Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan'a helal olsun , delikanlı çocuk .Bu akşam beni mest etti ve devam ediyor.
    VOLKAN KONAK , tüm dünya'ya anons yaptı, "Ne GİRESUN ne TRABZON alınmasın ama bu oyunun figürleri tamamen FAROZ MAHALLESİNE aittir " dedi. VOLKAN'I alnından öpüyorum delikanlı gibi gerçeği tek söyleyen sanatçı ve kişi.başkaları gibi lafı evirip çevirip geveleyip söylemedi,kimseyi yalanla beslemedi , direkt gerçeği söyledi
    TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

• İlk olarak ozcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Volkan'a helal olsun , delikanlı çocuk .Bu akşam beni mest etti ve devam ediyor.
      VOLKAN KONAK , tüm dünya'ya anons yaptı, "Ne GİRESUN ne TRABZON alınmasın ama bu oyunun figürleri tamamen FAROZ MAHALLESİNE aittir " dedi. VOLKAN'I alnından öpüyorum delikanlı gibi gerçeği tek söyleyen sanatçı ve kişi.başkaları gibi lafı evirip çevirip geveleyip söylemedi,kimseyi yalanla beslemedi , direkt gerçeği söyledi
      Doğru söylemiş.Müzik nereye aittir bilemem fakat kolbastı oyununun ne olduğunu ilk defa farozlu bir arkadaşımdan öğrenmiştim.
      Özkan SÜMER

Yorum

• Akşam Volkan Abi'nin kafası ekranda bizimde evde hoş olunca tadından yenmeyecek kadar güzel program oldu.Harika bir geceydi.Teşekkürler Volkan KONAK..
        Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• süperdi dün gece program sabaha kadar olsaydı izlerdim geç başladı yoksa daha çok söylüyeceği şarkı vardı

Yorum

• dünki program çok güzel oldu gerçekten , f.göçer'i hiç sevmem ama VOLKAN KONAK olduğu için izledim ve memnun kaldım

Yorum

• Volkan Konakla programlar daha bir başka oluyor.Karadenizi ayırt etmeden sahip çıkması kendine has üslubu ona çok şeyler katıyor.Bu arada beyaz show a da yakında çıkacakmış sanırım....
              Her şey TRABZONSPOR için

Yorum

• volkan konak dün süper horon tepti show tv de

Yorum

• Uşaklar,

Horon oynanır.

Tepilmez.!

Yorum

• dün akşam harika bir program oldu doğrusu tek volkan konak bu programı götürür lütfen ferhat göçer söylemesin volkan konağın o harika sesi samimi hareketleri dün gece bize yaşattığı duygular için çoook teşekkür ederiz. bir çok konseri varmış tarihlerini açıkladık gitmek çok isterdim
                    ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                    ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Dünkü programdan...
                      En son antagonist tarafından düzenlendi; 07.03.2009, 22:03.

Yorum

• Volkan konak yaa Nasıl bi insan bu ... KAradenizin Profesörü gerçekten
                        Habu Sevdaluk 7 Beni
                        HarekeTSirası bizimdur !
                        ANS 61 DNMSZ

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uşaklar,

Horon oynanır.

Tepilmez.!
                          Kim hangisini uygun görüyorsa öyle söyleyebilir. Tepmek fiili insanin dogasina ait olmayan bir seyi andiriyorsa da yanlis degildir. Horon figürlerinin yarisidir tepmek. Volkan Konak in programdaki horoncular icin söyledigi "serbest oynayacaklar, sakin ola yanlis oynadilar demeyin" diye sözünü ettigi serbest stilde bu figür siklikla kullanilir. Bundan gocunmak gerekmez.

Halayda da kimse birbirini cekmiyor, ama halay cekiliyor.
                          Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

• Volkan Konak'ın 'Mimoza' uğuru

Etnik müziği besteleri ile harmanlayarak kendi tarzını oluşturan Volkan Konak, müzikal kariyerinin 8. solo albümü "Mimoza"yı çıkardı.

