Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu olay mide bulandırıcı duruma gelmiştir.Volkan Konak ı milletin önüne atmaya kimsenin aklı yetmez.Yazık ki bu yönetimden iyice soğumaya başladım.Yeni bir nuri ve saz heyeti olayıyla karşı karşıya kalmaktan inanın çok korkuyorum.Büyük Trabzonspor taraftarı 24 yıldır kandırılmaktan bıktı usandı.Kartalda ki tesislerden kim ne para yiyecekse yesin ama pis ellerini Trabzonsporumuzdan çeksin.
    Seninleyiz VOLKAN abi

Yorum

• Trabzonsporu memleketi en iyi anlatan hisseden yorumlayan damarlarımıza enjekde eden adamı ne hallere getirdiler neylerle suçluyorlar öpüp başlarına koymaları lazım ne yapıyorlar kesinlikle o stadda iyi insanlarda var fener maçında olumlu pankart açılması lazım diğer maçlarda da açılsa olur ama onları tv vermeyecek
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Volkan Konak herkes neyin ne olduğunu kimin ne olduğunu biliyor...

Sen sana yakışanı yaptın.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anlatmak istediğini anlamak istememenize şaşırdım!... Neden şehri topyekün zan altında bıraksın ki? Onun anlatmak istediği bu şehrin yetiştirdiği aydın insanların bu şehirde yaşamamak istemesinin nedenleri var demeye getiriyor.Olaylar kişiselde olsa koca şehri etkilemiyor mu? Sadece bu olay değil! Daha öncede bir çok kulüp yöneticisinin iş yeri kurşunlanmadı mı? daha önce de futbolcularımızın araçları kurşunlanmadı mı? Daha öncede bu şehirde kulüp binasının camları taşlanmadı mı?Bu şehirde papaz vurulmadı mı? Bu şehirden 17 yaşında çıkan bir genç Hyran Dinki öldürmedi mi? bunlarda bireysel olarak gözüksede bir şehre mal edilebilecek olaylar...

Volkan Konak'ın anlatmak istediği bu... Bu takımı kuran insanlar aydın insanlardır dedi... Rıfat dedeoğulları,Nizamettin Alganlar, eski kaliteli yöneticiler v.s. örnek vermeye çalıştı.Şimdiki yöneticiler ile o zamanki yöneticiler arasındaki farkı izaha çalıştı...Yoksa Volkan Konak'ın şehir ile bir sıkıntısı yok ama şehrin bir sıkıntısı var.Kaliteli insanları bu şehir barıdırmıyor! Bunu anlatmaya çalıştı...

Ayrıca Volkan Konak bu şehri sevdiğinden ve oradaki gazetecilerede saygı duyduğundan dolayı bu açıklamayı Trabzon'da yapacağını özellikle söyledi.Uçağa binmeyide sevmem ama o gün bineceğim ve bu açıklamalarımı orada yapacağını; kulüp yöneticilerinden de (ya da bu pankart olayı ile ilgili 4 isim ben öylede anlamış olabilirim) 4 kişinin ismini vereceğini özellikle söyledi.

Bu arada pankartı yazan arkadaşlarada sitemi oldu.Bari pankarttaki imla hatalarını düzeltseydiniz, bilmiyorsanız bu konuda yardımda ederdik, diyede makarasını geçti.Tribündeki bu arkadaşlarında tespit edildiğini özellikle söyledi...
          Sevgili Badaloğlu,

Anlatmak istediğinizi en fazla anlamamışımdır... Benim anlamak istememek gibi bir duruşum olamaz olmamalı da..

Yazımda da belirttiğim gibi.

Söylenegelen şeyler olduysa Volkan Konak sapına kadar haklıdır...

Yalnız çakal tabirini bu kadar geniş bir kesimi içine alacak şekilde kullanmasını anlayamıyorum dedim..

Volkan Konak, iyi bir kalem erbabı ve de iyi bir hatiptir.
          Bunun yerine Trabzon'da oluşmaya başlayan şer odakları, çakallar var.
          Bizlerde bunlarla mücadele ederiz, edeceğiz demesi, beklenirdi kendisinden.
          Ya da en azından ben böyle beklerdim...

Düşüncelerim bunlardır..

Bekleyip göreceğiz hepsini...

Not: Bu arada Trabzon şehrinde yaşanan bu adi suçlardan dolayı Trabzon şehrinde yaşanmayacaksa, İstanbul'un nüfusunun 10.000'in altına düşmesi gerekirdi.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Volkan Konak: Bu şehir çakallara kalmıştır....

Bu sözü kendi adıma kabul etmem olanaksız...

