Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok güzel başladı.

Yorum

• Volkan Konak çok şık bugün.

Yorum

• Doğan Hakyemez programda..

İmzalı forma hediye etti..

Yorum

• doğan hakyemez sahnede

Yorum

• Edit........

Yorum

• Mimoza Çiçeğim

Yorum

• Bu ikili yıkıyor ortalığı yahu

Ve ne muhteşem ses veriyorsun sen o flüte be Levent abi..
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Begüm bundan sonraki şarkı benden sana gelsin.Bakalım tombaladan ne çıkacak

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu programın tamamını nereden seyredebiliriz?
                    reklam yapmak gibi olmasın ama www.hddizi.gen.tr den sağ tararfta tv programları aşağıya doru oradan kısımlar eklenmiştir.
                    ya da bu linkten kestirme
                    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Reklamdan sonra ki ilk parça benden Hayrettin Emice , Dembele ve Riquelme'ye gitsin.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Begüm bundan sonraki şarkı benden sana gelsin.Bakalım tombaladan ne çıkacak

Teşekkür ederim abiciğim Çok mutlu ettin beni
                        "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Bazı şarkılar hala güzelse , Volkan Konak okuduğu içindir.
                          Kanıksadım artık.
                          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Levent Altındağ'da ne çalıyor be. !!

Yorum

• Konuksuz çok daha iyi.

Yorum

• CENGİZ SEMERCİOĞLU'NDAN VOLKAN KONAK'A YANIT
                                23.04.2010 09:18:00

Saba Tümer'e canlı yayında “İnşallah Bilecik yolunda kaza geçirir ölürüm, parçamı bulamazlar, o zaman kıymetli olurum...” diyen Volkan Konak'a Cengiz Semercioğlu'ndan yanıt geldi...
                                [SIZE=3pt] CENGİZ SEMERCİOĞLU/ HÜRRİYET
                                Bilecik yolu kabusum oldu

İki gündür gözüm kulağım Bilecik yolunda.

Bir kaza haberi var mı yok mu diye kulakları diktim, aportta bekliyorum.
                                Allah muhafaza bir kaza haberi gelse yüreğim hoplayacak.
                                Hele bir karavan çarpıştı deseler şuracıkta bayılacağım...
                                Neden Bilecik yoluna taktın kayfayı demeyin, nasıl takmam...
                                Baksanıza ne demiş Volkan Konak, Saba Tümer’e canlı yayında: “İnşallah Bilecik yolunda kaza geçirir ölürüm, parçamı bulamazlar, o zaman kıymetli olurum...”
                                Bunu da bana söylemiş, geçen gün yazdığım yazı yüzünden...
                                Sonra da devam etmiş:
                                “Cengiz’ciğime buradan söylüyorum, yakında onun için öleceğim. Belki kanserden, belki kazadan olur ama öleceğim...”
                                Üstüme iyilik sağlık...
                                Yahu delirdin mi Volkan? Ben neden senin ölmeni isteyeyim?
                                Daha televizyonlar Volkan Konak’ın V’sini bilmezken, daha reklamcıların kafasının ucundan adın bile geçmezken bizde kıymetin vardı. O yüzden Allah gecinden versin, ölmene hiç gerek yok.
                                Gözüm kulağım Bilecik yolunda, İstanbul’a sağ salim dönmeni bekliyorum.

Not 1: Volkan Konak karavan hastasıdır, her gittiği yere kendi kullandığı karavanıyla gider. Bilecik yolu nereden çıktı derseniz, Eskişehir’e konsere gitmiş, onun için söylüyor...

Not 2: Kazım Koyuncu için neler yaptığını biliyorum, o yüzden Hopa’ya telefon açmama hiç gerek yok
                                .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X