Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyazın bu haftaki konukları geçen haftaki gibi hikaye.Reytinglerde yiine Volkan üzerinden geçmiştir diye düşünüyorum.

Bu arada Volkanın ağzına türküde çok yakışıyor.Önümüzdeki haftaları zor bekleyenlerdenim.

Yorum

• Harika bir program oldu.Orkestra o kadar zengin ki hiç konuk çağırmadan orkestra ile program götürülebilir.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Program bitmişti ama şu an yine Volkan Konak var...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Beyaz'ı sollamış Volkan.

Yorum

• Volkan Konak pazar günü Karabükspor'un şampiyonluk kutlamalarında olacak.

Yorum

• Sabahat Akkirazı biliyorduk ta ferhat göçer denen zat nerden çıktı.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.facebook.com/video/video.php?v=390087354588

Sabahat Akkirazı biliyorduk ta ferhat göçer denen zat nerden çıktı.
                İki tane konuğun gelecek olması hayli şaşırtıcı.

Yorum

• Ferhat Göçer'i çağırmasaydı ayıp olurdu zaten.

Yorum

• 13 mayıs'ta Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde Volkan Konak,onun öncesinde de Selim Bölükbaşı konseri var.ilgilenenlere,hayranlarına,sevenlerine duyurulur.

Yorum

• Sabahat Akkirazın oturma şekli bile hanımefendilik kokuyor.

Yorum

• Çav bellayı söylüyor

Bu arada ya herro ya merro dedi

Yorum

• Ya herro ya merro dedi ve Çav Bella'yı söyledi.

Yürekten kutluyorum!
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Heralde ilk kez yarim yarim ve aynaları okumadan program bitti Sabahat Akkiraz muhteşemdi.Asalet ve hanımefendilik gösterisi sundu adeta.

Her programında bir ilk olan Volkan Konak Çav Bella ile mest etti beni.Sesine sağlık.

Ferhat Göçer ise programın el freni gibiydi.

Yorum

• Sabahat Akkiraz geldi geçti bu akşam evimizden , izlettirenlere teşekkür ediyorum.

Türkü demek Türk demek Türk'ü anlatan demektir Türkü söyleyenler her zaman başımızın tacıdır.

Volkan konak bu akşam en güzel "Penceresi Önünde" yi söyledi.

Sabahat akkiraz'a yorum bile yapılamaz Özellikle Ali şarkısı güzeldi.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ya arkadaşlar kaç gündür arkadaşım volkan konak'ın saba tümer ile yaptığı programı dilinden düşürmüyor...tekrarı da verilmiş üstelik. youtube da öyle bir video bulamadım, bulabilecek olan var mı acaba??
                                Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                                my name is onur....
                                Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X