Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaşasın uşaklık,Yaşasın pankartçılık !

rezil herifler...
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Sindilecek olaylar değil tabi Volkan Konak için..merak ediyorum o 4 isim kimler?

Ne olursa olsun Volkan Konak Trabzon ve Trabzonspor için önemli isimdir..Böyle oyunlara gelmeyecek kadar da akıllıdır.

www.volkankonak.com

Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• 15 yaşımdan beri Volkan Konak dinliyorum, kendimi onunla özdeşleştirmişimdir çoğu zaman, çocukluğunda gençliğinde yaşadıkları , anıları benimkilerle çok benzer onu kendim gibi görüyorum dolayısıyla ona yapılanları kendime yapılmış sayarım....kolay kolay harcatmayız adamımızı...

Yorum

• Cengiz abi ben de onun parçalarıyla büyüdüm.Hala daha gününmüzdeki anlaşılmaz,acayip pop şarkılarından ve şarkıcılarından daha kaliteli geliyor parçaları.
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• dün akşam bir tv programına telefonla bağlanıp bu olaylar hakkındaki görüşlerini dinlerken olayın ilk ağızdan çıkan seslerle tribünlerde veryansın eden feryat fıganların ne kadar boş ve istismar edici olduğunu anladım.Volkan Konak'ın adına ve şahsiyetine yakışır bir açıklama yaptığı bu program eminim medyada fazla yer bul(a)mayacak.Volkan Konak son sözünde 'ben ağayım ve bağış ettim%19luk hissemi'dedi.bunun altına ben de imzamı çakıyorum.Kendisi kavi adamdur vesselam.Öyle ısmarlama tribünlere oynayan bir açıklması da yok nitekim...
            örnek insan abide şahsiyet tartışılmayacak kadar da adam gibi adamdur...
            ......mutedil dalgalı..
            fırtına ihtilal efsane

Yorum

• Açıkçası bu konuyu çok üzülerek takip ettim.
              Üzerine yorum da yazamadım bir türlü.
              Birçok arkadaşım, büyüğüm zaten gerekeni söylemiş.
              Ama belki vicdanen huzur bulmak adına desteğimi dile getirmek istedim.

Volkan Konak çok önemli bir değerdir.
              Çok çok sevdiğim, Trabzonlu ve Trabzonsporluluğundan şüphe duymadığım, adam gibi adam dediğim özel insanlardandır.
              Kendisine büyük bir ayıp edilmiştir.
              Ama biz, aklı selim sahibi TRabzonsporlular, onunlayız.

Bu işi kendi içinde çözemeyip, hem kulübün, hem Volkan Konak'ın rencide edilmesine müsade veren lakaytlığa da oldukça kızgınım.
              O pankartı açan, açtıran, destekleyenlere de yazıklar olsun diyorum...

Yorum

• Bu olaya iki taraflı yaklaşmamız lazım.Birincisi Volkan Konak yıllardır bu tesislerde ve kulübe kira değil kar payı veriyor.Ama maalesef bu tesis bir türlü kara geçemedi.Bir şekilde kar zarar dengelenip kulübe para ödenmiyor.

Olayın diğer tarafı yöneticilerimizin olayı halletmek için kullandıkları yöntem.
                Aslında bu yöntemi sürekli kullanıyorlardı ve başarılıda oluyorlardı.Ama bu sefer karşılarındaki kişi Volkan Konak olunca baltayı taşa vurmuş oldular.Ve bizlerde bu yöneticilerin(pankart astırıp arsaya inşaat yapmak isteyen)kim olduğunu öğrenmiş olacağız.

Volkan Konak pankart astıran yöneticileri 28 Nisan'da açıklayacağım diyor.Şahsım adına bu basın toplantısında isim verebileceğini düşünmüyorum.

Volkan Konak'ın o tesislerde bedava oturmasına HAYIR
                Yönetimin olayı halletme şeklinede kesinlikle HAYIR

Yorum

• dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz bilmem farkındamısınız

şenol güneş ve ziya doğandan sonra şimdi de volkan konak
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz bilmem farkındamısınız

şenol güneş ve ziya doğandan sonra şimdi de volkan konak
                    ziya doğan ı ayrı tutarak katılıyorum sana... Bir anda gaza gelip belki içinde bizden çok daha fazla Trabzonspor sevgisi olan,bizden daha çok Trabzonspor için çalışanları silip atıyoruz..