Son albümü ilk haftasında 50 binlik satış yapan Konak, "Mimoza bana uğurlu geldi" diyor.Volkan Konak, son albümü "Mimoza"da, kendi bestelerinin yanı sıra Ali Ekber Eren, Osman Dülger, Özer Şenay, Hasan Tunç, Ziya Metin Eryürek ve Ziynet Sönmez gibi söz yazarı ve bestecilerin eserlerini de yorumladı. Albümün açılışı Ali Ekber Eren'in bestelediği, Sabahattin Ali'nin Sinop Cezaevi'nde kaleme aldığı "Göklerde Kartal Gibiydim" isimli şiiriyle yapılıyor. Ünlü şarkıcı, Nazım Hikmet'in "Tahir ile Zühre" ve "Hoşgeldin Kadınım" isimli şiirlerini de Uğur Varol'un bestesi eşliğinde seslendiriyor.
                            Kayıtları Marşandiz Stüdyoları'nda yapılan ve Eylem Pelit, Mehmet Akatay, Levent Altındağ, Erdem Sökmen, Selim Bölükbaşı gibi değerli müzisyenlerin imzasını taşıyan albüm, geçtiğimiz hafta müzik marketlerdeki yerini aldı. Albümün ilk video klibi ise "Göklerde Kartal Gibiydim" isimli esere çekildi. Çekimleri DNA Film tarafından Rumeli Feneri'nde yapılan video klip, müzik kanalarında yayınlanmaya başladı.

Yorum

• Volkan Konak, sekizinci albümü "Mimoza"yı DMC etiketiyle çıkardı.

"İkinci evim, arsam ve borsada param olamaz" diyen Konak, bu yaşamı anlamayanları çevresinden uzak tutuyor. Hatta işi "Cimri, kadına şiddet uygulayan, yere tüküren, ölüsüne saygısı olmayan, hastasına kayıtsız kalan adamlar beni dinlemesin" demeye kadar vardırıyor.
                              Sekizinci albümü “Mimoza”yı DMC etiketiyle piyasaya süren Volkan Konak, karavanıyla şehir şehir dolaşmaya, emekli öğretmenler de izleyebilsin diye para almadan program yapmaya devam ediyor. Konak, “Cimri, kadına şiddet uygulayan, yere tüküren, ölüsüne saygısı olmayan, hastasına kayıtsız kalan adamlar beni dinlemesin” diyor.
                              Albüm hazırlıkları çok uzun süredir devam ediyordu. Neden bu kadar geç geldi, aksilikler mi yaşandı?

- Yanlış yapmaktansa bu dönemde çıkarmayı düşündük. Malum Türkiye’de büyük bir sevgisizlik var. ınsanlar keyifsiz ve büyük bir panik yaşanıyor. Bu dönemde topluma bir şeyler aşılamamız, insanlara yeni sözler söyleyip moral vermeliyiz. Toplum sanatla ve kadına verdiği değerle ayakta kalır.

Albümünüzdeki “Yalancı Dünya” parçasının yanında “Cerrahpaşa Final” yazıyor.

- Cerrahpaşa gibi eserler bir kez olur. Benim değil, Trabzon-Akçaabatlı bir arkadaşımın sözüdür. Sözler benim vasiyetim gibi zaten. Aslında öldükten sonra yakılmayı ve küllerimin de Karadeniz’e serpilmesini isterim, ama Türkiye’de ne yakılacağın bir yer var ne de bunu yapan... Bunu yapamayacaklarına göre yaylaları ve dağı gören bir yere, babamın yanına gömülmek isterim.

Herkes anlar mı bu albümü?

- Hayatımda cimri ve bencil insandan nefret ederim. Her insana saygı duyarım ama cimri insanı, kadına şiddet uygulayanı, yere tüküreni, ölüsüne saygısı olmayanı, hastasına kayıtsız kalanı, katilleri sevmem. Bu insanlar benim ilerici müziğimi nasıl algılar? Bunlar benim CD’mi almasın. Arkadaşı sıtmalı hayvanlar gibi açlıktan titrerken karısına sarılıp yatan dinlemeyecek! Karısına şiddet uygulayan adamlar dinlemeyecek!

Kazım Koyuncu’dan sizin en yakın arkadaşınızdı. Kaybı nasıl bir boşluk bıraktı?

