Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    http://www.volkankonak.com/video/index.html

burada albümün ilk parçasının klibi var
    Geçen radyo dinliyorum bu şarkıya denk geldim, ilk defa duyduğum için şaşırdım. Meğer yeni albüm çıkmış...

Yorum

• Sevindim...

Bir tane alacağım artık...
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• çok duygusal parçaları var dinledim mükemmel ya
        SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• çok güzel albüm valla helal volkan abi
          GUSTAVO COLMAN

Yorum

• Helal olsun. Her zamanki gibi süper bir albüm.
            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kırandan aşan aydır şarkısını albümüne koymasına çok sevindim.

Yaylada ateş başında en çok söylediğimiz türkülerin başında gelir. Çok da harika yorumlamış.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Gene çoşturacak bizi...

Temin etmek gerek..

Bu arada bizim karadenizli sanatçılar çok şanslı...Kimse kıyıpta korsan indiremiyor..Kim Kazım Koyuncu'yu korsan dinlemiştir ki...Ya da Volkan Konak'ı...Hep onlarda kendimizi görüp,Onların başarısını, kendi başarımız gibi saydığımızdan olsa gerek...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kırandan aşan aydır şarkısını albümüne koymasına çok sevindim.

Yaylada ateş başında en çok söylediğimiz türkülerin başında gelir. Çok da harika yorumlamış.
                  Birol Topaloğlu da Ezmoce albümünde söyledi oda harika söylüyor maçkalı Hasan Tunçun parçası

Yorum

• Aldım albümü,parçalar fazla karadeniz ağırlıklı değil,ama beğendim.

Özellikle "Mimoza Çiçeği" şarkısını defalarca dinledim bugunden beri.

Herkese tavsiye ederim.
                    En son Nihal Ayvaz tarafından düzenlendi; 20.02.2009, 17:39.
                    Yeterki ONUR'suz
                    olmasın
                    aŞk
                    !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aldım albümü,parçalar fazla karadeniz ağırlıklı değil,ama beğendim.

Özellikle "Mimoza Çiçeği" şarkısını defalarca dinledim bugunden beri.

Herkese tavsiye ederim.

gerçekten güzel , ben de aldım albümü
                      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 20.02.2009, 17:46.

Yorum

• Favori şarkım olan Sular Akar Doldurur en güzeliydi bana göre.

Ama dinlediğim en kötü kasetiydi Volkan abinin.Maranda ve Mora'nın eline su dökemez.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• kaset çok güzel.
                          ama kasetten çok bir performans albümü olmuş.
                          cafe veya ne denirse orda söylediklerini bir albümde toplamış. hatta zamanında sarı sıcak adlı programda seslendirdiği 3 şarkıyı da albümüne koymuş. ama albümdeki performansları gayet güzel. ne mi bekliyordum yeni şarkılar ondan biraz üzüldüm
                          [ille d' 7]

Yorum

• Volkan Konak en durgun en isyancı albümü açıkcası Volkan Konak'tan beklemezdim ,, beğenmedim

Müzik ve Söz kalitesi açısından çokta iyi değil
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Yaz benı yarım yarım super ya
                              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Volkan Konak'a başarılar..
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X