Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Böylesine cahilce ve daha da kötüsü haksızca bir protestonun Trabzonspor Yönetimi' nin bilgisi dahilinde gerçekleştirilmiş olacağına inanmıyorum, inanmak da istemiyorum..

Volkan Konak şu toprakların görüp görebileceği en değerli sanatçılardan biri ve en kaliteli insanlarının da önde gelenlerindendir..

Söz konusu mekandaki hisse de kendi helal hakkıdır..

O hisseyi Trabzonspor' a hibe etmek gibi bir zorunluluğu da katiyen yoktur..

O sağolsun buna rağmen hissesini Trabzonspor' a hibe edeceğini çok daha önceden beyan etmiştir..

Diğer hisedarların kendilerince haklı olarak Trabzonspor' dan hava parası istemesinde hiçbir mantıksızlık yoktur, daha da önemlisi Volkan Konak' ın bu işte hiçbir günahı da bulunmamaktadır..

Bizler basın aracılığı ile bu kadarını bilebiliyoruz..

Ama o pankartları açan zırcahiller ya bu kadarını dahi bilemiyor ya da çok daha fazlasını bildiklerini iddia ediyorlar demektir..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Trabzonspor yönetiminin bu konuyla direkt ilgisi olduğunu iddia etmiyorum,benim burada dikkatini çekmek istediğim şey;bu pankartlar nasıl gözden kaçar?Sorunun cevabını kendim vereyim o zaman;Demek ki stadyuma sokulan pankartlar bir denetimden geçmiyor.
      keyif adamı ..

Yorum

• Sadece yazık.

Volkan Konak Trabzonsporludur. Bu yalan bir oyundur...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Bu olayı yönetimin yaptırdığına dair bilgisi olan varsa, paylaşsın bizimle. Biz de tepkimizi koyalım, boş durmayalım.

Eğer böyle bir bilgi yoksa, sadece sezgisel olarak bu olayı yönetimin yaptırdığını iddia yahut îmâ etmek, en bu olay kadar yanlıştır.

Konuşmak lazım ama, dolu konuşmak lazım.
          "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

• Kaldiki istedi bu miktarı sonderece doğal bence, yatırım olsun diye almıs ve karşılığını ister sonderece normal

Yorum

• bence volkan konak tan birileri özür dilemeli..ama kim onu bilmiyorum...gerekirse bmn bir gönül alma işine bile girebilir..değerlerimize sahip çıkmalıyız..başkaları yıksa da biz düzeltmesini bilmeliyiz..yazık çok yazık..
              Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• ben de bu haberi okuyunca cok uzuldum . cunku trabzon kentinin ve trabzonsporumuzun degerleri boyle ucuz bir sekilde kusturulebiliyor camiaya ve bunlari tekrar kazanmak kaybetmekten cok daha guc bir is...

``pankartcilara`` bir sey demiyorum , diyemiyorum .. onlara uygun bir sekilde ne versen asarlar oraya sorun degil onlar icin . bugun volkan konak dun sadri sener ilerde belki sen ben!...

bu KARAYEMIS TESISLERINDEN KIM FAYDALANACAK ona bakmak gerekiyor ? ya da bu is sonunda karayemisi kim almaya niyetli ona bakmak lazim! elbetteki volkan konak ve bu isin icindeki bir elin parmagini gecmeyen kisiler biliyor bu isi kimin yaptigini ...

siz dusunebiliyor musun ```trabzonsporumuzun duyarli bilincli taraftari kulubun satmayi (kiralamayi) dusundugu karayemis tesislerinden cikmak istemeyen volkan konagi protesto ettiler``` boyle bir sey olamaz! bu pankarti asan kisiler bunu kendi insiyatifleri ile yapmalari imkansiz! yonetim de yapmamistir.. `yonetim yaptirdi` dedirtmek de su anda bu konu icin cok kolay...

bence bakilmasi gereken adres trabzonspor yonetiminin karayemis tesislerini verecegi kisiler olabilir...
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Ben bu konuda Volkan Konak'tan bir açıklama bekliyorum, eğer susar ve gerçekleri açıklamazsa kendisinin üzerine gereksiz yere gidecek ne yazaık ki bu insanlar....Şu hayatta toz konduramayacağım insanlardan biri de Volkan Konaktır . Onu bile harcıyoruz, yazık !!!

