mı?

Volkan'ı izledin madem,kullanıyormu bu kelimeyi?
    Ya Fuat Saka.
    Hadi,İsmail Türüt.
    Kamil Sönmez.
    Cemile Cevher..
    Adnan Yılmaz.
    Süreyya Davulcuoğlu.
    Sait Uçar.
    Hacı Kahveci.
    Katip Şadi.
    Picoğli.
    Erkan Ocaklı.
    Kazım.

Daha saymayayım..

Birşeyleri koruyalım..
    Derdimiz bu.

Şimdi isteyen tepebilir.
    Onada saygı duyarım.

İlk olarak TaraftaR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kim hangisini uygun görüyorsa öyle söyleyebilir. Tepmek fiili insanin dogasina ait olmayan bir seyi andiriyorsa da yanlis degildir. Horon figürlerinin yarisidir tepmek. Volkan Konak in programdaki horoncular icin söyledigi "serbest oynayacaklar, sakin ola yanlis oynadilar demeyin" diye sözünü ettigi serbest stilde bu figür siklikla kullanilir. Bundan gocunmak gerekmez.

Halayda da kimse birbirini cekmiyor, ama halay cekiliyor.

Yorum

• Cumartesi akşamı muhteşem bir konser vardı.
      İyi ki varsın Volkan Konak kulaklarımı temizledim. Saçma sapan müziklerden
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Memlekete gittiğinde bir sor soruştur hatta 100 kişiye de sor bakalım!.

Şimdi isteyen tepebilir.
        Onada saygı duyarım.
        Ilkin, yukaridaki cümlede bir ironi var ise, size yakistiramadigimi belirteyim. "Tepmek" fiili horon kelimesiin önüne eklendiginde yardimci fiil görevi görmektedir. Böyle yalin haliyle ifade ettigi sey ortadadir.

Ben de zaten her iki fiilinde yanlis olmadigini, kim hangisini uygun görüyorsa ionu kullanabilecegini söylemistim.

Horon konusu aktif olarak uzmanlik alanima girse de, bu konuda bilimsel tezler öne sürecek kadar uzman degilim. Ancak, iki kisinin karsi karsiya oynamadigi bir dansa "oyun" denmesi ya da "haydi horon oynayalim" demesi biraz tuhaf degil mi?

Ben daha bir Karadenizlinin digerini horona davet ederken "Haydi horon oynayalim" dedigini duymadim. "Haydi tepinelim(!)" dedigini de duymadim. Ama "Horon tepelim" diyen cok. Yeni yetmelerden bahsetmiyorum. Maksat birseyleri korumaksa bunun belli bir mantiga dayandirilmasi gerekiyor. Yoksa sirf tepmekten utanildigi icin oynayalim denmemeli. Istersen bu yaz yaylalara, senliklere gittiginde horoncularin hareketlerini, konusmalarini ve komutlarini takip et.

Gecen bu basliktaki son yazimda Halay dan örnek vermistim. Bu sefer de "Teke Zortlatmasi" diyelim. Cik bakalim isin icinden...
        En son TaraftaR tarafından düzenlendi; 16.03.2009, 22:09.
        Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abı senı cok sevıyorumda su lafını hıc begenmedım:'' Ben devrimci ve gezginciyim.''
          Ya Uğur bende en çok o lafını sevdim.Burdan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz bu adam taraflı tarafsız herkezin sevdiği tarzda bir müzik yapıyor bence Volkan Konağı söyledikleriyle değil müziğiyle eleştirelim.

Yorum

• Ankaa - Kızılay - Karanfil Sokakta köşe başında bir müzik market var. Ne zaman önünden geçsem Volkan Konak çalıyor, yeni albümünden.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya Uğur bende en çok o lafını sevdim.Burdan şöyle bir sonuç çıkarabiliriz bu adam taraflı tarafsız herkezin sevdiği tarzda bir müzik yapıyor bence Volkan Konağı söyledikleriyle değil müziğiyle eleştirelim.
              haklısın abı ısın ıcıne sıyaset bulastırmak ıstemezdım muzıklerıyle elestırelım
              İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
              Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• Hastayim sana Volkan Konak. En sevdigim sanatci. Bu hafta Beyaz Show'a katilacak. Sabirsizlikla bekliyorum.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abı senı cok sevıyorumda su lafını hıc begenmedım:'' Ben devrimci ve gezginciyim.''
                  Devrim ''Yenilik'' demek. Eskiyen bir şeyin yenisini koymak. Bu işi yapana da ''Devrimci'' yani ''Yenilikçi'' deniyor.

