Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şok Şok Şok...
    Yılmaz Vural Cuma namazı çıkışı para toplarken görüldü..
    Kendisini takip eden haber ekibimiz , Yılmaz Vural'ı , topladığı bozuk paraları Bursapor kalecisi İvankov'a vermeye çalışırken görüntüledi.
    Bozuk paraları İvankov'un avucuna sıkıştıran Yılmaz Vural , Trabzonspor'un sana selamı var dedi..
    İvankov olaylara anlam veremezken, Yılmaz Vural günahlarından arındırılmak üzere yeniden camiye götürüldü.
    Kaynak: düdük makarna Haber ajansı

Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Umut, Allah senden razı olsun. Az daha bu maçı Cyzio bana hediye edecekti.

Yorum

• Bursaspor - Trabzonspor Maçı Dakika 63

-Şeytan diyor ki; al şu Colman'ı dışarı!

-Vay anasını! Dediğimi hemen yaptı be! İşte bu!
        En son poetricus tarafından düzenlendi; 16.02.2010, 09:59.

Yorum

• Şeytanın Gör dediği.

Poetricus Üstadın Müsadesiyle.

Şenol Hoca Bursa Maçından sonra Kulüp Yöneticisi Sayın Dr İhsan ALİOĞLU ve Dr Hasan YENER beye Kadim Dostu Hayrettin HACISALİHOĞLU yanında Şikayetini Arz eder.

ŞG: Kulağımda bir ses sürekli GÖR diyor.
          İA: Evet Şenolcuğum
          HY: Anlat Hocam
          ŞG: İkinci Yarı başladı ses giderek artıyor. Sürekli Gör diyor.
          İA: Sonra Hocam
          ŞG: Kulağım Çınlıyor. Baktım dakika 70 oyuncu değiştirme saatim gelmiş. Çağırdım Ceyhunu Çıkaracağım Selçuğu. Kulağımdaki Gör Gör Sesi İyice arttı.
          HY: Hayret, pardon Hayrettin abi. Eeee
          ŞG: Baktım Sahaya Alanzinhonun sakızı daha kaybolmamış, Songun rengi solmamış. Colman’a baktım oda bana melul melul bakıyor. Dedim Şeref’e Colmanı çıkaralım.
          İA: Ses ne oldu
          ŞG: Bu seferde Evet Evet olmazmı ses.
          HH: Hay Kör Şeytanın İşi.
          ŞG: Sonra Aldım Songu, Alanzinhoyu dışarı.Burak 1-2 kaçırdı, Umut atınca baktım ses gitmiş.
          HH: Tahta varmı Tahta. Haah....
          Dış Ses: Tak Tak...
          HH: Hay Şeytan kulağına kurşun. Kurşunmu döktürsek hocam. Yok Yok biz en iyisi bir medyum alalım kulübe. Medyum Memişin müracatı var ama O da Trabzonlu değil. Ne yapsak acaba….
          ŞG: Hıııı……Sayın Belediye başkanım benimi çağırdınız.Geliyorum Başkanım.
          İA: Hayrettin abi ben bunun açıklamasını yapmam ona göre. Zaten Fatih açıklamam var bu da üzerine tüy olur.
          HH: Sen ne diyon Hasan, Hasan…..İhsan gördünmü has……..İhsan İhsan Nerede bu adam yahu. Yalnız kaldım.Olsun,Bende Özkan’ın yanına gideyim. oda yalnızdır şimdi.
          En son smertkan tarafından düzenlendi; 16.02.2010, 12:42.
          Ayrıntı meselenin ta kendisidir.

Yorum

• Song: Nasil olmus?
            Ömer: Gözlerim mi bozuldu ne? Bu kim?
            Engin: Vah vah vah... Bursa macinda Ozan Ipeki kacirinca herhalde yaslilik piskolojisne girdi!
            Egemen: Susun oglum. Üzmeyin adami!

Yorum

• Ömer Aysan ; Hastamısın la sen ne yaptın kendine
              Egemen Korkmaz ; Sağ beg'de oynayınca böyle oldu hep senin yüzünden
              Ömer Aysan ; Ben ne yaptım tipe bak acaip haycanlara benziyirsen song
              Engin Baytar ; Ben bunla oynamam lan
              Egemen Korkmaz ; Alanzinho futbolu bırakacaktı zor tuttuk zaten hayrettin hacısalihoğlu direk bayılmış görünce
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 17.02.2010, 23:21.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Şok Şok Şok

Ergenekonda 61.dalga Trabzonsporu Vurdu.

Bir süredir ülke gündemini meşgul eden ergenekon terör örgütüne yönelik kazıların bir yenisi Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılıyor.

Konuyla ilgili medya mensuplarına açıklama yapan kulüp yetkilileri 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında esrarengiz bir biçimde Takımımızın elinden alınan kupaların izini sürüyoruz umuyoruzki en kısa sürede kazılardan sonuç alacağız dedi.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• OLAY OLAY OLAY !!!

Song'un yeni imajının gerçek iç yüzü anlaşıldı....

Gökhan Ünal'ın F.Bahçe'ye transferinden sonra bu konu hakkında takım arkadaşlarıyla sohbet eden Song'un bu transfer hakkında" Gökhan Ünal F.Bahçe'de gol atarsa ben de zenci olayım" dediği takım arkadaşlarının da sen zaten zencisin cevabı üzerine gülerek "tamam ben de sarışın olayım"
                  dediği öğrenildi.Gökhan'ın Bursa maçında attığı golden sonra takım arkadaşlarının "laf ağızdan bir kere çıkar,hadi bakalım lafını yeme",sözleri üzerine mecburen yeni imajına büründü.

Pazartesi akşamı yeni imajıyla antremana çıkan Song takım arkadaşlarını ve teknik heyeti önce şaşırttı sonrasında ise yeni bir ilham kaynağı bulmalarına sebeb oldu...

Umut Bulut,Teofilo ve Burak : " Biz forvetiz ve senin gibi bir defans elemanını karşımızda görsek ne yalan söyleyelim tırsar hafif bir üç buçuk olma moduna gireriz.(Teofilo'ya Tercümanımız Halil yardımcı oldu) Biz senin yerinde olsak bu imajını sürdürürdük demeleri üzerine bu fikirin iyi bir fikir olduğuna kanaat getiren Afrika kaplanı Song yeni imajını sürdürmeye karar verdi.Bu durumu medyaya ve camiaya nasıl anlatacağını düşünen "Büyük Şef" buna da bir buldu ve yeni imajının sebebini bir reklam filminde alacağı rol gereği olduğunu açıkladı...

BMN (bi) HABER
                  UğuR
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Uğur Abi Süper

Düşünsenize gazete başlığını

Çift Kale Maçda Karşı takım'da ki Song'u gören Teofilo Guizarez Kısa Süreli Baygınlık geçirdi , Durumu iyi olan Futbolcunun İBB Maçında oynayabileceğiz duyuruldu. Ayrıyetten İdmanı izlemeye gelen Paf takımı içeriye alınmadı
                    En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 18.02.2010, 18:07.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

OLAY OLAY OLAY !!!

Song'un yeni imajının gerçek iç yüzü anlaşıldı....

Gökhan Ünal'ın F.Bahçe'ye transferinden sonra bu konu hakkında takım arkadaşlarıyla sohbet eden Song'un bu transfer hakkında" Gökhan Ünal F.Bahçe'de gol atarsa ben de zenci olayım" dediği takım arkadaşlarının da sen zaten zencisin cevabı üzerine gülerek "tamam ben de sarışın olayım"
                      dediği öğrenildi.Gökhan'ın Bursa maçında attığı golden sonra takım arkadaşlarının "laf ağızdan bir kere çıkar,hadi bakalım lafını yeme",sözleri üzerine mecburen yeni imajına büründü.

Pazartesi akşamı yeni imajıyla antremana çıkan Song takım arkadaşlarını ve teknik heyeti önce şaşırttı sonrasında ise yeni bir ilham kaynağı bulmalarına sebeb oldu...

Umut Bulut,Teofilo ve Burak : " Biz forvetiz ve senin gibi bir defans elemanını karşımızda görsek ne yalan söyleyelim tırsar hafif bir üç buçuk olma moduna gireriz.(Teofilo'ya Tercümanımız Halil yardımcı oldu) Biz senin yerinde olsak bu imajını sürdürürdük demeleri üzerine bu fikirin iyi bir fikir olduğuna kanaat getiren Afrika kaplanı Song yeni imajını sürdürmeye karar verdi.Bu durumu medyaya ve camiaya nasıl anlatacağını düşünen "Büyük Şef" buna da bir buldu ve yeni imajının sebebini bir reklam filminde alacağı rol gereği olduğunu açıkladı...

BMN (bi) HABER
                      UğuR
                      Güzelmiş..
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Hayrettin Taraftarlar Yattara nerede diye homurdanmaya başladı ne yapsak ta yatıştırsak.Buna bir çözüm bulmalıyız...

Başkanım ben birşeyler düşünürüm siz merak etmeyin.

