Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Akşam Trabzonlular Gecesinde albümünden şarkılarını dinledik.

Gerçekten çok farklı. Bir kez daha tebrik ediyorum..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Mimoza ve Tahir İle Zühre güzel.Diğerlerini beğenmedim.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu kadar sene bekledi albüm için Karadeniz şarkıları olmasını beklerdim.

Diğer şarkıları da güzel ama çoğu şarkı eski zaten,biraz hazıra kaçmış gibi geldi.

Yine de dinlenebilir bi albüm olmuş,beğendim.
        Yeterki ONUR'suz
        olmasın
        aŞk
        !

Yorum

• Volkan Konak'ı çok severim ama bu albüm iyi bir çalışma olmamış bence. Albümde sadece 10 parça var ve Volkan Konak'a ait sadece bir söz ve bir müzik var... Kuzeyin Oğlu adlı programda dile getirdiği parçaları seslendirmiş neredeyse...
          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kuzeyin Oğlu adlı programda dile getirdiği parçaları seslendirmiş neredeyse...
            Evet Kaya abi bende aynı fikirdeyim.Hatta tv programında aynı şarkıları daha güzel seslendirdiğini düşünüyorum.

Ayrıca her gün amip gibi çoğalıp Yöresel çalgımız kemençeyi yozlaştıran insanların olduğu bir ortamda Kültürümüzü ezgilerimizi kemençemizi en iyi temsil eden ve eserlerine işleyen Volkan Konak gibi bir Sanatçının Kemençeye bu kadar az yer vermesini yanlış buldum.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Birkaç albümdür kolaya kaçıyor ama hiç önemli değil.Ben yine albümünü aldım ve söylediği şarkıları onlarcakez kendi ağzından dinlememe rağmen yinede keyifle dinliyorum.Volkan Konağı canlı dinleme imkanı olanlar bileceklerdir o hiç bir zaman horon müziği yapmamıştır.

Epey zaman önce TRT' de Burhan Şeşenin yaptığı bir program vardı orda ''devlet insanı sağduyuya çağırdı ben solduyuluyum kardeşim! bizi yıllarca ekmek yerine yalanla doyurdular tarzında birşeyler söylemişti.O an itibariyle benim gözümde efsane olmuştur.TRT' de bunu söyleyebilecek bir başka karadenizli sanatçı çıkana kadar Volkan Konağa devam

Eski şarkı yeni şarkı boşverin açın ''Aynalar'' şarkısını birkez daha dinleyin keyfinize bakın
              En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 22.02.2009, 11:27.

Yorum

• benide tatmin etmedi acikcasi, arbamdaki cd de youtubedan indirdigim canli performanslari var ve iclerinde tabiki aynalar ve yarim yarim de var... bunlari mimozada görünce olmamis dedim, ayrica canlisi daha güzel...
                yine hatir icin alacagim tabiki.
                Volkan´in yeri baskadir bende
                Tempesta sul Mare Nero

Yorum

• Albüm beni çok tatmin etmedi; yeni güzel besteler bekliyordum açıkcası.

Yorum

• ne bekliyordunuz anca horon mu yoksa bence süper slow yapmış özgün müzik tarzı
                    SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Ben dün aldım cd'yi "AYNALAR" gerçekten süper bir eser. Mimoza da güzel. Bence güzel bir eser olmuş.

Yorum

• Salı günü akşam Ankara Atatürk Spor Salonunda Volkan Konak konseri var. İlgilenenlere duyurulur.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben ce çok güzel ''keklik gibi'' parçasını ve ''mimoza çiceği'' adlı parçasını çok beğendim
                          ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
                          ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

• Az önce geldim Volkan Konak konserinden. Mükemmelsin be abi.

Senin o samimiliğin ve doğallığın dünyalara bedel. Helal olsun.
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bugün dinledim. begenmedim. hem eski sarkilari secmis hemde sarkilari birbirine benziyormus gibide geldi bana.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X