Yorum

• bu taraftar zihniyetiyle bu takım hiç bir yere gelemez adamın alacağı para toprağından sizene.
                      Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Duygusallık Yok
                        Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Muammer Saka dün TAKA Gazetesini ziyaret ederek, İstanbul Kartal’daki Karayemiş tesisleri ile ilgili belgeli açıklama da bulundu.
                        Saka, Trabzonlu Sanatçı Volkan Konak ile 1999 yılında yapılan sözleşmeye atıfta bulunarak Konak’ın Trabzonspor kulübüne net satışın 1999 yılı için yüzde 3, 2000 yılı için yüzde 4, 2001 yılı için yüzde 5, 2002 yılı ve ondan sonraki kira sözleşmeleri süresince yüzde 8 olarak aylık düzenli ödeme yapması gerektiğini söyleyerek, ‘O tesisin aylık ödemesi 2 bin YTL mi olmalı? Volkan Konak ne verdi de, ne istiyor? Bu işte duygusallık yok. Trabzonsporluluk var. Trabzonspor bugüne kadar Sayın Konak’a vereceklerini verdi. Şimdi sıra onda. Kulüp bu konuda geri adım atmayacaktır’ diye konuştu.
                        Colmandante

Yorum

• 28 inde yani bugün Volkan konak ın açıklama yapacağı yönetimden 4 kişinin ismini vereceği feln söyleniyordu. gelişme yok mu acaba
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            28 inde yani bugün Volkan konak ın açıklama yapacağı yönetimden 4 kişinin ismini vereceği feln söyleniyordu. gelişme yok mu acaba
                            hep beraber bekliyoruz, bende merak ediyorum acaba neler diyecegini

Yorum

• TS Başkanı Şener afişe etsin

Trabzonlu Sanatçı Volkan Konak, TS Kulüp Başkanı Sadri Şener'in Trabzonspor maçında taraftarın açtığı pankartları kimlerin yaptırdığını açıklamasını istedi.

Trabzonlu sanatçı Volkan Konak, Trabzonspor Kulübüne ait olan Karayemiş Tesisleri'ni zarar ettiği iddiasıyla bırakmak isteyince kulüp ile arasında gerginlik yaşandı.

İşletmeciliğini aldığı TS kulübüne ait olan Karayemiş Tesislerini artık bıraktığını ifade eden Konak, “Anlaşmam olsa da olmasa da buradan ayrılıyorum. Bunu ortaklarıma da deklare ettim. Benim iyi niyetli girmem bir hataydı. Zira mesleğime, beni dünyaya tanıtan müziğime, bestelerime ihanet ettim. Artık yeter bir koltukta iki karpuz taşınmıyor” dedi.

Sanatçı Volkan Konak, bugün Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında özellikle Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında bir grup taraftarın eleştirisel açtığı pankartların kendisini çok üzdüğünü ifade etti.

MAFYAVARİ TETİKÇİLERLE KAPIDIŞARI ATILMAYA ÇALIŞILIYORUZ

Karayemiş tesislerini işletmeci olarak aldıktan sonra ciddi rakamlarla ciddi çalışmalar yaptığını ifade eden Sanatçı Volkan Konak, “Sadece hangar şeklindeki 4 duvar, tavanı bile yok. Yani, dört duvar sıvasız bir şekilde burayı devraldık.
                              İlan verilecek, buraya tekrar yatırım yapacak, tamamlayacak ve de işletecek işletici arandı. Ben idealist ve camiama güzel bir vitrin olsun diye fizibilite yapmadan birazda ikna edilerek klüp ile yap-işlet-devret modeliyle anlaştık. Buraya kadar kulübün, arsa, kaba inşaat bölümünde tek kuruş harcaması olmamıştır.
                              Gerek bölgesel, gerek Trabzonspor'un yeri oluşu markasal değeri ve heyecanı kayboldukça o kitle uğramaz oldu.
                              Daha sonra “Trabzonspor Tesisleri” ismini kullanmayıp “Karayemiş tesisi” ismini öne çıkartarak diğer bir marka olan Volkan Konak'ın kitlesinden nasiplenmeye başladık. Tesisler zaman zamanda ortakların cebinden takviyeler ile dönen bir işletme haline geldi. Bugünlerde ise mafyavari tetikçilerle hedef gösterilerek, sindirilip Saray Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş buradan adeta kapıdışarı atılmaya çalışılmaktadır” dedi.