- Kazım iyi bir yoldaştı. Nasıl bir sanatçı olursanız olun iyi bir kalbiniz yoksa bir işe yaramaz. Onunla arkadaşlığımız bu nüans üzerine kuruluydu. Hastalığı boyunca 5 ay yanındaydım. ınsanlar ölmeyi bayılmak zannediyor. Nişanlısı Gönül ile beraber aynı acıyı her gün yaşadım. Zaten ölümünden sonra radyo ve televizyonsuz uyuyamamaya başladım. Babam ve Kazım’ın ölümü bana büyük bir travma yaşattığı için rahatsızlık geçirdim, altı ay tedavi gördüm. Mikrobik olmayan tüberküloz teşhisi kondu. Altı ay ilaç tedavisi, bir yıl normal tedavi sürdü. O dönem günde 16 ayrı ilaç içiyordum.

Nasıl atlattınız o dönemi?

- Bunlardan bahsetmeyi uygun bulmuyorum. Çünkü insanlar bahsetmezsem vefasız, bahsedersem “adını kullanıyor” diyorlar.

İnanılmaz bir hayran kitleniz var. Bunu neye bağlıyorsunuz?

- Gerçekten son beş senede ulaştığımız hayran kitlesi sizi bile ürpertebilir. Bunun nedeni samimiyet.

5 YIL SONRA BU MESLEĞİ BIRAKIRIM

Her an sahnelere bırakabilirmişsiniz gibi bir izlenim veriyorsunuz.

- Zaten çok tekrara girmeden bu işleri bırakacağım. 5 yıl kadar sonra bu mesleği bırakmayı düşünüyorum. Müzik benim kanıma işlemiş, bırakmam zor ama 5 sene sonra bu kadar sık albüm yapmayabilirim. Her mesleğin bir süresi vardır. Yakınlarıma “Eğer ‘ben’ kelimesini çok söylersem hatırlatın da işi bırakayım” diyorum.

Peki sonrası için planlarınız var mı?

- Kitap yazmayı düşünüyorum, belki bir köşe yazarlığı yapabilirim. Karadeniz sinema tezim var, onu gündeme getirebilirim. Tek kişilik bir müzikal projem var. Zamanında Savaş Dinçel ve Müjdat Gezen hocalarımla paylaşmıştım, onu yapmayı istiyorum.

Konserlerinize neden uçakla değil de kara yoluyla gidiyorsunuz?

- Uçağı ben kullanmadığım için binmiyorum. Bana kullandırsınlar bineyim. Teknik ekibim uçakla gider, ben ise 20 yıllık arkadaşım bas gitarist Mahmut Özen’i alıp memleketten insan manzaraları yaşayarak giderim. Ben devrimci ve gezginciyim. Halk bilimi üzerine master yaptığım için insan benim malzememdir. Yol boyunca eserlerimi çalışıyorum, sahne yorgunluğumu atıyorum, arabayı da ben kullanıyorum. Yılda 80-100 bin kilometre yol yapıyorum. Türkiye’de gitmediğim yer yoktur. Ama Amerika’ya giderken mecbur uçağa biniyorum. Hollanda ve Belçika konserlerine de karavanla gittim. Ağustos ayında ise Kuzey Amerika’da karavanımla tatil yapacağım.

Kazandıklarınızla nasıl yatırımlar yapıyorsunuz?

- Benim babam öldüğünde verasetle hiç uğraşmadı, çünkü bir tek oturduğu Maçka’daki evin tapusu vardı. Benim de ikinci bir evim olmayacak. Karavanım ve teknem olabilir ama arsa, borsa olmaz. Tabii ki kenarda kimseye muhtaç olmamak için param var.

Sanatçılar konusunda çok hassassınız. Deniz Seki’nin son günlerde içinde bulunduğu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

- Evet ben meslektaşlarımı çok önemsiyorum. Deniz Seki’nin şu an içinde bulunduğu duruma da çok üzüldüm. Gerekirse sahnemi, ekmeğimi Deniz’le paylaşırım. Kariyerinin eski günlere dönmesi için ne gerekiyorsa yaparım. Hepimiz ona sahip çıkmalıyız. Kazım’ın ölmesi nasıl bir kayıpsa, Deniz Seki’nin de bu şekilde kırılıp dökülmesi bir kayıptır. ılk fırsatta da ziyaretine gideceğim.

Röportaj: Sinem VURAL
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• abı senı cok sevıyorumda su lafını hıc begenmedım:'' Ben devrimci ve gezginciyim.''
                                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X