Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Volkan Konak hakikaten çok akıllı biri.Hissesini devir etti ve aradan çekildi.Yönetim şimdi bir antepli birde kahramanmaraşlı diğer iki ortakla uğraşsın dursun bakalım

Yorum

• Tabiki eksiklik bende;

İnanın arkadaşlar,şimdilerde Opet'in kazma vurduğu yerin tesislerin otopark kısmı olduğunu hiç ama hiç bilmiyordum.

Kartalda bir arazi...Ve oraya benzinlik.Ben öyle sanıyordum saf saf.

Hem vallahi,hem billahi tesislerin otoparkınaymış benzinlik.

Tesis bitti bence.Bitirildi.

Bir benmi, idrak edemedim yerini.

Bilseydim tek kişilik eylem yapardım o otoparkta.

Tesis bitti,başka türlü değerlendirilmeli mutlaka.

İmaj açısından büyük bir kayıptır,kısa vadede karlı gözüksede...
      En son OLCAY ÇAKIR tarafından düzenlendi; 29.04.2008, 14:38.

Yorum

• Volkan Konak'ı ahlaksız bir şekilde taraftarın önüne atmak nasıl yanlışsa..

Koca Trabzon şehrini ve Trabzonspor Yönetim Kurulu'na da haksızlık etmek hadsizlikdir.

Yorum

• Yılllar evvel,Dilay kitabevi önünde kimseler tanımazken tebrik ederken heyecanına tanık olduğum Volkan Konak.
          Efulimiz Volkan.

İmkanım olsa idi o dönemler;İşletmecilik yapmasına duyduğum soğukluğu yüzüne söylemek isterdim.

Bunlar bir sanatçının yaşamaması gereken şeyler.Helede Volkan gibilerin.

İşletmecilik senin neyine e gurban olduğum.

E' Halide Halide da oturursun tepede,senin ikbalun yoktur da sebep oldun yiğite...

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yılllar evvel,Dilay kitabevi önünde kimseler tanımazken tebrik ederken heyecanına tanık olduğum Volkan Konak.
            Efulimiz Volkan.

İmkanım olsa idi o dönemler;İşletmecilik yapmasına duyduğum soğukluğu yüzüne söylemek isterdim.

Bunlar bir sanatçının yaşamaması gereken şeyler.Helede Volkan gibilerin.

İşletmecilik senin neyine e gurban olduğum.

E' Halide Halide da oturursun tepede,senin ikbalun yoktur da sebep oldun yiğite...
            Haklısın, Zaten kendiside basın toplantısında benzer şeyler söylemiş.
            .
            Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
            .

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Volkan Konak bu isimleri açıklasa ne değişecek ? bundan arlanıp intihar mı edecekler? Trabzonu mu terkedecekler? bilakis bunla övünecek olduklarını düşünüyorum....Volkan konak da böyle düşünmüş olmalı...
              Neden bunu kişilerden bahsetmeden önce düşünmezlerde. önce isimlerin varlığından bahsedip, beklentiler başladıgında soylemekten cekınırler.

Yorum

• Günebakıştan Nedim Veisoğlu yazmış...

