Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ersun Hoca : Alooooooooooooooooooo! Hasan , Hüseyin la napıyosunuz siz!

Hasan : Abi hoca bize bağırıyor
    Hüseyin : Çaktırma duymamazlıktan gel.

Ayman : Ulan delirttiler yine adamı!
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Hangisi

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu söylenen İtalyan oyuncu Stellone'nin bizim ünlülerden birine benzerliği dikkatimi çekti.

Stellone

Coşkun

"Tehlikenin farkında mısınız?"
      En son Âkil Âdem tarafından düzenlendi; 02.02.2008, 13:41.
      En güzel söz, sükûtça söylenendir…
      İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
      Sükût demindeyiz...
      Ebedî olsun!

Yorum

Emiroğlu güzeldi tebrikler
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Projelerim ve Yaptıklarım ;

- Akyazı Albayrak Stadı
          - Of Akmerkez Alışveriş merkezi
          - Türkiye Futbol Federasyon adaylığı
          - Beşirli I . Nolu mahalle Muhtar adaylığı
          - Trabzon Liman İşletme müdürlüğü
          - Vergi rekortmenliği
          - Trabzonspor Halkla ilişkiler danışmanlığı
          - Açık arttırma 1.cisi
          - Futbolcu alım satım Komite başkanı

Vb .. Başarılarımın arkasında olan Taraftara benle birlikte bu yolda yürüyen Fizyoterapist, Masör, Malzemeci Arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim ...
          Kazimişi gzas vorert

Yorum

Emiroğlu'nu tebrik etmeyen bir ben kalmışım...
            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
            -"Burada klima yok mu?"
            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Emiroğlu

Yorum

-"Alo, sayın başkanım. Haluk Bey arıyor, bağlayayım mı?"

-"Bağla kızım."

-"Alo, sayın başkanım ben Haluk. Beni emretmişsiniz ama sizin ricanız olan kanunu çıkarmaya uğraşıyordum; onun için hemen arayamadım."

-"İyi, iyi... Çıkavtabildin mi bâvi?"

-"Çıkarttık sayın başkanım. Sizin ricanız bizim için emivdiv... Ay ben ne diyorum?... bizim için emirdir. Emrettiniz, Appiah'ı halletmek için bir anda 6+2 kanununu geçirttik."

-"Neyi geçivdiniz diğev klüpleve?"

-"Yok başkanım, tam öyle değil.... Şey... Aslında biraz da öyle...."

-"Neyse tam anlamadım ne yaptığını ama Fenev'e biv zavavın oluvsa, yakavım çıvanı."

-"Aman estağfurullah, anlı şanlı canımız ciğerimiz Fenerbahçemiz'e zarar verecek bir işe biz imza atar mıyız?"

-"Hele biv at..."

-"Neyse sayın başkanım... Beni ne için emretmiştiniz?"

-"Ha evet.. Bizim stadın yanında tvafik zaman zaman çok sıkışıyov. Maçtan çıkınca beklemek zovunda kalıyovum."

-"Ben bunu nasıl düzeltirim, sayın başkan?"

-"Ben sonu sorun getivivim, sen düzeltivsin. Aksi takdivde...."

-"Tamam başkan, mesajı aldım."

************************************************** *****************

-"Sayın seyirciler Futbol Federsayonunun bugün çıkarttığı kanun maddesi şöyle:

Forma renklerinde sarı, lâcivert ve kırmızı olan; ama bu renklerden sadece ikisini kullanan (Bu iki rengi sarı ve lâcivert olarak seçenlere öncelik tanınır) klüplerin başkanları bazı harfleri telâffuz etmekte zorlandıkları takdirde, o klübe, maç çıkışlarında stadın önündeki trafiği düzenleme yetkisi verilir. Klüp bütün geçişleri kendi yetkisi dahilide düzenler."

.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Olayların perde arkası...
                  Araştırmacılık bu olsa gerek.
                  Bu arada tebrikler Emiroğlu... Unutmuşum, affola!
                  En son Âkil Âdem tarafından düzenlendi; 02.02.2008, 16:32.
                  En güzel söz, sükûtça söylenendir…
                  İz'anla, irfanla, idrâkle dinlemek gerek;
                  Sükût demindeyiz...
                  Ebedî olsun!

Yorum

neler demedilerki ....

yaptıkları ve yapamadıkları ortada zaten saymaya gerek yok

Yorum

Trabzonspor'da Bomba Üstüne Bomba!
                      Trabzonspor Yönetimi, ara transfer döneminin son günlerinde beklenen bombaları patlattı.

Erkan Trabzonspor'da...

Erkan yaptığı açıklamada, bakanlıkta ve başbakan yardımcılığında bulamadığı sinerjiyi Trabzonspor'da bulduğunu söylerken, Haşin Adam "Erkan'ın tecrübeleri tam bize göre" dedi. Haşin Bey sözlerine şöyle devam etti: "Onlar da kongre yapamamanın ne demek olduğunu bilirler. Artık kongre lafı duymak istemiyoruz".

Vali Okutan da Sahaya İniyor

Haşin Bey, uzun süren pazarlıkların ardından, Trabzon Valisi Sn. Okutan'ı da renklerine bağlamanın heyecanını yaşadı. Vali Okutan "Trabzon'a görev için gelmiştim. Madem bana ihtiyaç duyuldu, o zaman sağ bek de oynarım" derken, taraftarların gönlünde taht kurmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Koray Bombası!

Tranzfer yapamamakla eleştirilen Trabzonspor Yönetimi, son güne flaş bir başka transferle girdi. Ülkede gündem yaratan Koray da kadroya katıldı. Defanstaki sorunu çözmek için Ankara Onbirateş'ten gelen Koray "Trabzonspor'un teklifi beni şaşırttı. Görev düşüyorsa, kaçacak değiliz" dedi. Yaşının ilerlemiş olmasıyla ilgili sorulara sinirlenen Koray "Daha 10 sene daha bende iş var, ayaklarımın götürdüğü yere kadar gideceğim" dedi.