Bu söze katılmam olanaksız..
            Kimler çakaldır, kimler değildir?
            Üç beş uğursuzun yaptığını Trabzon kentine maleden medyaya tepki göstermedik mi hep beraber?
            Bu iş buralara kadar gelecek miydi?
            Demek ki tepkilerimiz olgulara değil, olaylara değil kişilere...

Volkan Konak'a yapılanları kınıyorum..
            Volkan Konak bunları haketmemiştir, katılıyorum...
            Haksızlığa delikanlı gibi savaş açmasını destekliyorum..

Lakin,
            Topyekün bir şehri zan altında bırakmak...
            Anlayamıyorum.

“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• benim olsa bende isterim benim malım trabzonspor'lu diye istemeyecekmi adamlar takımın başına gelecek sonra yiyecekler volkan kona'ğa gelince taraftarın önüne atık yazıklar olsun böyleki taraftar zihniyetine bu başlığı neden kilit vurulmuyor.alacak ben olsan 10 milyon dolar isterim gerekirse 100 milyon isterimmm olayı kimse saptırmasın
              Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Volkan Konak su anda Mesaj TV'de canli yayinda..
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Adam ne güzel konuştu oyle.....
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Trabzon ve Trabzonspor'dan neden bundan sonra hiçbir şey olmayacağını bu olaylar iyice yerleştiriyor kafama. Gerçekten topla çarp böl bu ikisi anca bu kadar olur. İlerisi için hayalciliğe gerek yok. Daha kötüsü olmasın. Durumu idare etsinler bari.

Yorum

• Gündemde olan bu konu hakkında küçük bir yorumda ben yapayım dedim...
                      Ben Volkan Konak ı sanatçılığı dışında tanımam.
                      ne kadar Trabzonsporludur ne kadar değildir bilmem...
                      hakkı olan para 1 milyon dolarmıymış?istemiş mi? Hakkıdır..
                      Bu Klüpten haksız yere milyon Dolarları götüren(çalan) insanları biz Efsane diye nitelendiriyoruz.Adam hakkı Olan parayı istemiş niye gocunuyoruz ki?
                      Hakkı olan 1 milyon dolar gibi Bir meblayı talep etme gibi bir durum söz konusu değilse zaten sorun yok...
                      Trabzonlu onca zengin iş adamının yapamadığını Sanatçı Abimiz yapmış Deriz ve Ayakta alkışlarız..
                      bunda büyütülecek ne var anlamıyorum ya...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• gece mesaj tv ye bağlandı canlı yayında....öyle şeyler anlattıki şimdiye kadarkilerden çok farklı...onun hakkında çıkan haberler yorumlar statdaki pankartlardan tutunda tesislerdeki fittness salonuna herşeyi anlattı..birde ayın 28inde trabzonda nizamettin algan ile basın toplantısı yapacak..kendi hissemide trabonspora vereceğim dedi...biz taraftarlar olarak dış kapının dış mandallarıyız bi bakıma ..çünkü olayları hep gazetelerden haberi sunan kişinin yorumlarıyla öğreniyoruz..sonra başka bir haber çıkıyor orda yorum daha farklı...dün olayı 1.ağızdan dinledik bambaşka bir olay...bir çakal konusunda ben dün akşamki konuşmasından şunu çıkardım...dediki trabzonspor yönetim kurulu çok saygı duyduğum insanlardan olusuyor fakat 4 kişi hariç..bunların dışındakilerden özür diliyorum olayların bu boyuta gelmesinden..çakal kelimesini 28 inde trabzondaki basın toplantısında açıklayacağım dedi...hep beraber bekleyip göreceğiz gelişmeleri...

Yorum

• adam kulübe marş yapıyormuş bunun i.in 10 gün yayla evine kapanmış güzel bir marş olsun diye biz ise adama neler yapıyoruz

Yorum

• "Pankartçılar"ın Volkan Konak için olumsuz pankart açmaları beni Volkan Konak hakkında zerre kadar olumsuz düşündürmemiştir..Aynen Haluk Ulusoy için olumlu pankart açtıklarında Haluk Ulusoy İçin olumlu bişey düşünmediğim gibi..
                            Volkan Konak Trabzonsporludur,Trabzonun evladıdır..Pankartla mankartla olmaz bu işler..
                            7
                            TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

• volkan konak gibi büyük bir değerimiz var onu karalama gafletine düşen birkaç kişi.gerçekten çok yazık.böyle değerlerimizi küstürmememiz gerek yok
                              TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• arkadaslar istanbul anadolu yakasında bulunan arkadaslarmız bir organizasyon yapıp toplanalım kartaldaki şimal barın oraya bu işin öncusu ben olabilirim bana cok yakın tesis zaten bişeler yapalım arakadaslar
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X