Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ne Dediler, Ne Demeliler? 2

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SON DAKİKA...

BMN yöneticilerinden Metin KÜLÜNK isyan etti!

Trabzonspor'lu taraftarlar sanal ortamdaki buluşma adresi www.bordomavi.net sitesinin 10.yılı sebebiyle planlanan "Yat Gezisi" organizasyonuna yeterli ilgi gösterilmeyince çılgına dönen site adminlerinden Metin KÜLÜNK gazetecilerin "neden ilgi yok?" sorusuna sinirlenerek "bana değil gidin hocaya sorun!" dedi.

sitedeki birçok üye ise "Fatih Tekke alınmazsa organizasyona katılmam" diyerek ilgisizliğin sebebini ortaya koymuş oldu...

kaynak: doğal
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      SON DAKİKA...

BMN yöneticilerinden Metin KÜLÜNK isyan etti!

Trabzonspor'lu taraftarlar sanal ortamdaki buluşma adresi www.bordomavi.net sitesinin 10.yılı sebebiyle planlanan "Yat Gezisi" organizasyonuna yeterli ilgi gösterilmeyince çılgına dönen site adminlerinden Metin KÜLÜNK gazetecilerin "neden ilgi yok?" sorusuna sinirlenerek "bana değil gidin hocaya sorun!" dedi.

sitedeki birçok üye ise "Fatih Tekke alınmazsa organizasyona katılmam" diyerek ilgisizliğin sebebini ortaya koymuş oldu...

kaynak: doğal
      "Bana değil,hocaya sorun" şeklinde değilde,

"Bana değil,süleymana sorun" olabilirmi acaba
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,
      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Bana değil,hocaya sorun" şeklinde değilde,

"Bana değil,süleymana sorun" olabilirmi acaba
        mümkün, hatta daha manidar
        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Trabzonspor'da, karşısındaki insanı ikna yöntemleri...

Fotoğraf desteği için sevgili Fanatik Pacci'ye teşekkür ederim.

.
          -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
          -"Burada klima yok mu?"
          -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Yine çok güzel olmuş, teşekkürler hocam.
            En kötüsü eksik bence (Fatih Tekke konusu ile ilgili taraftar yönetimin gırtlağına yapışmış)
            Fanatik Pacci

Yorum

• Offf takım hakkında pek fazla bilgim yok.... Yakında avrupa maçlarımızda başlayacak..... Takviye şart.....

Yorum

• Kim 500.000 İster?

Sunucu: - ve işte geldik "Kim 500.000 İster?" yarışmasının final sorusuna... hazır mısınız son soru için?...

Yarışmacı: - evet...

Sunucu: - Trabzonspor'un iç sahada oynadığı Denizlispor, Konyaspor, Galatasaray, İ.B.B. ve Fenerbahçe maçlarında toplam 13 puan kaybetmesinin sebebini kime soralım?...

şıkları okuyorum...

A-) Hocaya sorun B-) Bilmem, hocaya sorun C-) Bana değil, hocaya sorun D-) Hocaya sorin E-) Juan Pablo Sorin

Yarışmacı: - hıımmm, zor bir soruymuş gerçekten... "telefonla hocaya sorun" joker hakkımı kullanmak istiyorum...
                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• sümela61 üstadımız patlatmış gene espriyi.
                  -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Mehmet abi süpersin
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Juan Pablo Sorin
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Az biraz Mehmet abinin affına sığınarak kopya çekip yapıyorum.

S.Ş : kutunuzda mağlubiyet mi yoksa galibiyet mi hissediyorsunuz
                        - : Emin değilim
                        S.Ş : açalım o zaman
                        - : 10,9,8...2,1... MAĞLUBİYET (Zoingggggggggggg cam kırılır)
                        S.Ş : bu hiç iyi olmadı..
                        Sunucu : 2 kutu daha açtıracaksınız başkanım
                        S.Ş : siz ne hissediyorsunuz kutunuz hakkında
                        - : beraberlik çıkabilir
                        S.Ş : açalım o zaman
                        - : 10,9,8...2,1.... MAĞLUBİYET.. (Zoingggg camlar kırıldı)
                        Sunucu : son kutu başkanım..
                        ....
                        ...
                        S.Ş : sizinkini açalım lütfen
                        - : 10,9,8....2,1.... MAĞLUBİYET (zoingggggggg camlar kırıldı)

Sunucu : Yeni teklifinizi almadan önce gelen teklife ne cevap vereceksiniz? Var mısınız? Yok musunuz?
                        S.Ş : Onu hocaya sorun
                        Sunucu : Hocaya sorun diyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

(Biraz olmadı gibi ama bayağı ara verdik Yavaştan dönmeye başlayalım )
                        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Pratik Flamanca-Türkçe Sözlük

BMN'den bir hizmet daha... Uğur Meleke'nin "Hugo Broos Şenol Güneş'in Flmancasıdır." başlıklı yazısından sonra Trabzonsporlu futbolseverler için Flamanca-Türkçe pratik sözlük veriyoruz. Bu sözlük sayesinde hocayla kolayca iletişim kuracak, ne demek istdeğini kolayca anlayacaksınız. İşte bazı Flamanca ifadeler ve Türkçe karşılıkları

..........FLAMANCA ......................................TÜRKÇE

Brugges'da 2 şampiyonluk .................Trabzonspor'da 0 (sıfır) şampiyonluk

Brugges'da 3 Kupa ...........................Trabzonspor'da 1 Kupa

Anderlecht'te 1 Şampiyonluk...............Boluspor'da emsalsiz başarılar

Mütevazi Genk'i 2'inci yapmak ............Mütevazi İstanbulspor'u ligde tutabilmek

Panserraikos'u küme düşürmek..........Sakaryaspor'u küme düşürmeden önce toz olmayı bilmek

Nasıl? Flamanca'yı hemen öğrendiniz, değil mi? Biz hemen öğrendiğimiz gibi, size de öğrettik bile.

.
                          En son Cyzio tarafından düzenlendi; 06.07.2009, 23:22.
                          -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Hocam,maalesef çok güzel

Yorum

• Çok teşekkür ederim sevgili Olcay. Bunu sizden duymak, beni hem sevindirdi, hem de mahcub etti.

Sevgi ile kalınız.
                              -"Burada klima yok mu?"

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Rica ederim hocam.
                                Saygılar sunuyorum.

Biz özevlatçılar bu kadar ince ve üretken olamıyoruz tabi
                                Malzeme maalesef hep sizlerden yana sağlam

Sevgiler saygılar..
                                İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çok teşekkür ederim sevgili Olcay. Bunu sizden duymak, beni hem sevindirdi, hem de mahcub etti.

Sevgi ile kalınız.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X