Öze Dönüş! Ergun Trabzonspor'da!

Trabzonspor yılladır İstanbul'da yaşayıp, oranın örf adetlerine alışan bir gurbetçiyi daha renklerine bağladı. Ergun yıllar aradan sonra yuvaya döndü. Törende Ergun'un menajeri Ziya da hazır bulundu. Menajer Ziya açıklamasında "Uzun süredir bunu bekliyorduk. Ergun Trabzonspor'un şanlı siyah beyaz formasını gururla giyecek" derken, Ergun araya girerek sarı-kırmızı diye düzeltti. Ergun açıklamasında "Trabzonsporla her şeye varım" dedi.

Varan 4! Mustafa Bombası

Trabzonspor'un transfer atağında bir bombası da Müsteşar Yardımcısı Mustafa Gür oldu. Trabzon'a bir vakıf üniversitesi kurma işleri için gelen Gür, apar topar kulübe getirilerek imza attırıldı. Yönetici Dülger yaptığı açıklamada "Sürmenespor'un ve Araklıspor'un da peşinde olduğu Mustafa'yı havalimanından alarak doğrudan kulübe getirdik. Kendisinin bize sol açık olarak büyük faydalar getireceğini düşünüyoruz" dedi. İmza töreninden sonra transfer pürüzlerini gideren taraflar dostça ayrıldı.

Huzurlarınızda ÖMER! Son bomba!

MÜSİAD Başkanı (aynı zamanda Kırmızıbayrak Grubu CEO'su) Ömer Bolat ile yapılan görüşmelerde son pürüzler de giderilerek anlaşma sağlandı. 1 +7 yılı opsiyonlu olarak sözleşme imzalanan Ömer, anlaşma sonrası yaptığı açıklamada "Şirketlerinde halihazırda çalışmakta olduğum başkanımın ricasına elbette karşı çıkacak değildim. Takımda tatlı bir rekabet olacak. Umut ve Ergin bundan sonra şans bulur mu bilemem. Ben varım. Öyle de varım, böyle de varım" dedi. Kırmızıbayrak yaptığı açıklamada "Ömer uzun süredir şirkette takip ettiğimiz bir oyuncumuzdu. Artık Trabzonspor'a hizmet edecek. Bu arada Trabzonsporlular'a bir de güzel haberim var. Trabzonspor'u da Kırmızıbayrak şirketler grubuna katacağız. Böylece büyüme de sağlanmış olacak. Bun oluşumun bir faydası da, artık kongreye de gerek kalmayacak" dedi.

Yattara ve Hasan Sürmenespor'a Kiralandı

Son transferlerle yabancı ve yerlinin yerlisi kontenjanı dolan Trabzonspor, mecburiyetten Hasan ile Yattara'yı Sürmenespor'a 3 senelik bir kira sözleşmesiyle gönderdi. Kırmızıbayrak "Bundan sonra forma şansı bulunmayan bu iki oyuncumuzun pişmesi için kiralıyoruz. Trabzonspor - Kırmızıbayrak Holding Joint Venture'ı sağlandıktan sonra, durumlarını tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Yönetim şimdi bu kadar 61 numaralı formanın altından nasıl kalkacağını düşünüyor!

-Teşbihte hata olmaz-
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

NA: Ahmet uşağum kel habraya.. kit toğri tüm bilboardlara reklam ver hau stat projesini
                        BATUROĞLU: Temam anladum paşkanum
                        .....

NA: Ula ne ettun Ahmet verdunmini?
                        BATUROĞLU: Veremedum paşkanum almayilermiş.
                        NA: Nasi almazler Ahmet?
                        BATUROĞLU: Paşkanum sen pişe dedun pilpoa midu nedu anlamadum oni.. hem fitbolci pakmak için İspanya'ya kideceğudum ya tedum herhal ki pilpao (Athletic Bilbao)'ya köğus reklami vereceğum.. sordum ama piz reklam almayruk tediler ondan veremedum oni..
                        NA: E kidi Ahmet, hau Denis'in adini nasi yanniş yazduğuni annadum şimdi!
                        #7 King of Kings

Yorum

Yaw cok komik bunlar, Lemanyak gibi dergi cikartirsiniz siz yakinda

Yorum

Burdaki malzemeyle mizah dergisi çıkartılır.
                            Emeği geçen herkesin eline zihnine sağlık.
                            Özkan SÜMER

Yorum

çççhe he he gülmekten kırıldım
                              ula denyo yöneticiler ala ala habunlarımı aldınız.
                              ula alamadunuzda yattarayı sürmenespora verdiniz
                              hay sizin canınıza

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                NA: Ahmet uşağum kel habraya.. kit toğri tüm bilboardlara reklam ver hau stat projesini
                                BATUROĞLU: Temam anladum paşkanum
                                .....

NA: Ula ne ettun Ahmet verdunmini?
                                BATUROĞLU: Veremedum paşkanum almayilermiş.
                                NA: Nasi almazler Ahmet?
                                BATUROĞLU: Paşkanum sen pişe dedun pilpoa midu nedu anlamadum oni.. hem fitbolci pakmak için İspanya'ya kideceğudum ya tedum herhal ki pilpao (Athletic Bilbao)'ya köğus reklami vereceğum.. sordum ama piz reklam almayruk tediler ondan veremedum oni..
                                NA: E kidi Ahmet, hau Denis'in adini nasi yanniş yazduğuni annadum şimdi!
                                çççççççççallahta seni güldürsün.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X