Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'de Kardeşler
Daraltma
X
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende istiyomkardeslik
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtar kardes olalim mibenim hic kardesim olmadi
pardon simdi olduGitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolalimbenim hic kardesim olmadi
pardon simdi olduAbim oluyorsun herhalde
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Benim BMN'de kardeşim yok ama abilerim ve ablalarım var...
Fanatik pacci , CeMtS-1967 , Can basten , ilhan , Recep Çaltepe , EyüpKILIÇ61 , Ozan , KUTADGU vs. vs. Yalnız bir tane daha abi vardı... Dünkü maçta tanıştık... Ama kullanıcı adını bilemiyorum...
Tabii bunlarda beni kardeş olarak görürlerse...
Ve BMN'ye yeni üye olmuş , öz ablam var... Kullanıcı adı : Salem
Benden özenmiş...En son Kaan tarafından düzenlendi; 30.03.2008, 19:36.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFanatik pacci , CeMtS-1967 , Can basten , ilhan , Recep Çaltepe , EyüpKILIÇ61 , Ozan , KUTADGU vs. vs. Yalnız bir tane daha abi vardı... Dünkü maçta tanıştık... Ama kullanıcı adını bilemiyorum...Stand-upçı başkan istemiyoruz!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen olablir miyim o?teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJunior_Nytre benim kardesim ...Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani hiç belli olmuyordu
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Bir de Atalay_Buğra var. Kardeşi olmayanlardan.Ben de onun manevi kardeşi oluyorum
...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtalay bey nezaketen de olsa bir yanıt vermeyecek misiniz şu yazıma
- Alıntı
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum