Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

- Bana el kol hareketi yapma Ersuunuum.
    - Sizde saha icine karismayin, transferleri istedigim gibi yapin.
    - Neecmim alin bunu Memati'nin yanina götürün. Baskaanimi da arayin Leekenimi getirsin.

Kurlar Vadisi hayranlari anlamistir
    Ha bu espriyi ben yapacaktım.
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Burada yazılanlar yorumdan öteye gitmeyeceği için tam "Ne dediler ne demeliler?" başlığı gibi olmuş. Yine yorumlardan espri beklentisi olmadığı için de daha fazla yorum almış bence. Organizasyonlarımızda çekilmiş, bir çoğumuzun da şahit olduğu fotoğraflardan da o an yaşanan yada konuşulanlarla hiç alakası olmayan yüzlerce yorum çıkartılabilir Bu fotoğrafı doğru yorumlayanımız olmuştur belki ama hangisinin doğru olduğunu orada olanlar dışında kimse bilemez.
      Fanatik Pacci

Yorum

• Ben başdan 3.sırada Büyük İskenderi Görüyorum Kral Ya Keşke Her Maç sonrasında çıkıp konuşsa acaba konuşması nasıl?
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Menajerimiz Necmi Perekli'de safını belirlemiş
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bence ersun yanal yoentıme menajare hesap soru ne zamn ıstedıgım futbolcular alınacak bena rtık bu takıma sampıyon yapmak ıstıyorum
            dıyo kesın
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ihsan alioglunun durusuna takıldım ben
              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
              -ismail-

Yorum

• Ersun hoca almak istediği adamları söylüyor.

Bizimkilerde ceplerini kontrol ediyor.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• klasik bir yönetici duruşu bu. hakimiyetin yani patronun kim olduğunu gösteriyorlar ersun hocaya. ersun hocanın resmini görünce akılma yarmazlık yapan bir çocuğun annesi karşısında düştüğü durum geldi...

Yorum

• ihsan alioglunun duruşu enteresan..

Yorum

• Hocaya hayranlar.Hayranlıklarını gizliyorlar,çabalılar.

''Ama bizde yöneticiyiz hocam,ellerimizden bunu anla''

Ve...

''Akilli ol''

Ve hatta..

İhsan bey olayı biraz daha uzvi hale getirmiş gibi

Yorum

• Terbiyesizlik görüyorum , burnu havadalık görüyorum , insanlara küçümser gözle bakmak görüyorum , görgüsüzlük görüyorum , kendini nimetten sayma görüyorum ! takım elbiseyi giyen kendini adamdan sayıyor , bu adamlarla bizden bi halt olmaz ! tövbe tövbeee
                        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Bu konuyu NDND bölümüne taşımak lazım yoruma açık..
                          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• yönetimin ersun yanal a ne kadar "sicak"baktiginin bir fotografi olarak görüyorum.özellikle ihsan alioglunun durusu yönetimin ersun yanala olan genel bakisini yansitiyor bence.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Mevcut yönetim içinde Ersun Yanal'ın futbol felsefesini en çok tutan ismin İhsan Alioğlu olduğu söyleniyor..

Yönetimin genel duruşunun Ersun Yanal'ı çok sahiplenir şekilde olmadığı bir gerçek ama bu fotoğrafa bakıp fal açmak ta ne kadar sağlıklı bilmiyorum..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• Arkadaşlar bu arada İhsan bey hangisi. Herkes ondan bahsediyor da, ben tanımıyorum. Ayıp olmaz inşallah

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X