Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Temmuz Perşembe 21.45
    Show TV...
    Tekrar yayın mı bu ?

Yorum

• Çeşmeden canlı yayın varmış.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hani yapmayacaktın birdaha? Hani çok ısrar vardı ama söz ağızdan bir kere çıkardı?

İyi para verdiler heralde.

Volkan Konak = Diğerleri = $
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Çeşme konseri canlı olarak yayınlanacak. Her hafta program olmayacak sanırım.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Programın tekrar başlaması güzel oldu.Ancak ısrarla devam etmeyeceğiz deyipte tekrar başlamasına şaşırdım.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hani yapmayacaktın birdaha? Hani çok ısrar vardı ama söz ağızdan bir kere çıkardı?

İyi para verdiler heralde.

Volkan Konak = Diğerleri = $
              Volkan konak zaten kazanacağı parayı kazanmış birisi.hemen hemen hergün konseri var bi konserden en kötü 10 milyar kazansa siz hesaplayın.Showtv de yaptığı proğramda showtv ile parayı hiç konuşmadığını kendisi söylemişti bi canlı yayında.Showtv ile neden sadece 15 proğram anlaşsın ozaman ? istese 3-4 ay yapardı ferhat göçer gibi.
              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Dün gece Maltepe Üniversitesi'nin düzenlediği Volkan Konak konserine gittim.Bana kızan olacaktır biliyorum ama ilk kez canlı izledim kendisini.
                Yaklaşlık 7 bin kişinin katıldığı konserde süper bir performans gösterdi gerçekten muhteşemdi.21.30'da başlayan konser 00.30 sularında sona erdi konser sonunda kimse anfiden ayrılmak istemiyordu.Fırsat buldukça gideceğim bundan sonra.
                En son Fatih tarafından düzenlendi; 27.06.2010, 15:28.
                Bordomavi.net

Yorum

• Varsın istediği yere çıksın ama azcık minicik yeni birşeyler yapsın istiyoruz

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün gece Maltepe Üniversitesi'nin düzenlediği Volkan Konak konserine gittim.Bana kızan olacaktır biliyorum ama ilk kez canlı izledim kendisini.
                    Yaklaşlık 7 bin kişinin katıldığı konserde süper bir performans gösterdi gerçekten muhteşemdi.21.30'da başlayan konser 00.30 sularında sona erdi konser sonunda kimse anfiden ayrılmak istemiyordu.Fırsat buldukça gideceğim bundan sonra.
                    Fatih abi niye haber vermiyorsun 4 levent metroda bekleseydin benide ççç
                    Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• 1.07.10 Persembe aksami Volkankonagin Konseri varmis Show tv de
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Eline gitarını alıp şöyle bir ispanyolca şarkı okuyabilir. Ses tonu da uygun zaten

Yorum

• ayda bir program yapsın. söylediklerini unuturuz belki o da tekrar eder durur.
                          YA SEV YA TERKET

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 22:45 Kuzeyin Oğlu Volkan Konak
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Yine bir tırcı hikayesi
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X