Hayrettin Hacısalihoğlu :Başkanım Songu gördünüz mü Antremanda.

Sadri Şener: Gördüm evet hiç yakışmamış ama.Ee sen onu bırakta
                        Yattara işini nasıl halledeceğiz onu bul.

Hayrettin Hacısalihoğlu : Başkanım cözüm Songun saçını sarıya boyamaktı
                        Yaptım böylece taraftarın sarı saclı kara bela
                        özlemini gidereceğiz.

Sadri Şener : Valla bu sefer kendini aşmışsın Helal Olsun.

Yorum

• Medya: Sayın Şener, İBB maçındaki hakem Yunus Yıldırım'ın kötü performansı hakkında ne düşüüyorsunuz?
                          SŞ: Yunus Yıldırım yıldız değildir aman ıııııı Cem Papila iki Yunus Yıldırım eder ııı şey yani Yunus Yıldırım'ı hocaya sorun öffff Hayrettin neredesin? Bana Hayrettin'i bulun.
                          Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            medya: Sayın Şener, İbb maçındaki hakem yunus yıldırım'ın kötü performansı hakkında ne düşüüyorsunuz?
                            SŞ: Yunus yıldırım yıldız değildir aman ıııııı cem papila iki yunus yıldırım eder ııı şey yani yunus yıldırım'ı hocaya sorun öffff hayrettin neredesin? Bana hayrettin'i bulun.
                            :d:d:d:d...........
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Guiza için ne demişler bi bakarmısınız çok komik ama yaaa

Fenerbahçe tarihinin belki de en çok sabredilen futbolcusu olan Güiza, Lille maçıyla birlikte bardağı taşırdı. Sarı-lacivertli taraftarlar, İspanyol futbolcunun, 'piyasa kaygısı' yüzünden Avrupa'da ilk 11'e alınması nedeniyle yönetim ve Christoph Daum'u topa tutuyor.

Transfer edilirken kulübüne 15,5 milyon euro bonservis bedeli ödendi, kendisiyle de yıllık 3,5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalandı. Dünkü kur itibariyle hesaplarsak, Fenerbahçe ile sözleşmesinin bittiği 31 Mayıs 2012 tarihinde, Güiza'nın sarı-lacivertli kulübe maliyeti 60 milyon liraya varmış olacak.

İşte Lille maçı sonrası internetteki taraftar forumlarından bazı Güiza yorumları:

- "Tarihimizin en büyük kazığı kim?" derseniz, "Güiza" derim.

- Ben bu Güiza'yı değil Fenerbahçe'de, kendi düğünümde bile oynatmam.

- Allah'a havale ediyorum onu. Ben Alex'in yerinde olsam sahada kovalardım Güiza'yı.

- Trakya'da bir tekstil firmasında personel müdürü olarak çalışıyorum. Yemin ederim Güiza iş müracaatı yapsın, meydancı olarak almam.

- Allah düşmanımın başına böyle oyuncu vermesin.

- Sizce Alex Güiza'ya ne dedi? "Böyle futbol oynayıp bu kadar parayı götürüyorsun ya, büyük adamsın okçu kardeş" demiştir bence.

- Gol makinesi diye aldık, traş makinesi çıktı.

- Acıların çocuğu Güiza, hep ağlamaklı.

- Zamanında alınan Zafer Biryollar, İlhan Parlaklara bu kadar şans verilse, daha fazla gol atarlardı.

- Bu ülkede bu kadar yoksulluk varken, şu adam için giden her euronun ahı çıkar bu takımdan. Ondan sonra soruyoruz kendimize, "Neden en güzel golleri biz yiyoruz?" diye.

- Hiçbir insanoğlu bu kadar fazla sayıda kişiyi kanser etmemiştir.

- Aziz Başkanım, ne olursun duy artık şu taraftarı, at şu adamı başkanım. Nereye gider, kaça gider hiç dert değil. Cepten toplar veririz. Ne olursun başkanım, bize eziyet etme.
                              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bu resimlerden güzel malzeme cıkar millete belkide daha öncedende cıkmıştır ama yazayım bari

-D.G: uff yine kaçırdım yaa yeter artık bende atmak istiyorum

Ş.G: aha guizada kaçırdı şimdi kesin bizimkide kaçırır

U.B- Yaa hep Şenol hoca yüzünden kesin göz var bizde ondan atamıyoruz yaa Sende sus guizamısın nesin alacam ayağımın altına yaa ağlama emrah gibi
                                En son Canberk tarafından düzenlendi; 21.02.2010, 01:35.
                                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X