TS Kulüp Başkanı Sadri Şener ile henüz görüşme yapmadan Kasım ayı içerisinde tesisi boşaltması için ihtarname gönderildiğini ifade eden Volkan Konak,

“Biraz yorulmama rağmen kendisinin de talebi üzerine randevu alarak ziyaretine gittim. Kendisine buradan çıkmak istediğimi belirttim.
                              Hatta 'Zarar ettiğimiz için kulübe az kira gidiyor, gelin hep beraber burayı değerlendirelim, başka bir iş kolu verelim, bende kurtulayım, kulüpte daha fazla ekonomik olarak yararlansın. Bir komite önerin, toplanalım ve size rapor halinde sunalım' dedim. Halil İbrahim Akçay, Kenan Atalay, Mahmut Ören, Mehmet Ongan, Cengiz Çebi, ile Trabzonspor Sadri Şener Kulüp Binası'nda toplandık. Burasının beni çok yorduğunu ve buradan çıkmak istediğimi söyledim.
                              Fakat bu yönetimde bazı kişiler benim buradan çok fazla para kazandığımı ve artık buradan çıkmamı istedikleri için, son derece iftira boyutunda söylemler ile kamuoyu oluşturmaya başladı.
                              Eğer buradan çok para kazansaydım, 16 yıllık daha kullanma hakkından vazgeçmek o zaman çok büyük fedakarlık olurdu.
                              Bunu bildiğim için 'Ben payıma düşen yüzde 19'luk hisseyi kulübe hibe ediyorum, fakat yöneticilerimizin de o oranda içeriye yani kulübe geri almamak üzere para verecekler, hem de böylece kampanya başlatmış oluruz' dedim. Akabinde 1 milyondan benim yaklaşık 200 bin dolarımı hiç bana sormadan kulübe hibe alın geri kalanını yüzde 81 hissesi olan 5 ortağa hisseleri oranında dağıtırsınız dedim” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Mahmut Ören'in farklı bir öneri getirdiğini ifade eden Volkan Konak, “Ören 'fix kiraya dönsek yani ayda 15-20 milyar kira olsa ne dersin?” dedi. Bende “Trabzonspor kulübümüz bana burayı bedava verse ve üzerine 1 milyon dolar da işletme sermayesi de verse yine kabul etmem” cevabını verdim. Şirketin ve kulübün beni kullandığını ifade ettim. Yani ciro benim adımla oluyor beş kuruş almadan orayı yürütüyorum, hiç kimseden takdir ve teşekkür görmüyorum dedim. Ben İstanbu'a döndüm, yanıt beklerken bana yanıt tribünlerden geldi. Bu olayları daha hiç kimse bilmeden taraftar nasıl biliyor ve konuyla ilgili pankartlar açılıyor” dedi.

Konak, kapalı kapılar arkasında hazırlatıldığına inandığı pankartları hazırlatan kişilerin Kulüp Başkanı Sadri Şener tarafından afişe edilmesi beklediğini ifade ederek, “Eğer Sadri Şener, bu kişilerin isimlerini açıklamaz ise 10 milyarlık tazminat davası açacağım ve gelirleri bağışlayacağım” dedi.

Konak, pankartların kimler tarafından yaptırıldığını bildiğini ancak onları yüceltmemek adına açıklamak istemediğini de ifade etti.

Elif ÇAVUŞ

elifcavus@haber61.net

Kaynak:
                              En son Mustafa K. Demirbaş tarafından düzenlendi; 28.04.2008, 16:53.

Yorum

• ya Volkan Konak'ın internetsitesinde girdim ancak web adresini bulamadım bulan vaarsa yazabilir mi e-mail göndermek istiyorum
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X