Volkan Konak meselesi Müziğini zevkle dinlediğim öz be öz Trabzon’lu duruşu ile gurur duyduğum Volkan Konak’ın Trabzonspor’la bir polemik yaşamasına çok üzüldüm. Bu konu buralara kadar gelmeden bitirilmeliydi. Volkan kardeşime şunu özellikle söylemek istiyorum. Benim tanıdığım Sadri Şener, her kim olursa olsun hiçbir Trabzon’lu için öyle bir pankart açılmasına izin vermez. O vahim görüntüler kesinlikle Sadri beyin bilgisi dışında yapılmıştır. Neden biliyor musunuz?
                Biz Trabzon dışında ne zaman birlik ve beraberlik içerisinde olabildik. Her ne kadtar bazı ortak değerler için Trabzonspor misali bir araya gelsek te aslında birbirimizi geçmenin yarışı içerisinde olmadık mı? Birbirimizin adını, tipini, giyimini beğenmediğimiz için aynı yörenin insanları olmamıza rağmen değişik isimler altında değişik dernekler kurmadık mı? Gazeteci olarak bu dernekleri ziyarete gittiğimizde duyduklarımıza inanamazdık. Hangi derneğe gitsek ötekinin aleyhine konuşurdu. Bursa’da 300.000 civarında Trabzonlu yaşıyor. Önce bir dernek adı altında birleştiler. Sonra bu derneklerin sayısı arttı. Orada tanıdığım iyi bir Trabzon’lu ne dedi bana biliyor musun? Biz Trabzon’lular gerektiği yerde gerektiği zaman gücümüzü kullanmasını bilmiyoruz. Biz, içimizdeki kıskançlığı ve çekememezliği bir kenara koyamadığımız sürece olmamız gereken yerlerde olamayız. Kolay parçalanıyoruz. Dostluğa değil menfaat ilişkilerine önem veriyoruz.
                Şimdi Volkan Konak’ın Karayemiş Tesisleri’ne ortak olmasını içine sindiremeyen başka Trabzon’lular var muhakkak. “Bedava yer kaptı… Ben olsam beş mislini verirdim… Trabzonspor’un paraları böyle çar çur ediliyor..” şeklinde söylentilerle aslında kendilerine zemin hazırlıyorlar.
                Yine aklıma bir anım geldi. Trabzonspor’u takip ediyoruz. İstanbul’dayız. Maç öncesi o zamanki yöneticilerin birinin yazıhanesine gittik. Çok güzel karşılandık Kalkarken bir başka Trabzonspor’lu iş adamının yanına çay içmeye gideceğimizi söyledik ve O’nu da davet ettik. Ama dostumuz “O’nun değil işyerine, yaşadığı kentte bile durmak istemem” deyince şok olduk. İş dünyasının zirvesinde iki Trabzon’lu ve birbirlerinden nefret edecek konuma gelmişler. Ve bu iki isim de zaman zaman Trabzonspor’da ayrı ayrı yöneticilik yapmış isimler.
                İşte Volkan Konak böyle bir komplonun içine çekilmek istenmiştir. Ama sevgili Volkan kendisinden bekleneni yapmış, hisselerinin 16 yıllık kullanım hakkını Trabzonspor’a devretmiştir. Ve de başkan Sn. Şener’den o pankartları asanların bulunmasını istemiş.
                İstanbul gibi dünya kenti bir şehirde başkaları kendi yöreleri için adeta yeni kentler kurmaya ,kendi bölge insanlarına iş istihdamı yaratmaya çalışırken ,bizim insanlarımız birbirini yemenin peşindeler. Bu düşüncemi gerçekleştirmek isteyen Trabzon’lu bir iş adamını da daha fazla büyümesin diye maaş verdiği elemanları devre dışı bırakmaya çalıştı. Ya da senin çok var bana da vereceksin diye başka yollara başvurdu.
                Sözde değil özde milliyetçilik duyguları içerisinde hareket edemezsek Trabzonspor gibi bir değerimizi o İstanbul’un devasa büyükleri karşısında kafa tutar konuma getiremeyiz.

Yorum

• Bu yöneticiler kim?

Şahsen merak ediyorum o iki yöneticinin kim olduğunu.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• çok altlarda kalan bu başlığa yazı yazmamın nedeni gerçekten aydın diye nitelendirebileceğimiz bir değerimiz olan volkan konak için sezon açılışımız münasebetiyle maça yönetimimiz tarafından davet edilip hatta bir konser organizasyonu düzenlenip gönlü alınabilrmiydi diye düşünüyorum
                    TRABZONSPOR DÜNYANIN EN BÜYÜK ŞEHİR TAKIMIDIR

Yorum

• nuri albayrak ın para veripte pankart açtırdığı farozlar grubu böyle yaparsa bunların olması gayet normal.trabzonspora siyaset ve para bulaştımı yani menfaaat o takımdan hiiç bir cacık olmaz.o zaman çok kızmıştım farozlar grubuna adamlar her maçta albayrak istfia diye bağırıyorlardı sonra verdiler pankartları paraları ALBAYRAK BİZİ BIRAKMA diye çirkince pankartlar açtılar.umarım akıllanmışlardır.böyle bir hatayı farozlar dahil bütün gruplar yapmaz.
                      volkan konak kadar trabzonsporlu olsam daha ne isterim.

Yorum

• Volkan Konak-Mimoza

Volkan Konak'ın yeni albümü çıktı arkadaşlar...Alalım
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Hadi yaaa Çıktı mı gerçekten

Ohh sonunda,hemen alıyorum
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• hayirli olsun....
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Hayırlı olsun.Almak lazım.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• Albümdeki parçaların isimleri

1-Göklerde Kartal Gibiyim
                                2-Yalancı Dünya
                                3-Yarim Yarim
                                4-Kıranda Aşan aydır
                                5-Aynalar
                                6-Keklik Gibi
                                7-Mimoza Çiceği
                                8-Sular Akar Doldurur
                                9-Tahir ile Zümre - Hoşgeldin Kadınım
                                10-Yar
                                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X