Atatürk büyük bir devrimciydi ve şunu demiştir: Büyük devrimlere ihtiyacın kalmayacak kadar devrimci kal yeter.

Yorum

• cuma akşamı beyaz showu kaçırmayacağım volkan abimiz konukmuş

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ankaa - Kızılay - Karanfil Sokakta köşe başında bir müzik market var. Ne zaman önünden geçsem Volkan Konak çalıyor, yeni albümünden.
                      Bugün yine bahsettiğim yerden geçiyorduk Eyüp ile, ve yine Volkan Konak çalıyordu.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün yine bahsettiğim yerden geçiyorduk Eyüp ile, ve yine Volkan Konak çalıyordu.
                        Çadır kuracağım oraya Sabahtan akşama kadar Volkana abiyi dinleyeceğim
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanatçılar konusunda çok hassassınız. Deniz Seki’nin son günlerde içinde bulunduğu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Evet ben meslektaşlarımı çok önemsiyorum. Deniz Seki’nin şu an içinde bulunduğu duruma da çok üzüldüm. Gerekirse sahnemi, ekmeğimi Deniz’le paylaşırım. Kariyerinin eski günlere dönmesi için ne gerekiyorsa yaparım. Hepimiz ona sahip çıkmalıyız. Kazım’ın ölmesi nasıl bir kayıpsa, Deniz Seki’nin de bu şekilde kırılıp dökülmesi bir kayıptır. ılk fırsatta da ziyaretine gideceğim.
                          Ben Volkan Konak' ın bunları söylemesini kabul edemiyorum.

Bir yanda kişiliğini, sanatçılığını anlatmama gerek bile olmayan Kazım abimizin kansere yenik düşmesi, diğer yanda ise her magazin programında kiminle birlikte olduğu, neler yaptığı hakkında bir sürü dedikoduya malzeme olan, buralardan ekmek yiyen bir şarkıcının uyuşturucu kullandığı iddiasıyla yargılanması.

İki durumun birbirine benzer ne tarafı var ki "Kazım' ın ölmesi nasıl bir kayıpsa Deniz Seki' nin de bu şekilde kırılıp dökülmesi bir kayıptır" diyebiliyorsun? Sanki Deniz Seki' ye birileri haksızlık yaptı da bu duruma düştü. Haklıysa zaten aklanır, değilse de cezasını çeker.

Çok talihsiz bir açıklama olarak görüyorum, hatta bu açıklamayı Volkan Konak değil de başka birisi yapsaydı çok daha sert ifadeler kullanırdım, ve eminim buradaki birçok kişi de tepki gösterirdi.
                          En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 01:25.

Yorum

• Albümü almadım ama Volkan Konak'ın internet sitesinden "Göklerde kartal gibiydim"i dinledim, çok güzel yorumlamış.

Bu şiirin sözleri Sebahattin Ali'ye aittir. Sevilen birçok türküyü (Leylim ley, Aldırma gönül,Geçmiyor günler) yazan kalemdir...

Sebahattin Ali'nin şiir ve romanlarını öneririm arkadaşlar.

Yorum

• Bence cok super yorumlamıs eskılerı Yuregıne saglık
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Volkan Konak şu şarkı sözlerini de artık biraz daha olgunlaştırmalı..

Yani şu yaşına ve backrounduna bakmadan hala "Habu yalan dünyada gülemedim bir kere" diye uzayıp giden arabeskvari şarkı sözlerini biraz daha dişe dokunur mesajlar ile süslemeli artık..

Yani bu adam sonuçta bir Türüt ya da Güloğlu çapında bir sanatçı değil..

Onlardan çok daha farklı şeyler yapmasının zamanı geldi de geçiyor bile..

Bunları sadece bu albüm için söylemiyorum tabii ki..
                                En son Great White tarafından düzenlendi; 23.04.2009, 19:31. Sebep: ekleme
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X