Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Telesekreter Kayıtları:

İbrahim Hacıosmanoğlu:
    Namuslu futbol paydaşları için doğru numarayı aradınız. Şu an adalet timsali Başbakan'ın yanında olduğum için cevap veremiyorum. Mesajınız varsa bırakın, yoksa ya ben o mesajı alırım ya o mesaj beni.

Mustafa Reşit Akçay: Nomino patris et fili et spiritu sancti. Ey Göklerdeki Babamız. Bize gündelik ekmeğimizi ver.

Nevzat Şakar: Mesaj bırakmanıza gerek yok, kutudaki mesajlar YEDERLİDİR!

Ziya Doğan: Alo, Otelul Galati ekol bir takımdır. Ayman dünya çapında bir futbolcudur. Mantaliteye uygun mesajınız varsa bırakın!

Şenol Güneş: Vuvuzela'da özgürlük vardır. İyi bir kadro kuruncaya kadar lütfen beni aramayın, mesaj da bırakmayın!
    Cyzio: Eğer kaliteli espriye ulaşmak istiyorsanız, biraz bekleyin. Sizi Poetricus'a yönlendiriyorum.

.
    -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
    -"Burada klima yok mu?"
    -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yiğit Gayretli: Övgülerle utandıracaksanız, mesaj falan bırakmayın
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Poetricus hocam
        Çok güzel.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cyzio: Eğer kaliteli espriye ulaşmak istiyorsanız, biraz bekleyin. Sizi Poetricus'a yönlendiriyorum.

.
          Poetricus: Daha kaliteli espriler için lütfe Cyzio, İrfanb, İlhan, Sibel ve Yiğit Gayretli'yi arayın.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 13.09.2013, 00:36.

Yorum

Poetricus: Daha kaliteli espriler için lütfe Cyzio, İlhan, Sibel veya Yiğit Gayretli'yi arayın.
            Beni aramayın,yurtdışına fazla yazar size.
            Siz çaldırın yeter ben ararım.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beni aramayın,yurtdışına fazla yazar size.
              Siz çaldırın yeter ben ararım.
              Of İrfan Abi ben seni nasıl unuttum ya! gaflet, dalalet, cinnet, cinayet, kesret ve rezalet, hatta Maret içindeymişim...
              Kafama sıksam yeridir.

Yorum

• Yiğit bravo çok iyi olmuş
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

Of İrfan Abi ben seni nasıl unuttum ya! gaflet, dalalet, cinnet, cinayet, kesret ve rezalet, hatta Maret içindeymişim...
                  Kafama sıksam yeridir.
                  Estağfirullah hocam.Bir espri yaptık sadece.
                  Kıyamam sana, öyle kötü şeyler aklına gelmesin sakın !

Yorum

• Direkt 155 i arayın nasılsa yazmıyor. Ben sizi bi şekilde bulurum

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      Bir Cin halk cumhuriyeti ve IHO arasinda gecen konusma...

Cinli sorar...
                      ---Sizin Rakip SIKE yapip 2 yil ceza almis.. Aldin mi kupani henuz..?
                      IHO
                      ----YOK ALAMADIM
                      ----Neden alamadin ki?
                      ----TC DE CEZA VERMEDILER, SUCSUZ DIYORLAR..
                      ----Buda Buda (Allah Allah in karsiligi), nasil oyle diyebilirler ki?
                      ----CUNKU 35 MILYON TARAFTARI VARMIS FB NIN

----Bizim burda o sayinin 2 kati hapiste yatiyor yaw...Baskanla gorustureyim seni, senin takimi tutma emiri verdiririz, hepsi tutarlar. Faydasi olcaksa...

----BUDA SENDEN RAZI OLSUN!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

uzun zaman olmus yazmayali buraya... poetricus ve cyzio buranin asil mudavimleri... selam olsun onlara...
                      Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                      Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                      Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• Eski bir dosta yeniden kavuşmak .

O girift üslubunuzu özlemişiz üstad. Buraları fazla ihmal etmeyin.

.
                        -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Tamamı güzeldi de şu; "Buda Buda" kısmı yüzünden yerli yersiz hala gülüyorum.
                          Bu arada Mustafa Hoca'nın neden İncil okuduğunu buldum. Meğer Trabzonspor İncil'e göre yönetiliyormuş. İşte örnekler:

-Başbakan'a yağ çekme: "Sezar'ın hakkı Sezar'a." (MATTA)
                          -İyi futbolcuları elden çıkarma: "Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu nehirleri." (MATTA, YUHANNA)
                          -Yenilen bir golden sonra ikincisini yeme: "Sağ yanağına vurana solunu çevir. (MATTA, LUKA, YUHANNA)
                          -Gol atamama: "İlk taşı hiç günah işlemeyen atsın." (MARKUS, YUHANNA)
                          -Bazı futbolcuların âlemciliği: "Şarap benim kanımdır." (MARKUS)
                          -Kulübün içler acısı durumu: "Beni neden terk ettin Baba?!" (MATTA)
                          -Galip gelinen maç: "İntikam benimdir." (MARKUS, LUKA, YUHANNA)
                          En son poetricus tarafından düzenlendi; 15.09.2013, 00:23.

Yorum

• Üstad;

Korkarım "İncil müfessiri" olma yönünde aşamalar kaydediyorsunuz.

.
                            -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Üstad;

Korkarım "İncil müfessiri" olma yönünde aşamalar kaydediyorsunuz.

.
                              Teknik direktörümüz sağ olsun.

Yorum

• Demirören: Başkan size de kına kokusu geliyor mu?
                                Aziz: Ne kokusu geliyov mu dedin?
                                Demirören: Kına başkanım.
                                Aziz: Duv bakayım. Evet, bi yevden kına kokusu geliyov.
                                Aysal iç ses: Koktu yeminle. Ne koktu acaba?
                                Yıldız iç ses: Bu koku Suat'tan geliyor olmalı. Ben dedim, bakana kına yakmak yakışmaz dedim.
                                Kılıç: Yıldırım Bey, nasıl değerlendiriyorsunuz muhterem maçı? Sporu sevsinler diye her yere gençlik salonları yaptık. Çok zamanda az işler başardık.
                                Demirören: Öyle bakanım öyle. (Aziz'e döner kısık sesle)
                                Kına kokusu bakandan geliyor başkan.
                                Aziz: Kına mı yakmış, nevesine yakmış?
                                Demirören: Stok mutok diyordu geçenlerde.
                                Aziz: Ne işi vav yav bizim Stoch'la?
                                Demirören: Stok başkan kına stoğu.
                                Aziz: (hahahahahh) Az yakmadık yav. Kalmamış demek. Bevaber tükettik stoklavı. Sende vavdıv başka. Vevseydin?
                                Demirören: Kınayı yakarken tüp patladı başkanım. Bütün ev kına oldu. Süpürdüm halının altına.
                                Kılıç iç ses: Kına mı diyor bunlar?
                                Demirören: Olimpiyatlar diyorum pek yazık oldu. Değil mi Aziz bey?
                                Aziz: Sövevim böyle olimpiyata. Hah, pavdon. Yazık oldu tabi canımmm
                                (şikeyi yaptım keyfini süvüyorum, tavla da süvevim, inşaatta yapavım, keyfini de süvevim. Biv keyifsizlenivsem alayınız çatıvdav ulaaan)
                                *
                                34. Dakikada Yoğun kına kokusu yüzünden maç iptal edildi, tribünler dağıldı.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X