Yorum

• Arkadaşlar, eğer bu akşam lig radyoda öteki Trabzon adlı proğram yayınlanırsa bu konuda Yavuz Saltık'ın açıklamaları olacak.Kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Yanlızca şu kadarını söyleyeyim bu yönetim Nuri Albayrak kadar olamadı!!! Nuri Albayrak bile Volkan Konak'a senden para felanda istemiyoruz burası bizim için prestij yeridir.Senin burda kalman lazım derken; şimdiki yöneticiler acaba Volkan Konak gibi bir adamı taraftarın önüne atnakla ne kazandılar? ne kaybettiler? iyi hesap etmeleri lazım...

not: bu pankartlar kimin için? başlığı ile bu başlık birleştirilmiştir...
                    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 22.04.2008, 09:14.
                    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• eminim nuri albayrak o yaptiklarini ince dusunerek yapmamistir. ortada bir sorun oldugu ve bu sorundan karli cikacaklar oldugu kesin.

trabzonspor yonetimi volkan konaki da alarak bir basin aciklamasi yapmasi gerekiyor. bu iste diger isler gibi karanliklara inmesin.. sonra bir gun kalktigimizda KARAYEMISIN CAMLARINDA KURSUN GORMEK ISTEMIYORUM!
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Aklıma Takılanlar.!

*Önce Özkan Sümer'in(içeriği her ne olursa olsun)sözleşmesinin basına sızması-sızdırılması.

*Şimdilerde Volkan Konak mevzusu..

Mahremiyet kalmadı,kalmayacakta.

Bu bir taktikse ben bu stili sevmedim.
                        Bünyem kabul etmedi.

Umarım ürettiklerim benim içimin fesatlığıdır.
                        Umarım.

*Not:Ersun hoca konusuda bu mevzularla alakalı irdelenebilirde ayrıca.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben bu konuda Volkan Konak'tan bir açıklama bekliyorum, eğer susar ve gerçekleri açıklamazsa kendisinin üzerine gereksiz yere gidecek ne yazaık ki bu insanlar....Şu hayatta toz konduramayacağım insanlardan biri de Volkan Konaktır . Onu bile harcıyoruz, yazık !!!
                          Yaptiya! Daha üstte!

YINE REZALET ÖRNEKLERI!

YA MUS'tan yönetici getirin diyorum da saka zanetiyorsunuz! Artik Aydan da taraftar getirecegiz.
                          Trabzonsporun sirtintan, haksizca para kazananlar da (futbolcu, mütahit, sibel can gibi sanatcilar...) aklima gelince midem bulaniyor. Ben bu takima üye olacagim, para verecegim emi? Hadi oradan... üyelik ten ciktim bile...

Volkan Konak hakkin neyse onu A L! Kimse Trabzonspra para hediye ettmedi, sende etme! O pankarti asanlar maclara bedava giriyorlar...

Yorum

• Bir deli kuyuya taş atar 40 akıllı çıkaramaz. Eğer Trabzonspor'u yukarıya taşımakta doğru sözlü iseniz, haydi bakalım o pankartları asan astıran zihniyeti temizleyin ilk önce Trabzonspor'dan. Bu işler pis işlerdir. Bugün kullandım sanırsın, ertesi gün sana karşı döner. Yönetim bu zihniyeti temizlesin. Transfer mransfer istemiyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bu pankart astırma fiyatlarından haberi olan varmı

Yorum

• Üç sene oldu, Trabzonspor'un örnek bir işle, haydi onu da geçtik en azından olumsuz olmayan bir haberle gündeme gelmediğini görüyoruz.

Artık YETER! Bizlerde sabır kalmadı. Gözbebeğimizi sürekli olarak böyle kötü, negatif olaylarla gündeme getiriyoruz.

Ben bu işte asıl parmağın, sürekli olarak yalan haber üreten bir basın kuruluşunun olduğunu düşünüyorum. Değil yönetici, sıradan bir insan bile şunu bilir ki, tribünlerde o pankartlar açılınca zorda kalan Volkan Konak'dan daha çok yönetim olacaktır.

Bir hafta önce çıkıp, "Trabzon'un 1 milyonunda gözün mü var, bu nasıl Trabzonsporluluk" diye manşet atan internet sitesi, maç günü "Trabzon'da ilginç pankartlar" diye manşet atabiliyor. Ayıp be!

İşte sürekli olarak negatif olaylarla gündeme gelen Trabzonspor'un, dışarı açılan tek güler yüzü olan Volkan Konak'a yapılanlara bakın.

Deyin ki Volkan Konak, açgözlülük yapsın (hakkı olanı almak açgözlülükse), deyin ki Volkan Konak kulübü mahkemeye versin...

Siz gene de sağa sola duyurmadan bu işi halletmeye çalışırsınız ki, kurumunuz zarar görmesin.

Yeter! Hakikaten YETER ARTIK!

Dayanamıyoruz YETER!
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X