Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dünyanın En İnce Notebook'u ... ( Zarfa Sığabilir )

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dünyanın En İnce Notebook'u ... ( Zarfa Sığabilir )

İşte dünyanın en ince laptopuKalınlığı 4 milimetre. Üstelik bir zarfa da sığabilecek...

Apple’ın zarfa bile sığacak incelikte yeni dizüstü bilgisayarı MacBook Air, Türk kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı MacBook Air, Mart’ın ikinci yarısında raflarda yerini alacak. Cömert Varlık, MacBook Air ile ilgili olarak “Bir dizüstü bilgisayarda bulunması gereken niteliklerden vazgeçmeden dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak üretildi” dedi.

MacBook Air, 0.4 cm inceliği ve 13.3 inç ekranı ile dikkat çekiyor. 2GB ram ve Intel 1.8 GHz işlemciye sahip MacBook Air’ın batarya ömrü ise 5 saat. Bilgisayar, 15 Mart’ta satışa sunulacak.
    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

Bız hala araba yapmaya çalışalım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

adamlar beyin yoruyo bizim gibi uyumuyo!!!!
      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

Bunlar ince işler, bizim daha önemli işlerimiz var. Onlarla uğraşıyoruz.

Yorum

Pro diyorum baska birsey demiyorum

Yorum

Bunlar ince işler, bizim daha önemli işlerimiz var. Onlarla uğraşıyoruz.
            Olay Osmanlı döneminde olmuş. Kabul edin ve onlar adına bir özür dileyin, kapansın bitsin bu iş. Size bunu telkin edeceklerdir... Sakın razı olmayın. Bencillik edersiniz, dedelerinize iftira edenlerin suç ortağı olursunuz. Atalarınız soykırım yapmadı!Amerikalı tarihçi, Justin McCarthy.
            Türkçe Giderse Türkiye Gider

NEYMIS O DAHA ONEMLI ISLER?FUZULI ISLERI BIRAKIPTA BIRAZ ORNEK ALSK OLMAZMI?
            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

hey Allahımmmm...2gb ram 1.8 işlemci.nere sığdı bukadar şey anlamadım.
              • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

gerçekten onları nere sığdırıyolar
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

Bu âleti sevmedim ben. Benim gibi dünyânın en dalgın adamına ters bu iş. Kesin kaybederim.
                  Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

Ya yırtılırsa?
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ewet olay yaratacak bi tartışma başlatıyorum...
                      bu laptop a cd girermi mi girmez mi
                      bence girmez ..
                      BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

İşini gördükten sonra ha 10 mm olmuş ha 4 mm ne farkeder.Bence abartılacak bir durum değil.
                        Özkan SÜMER

Yorum

apple her yıl piyasa sunduğu yeni icatların 2008 versiyonu bu..
                          Apple hayranları çok daha komlike bir icat bekliyorlarmış..Bu incelikte bir Computer bile mutlu etmemiş onları..
                          ....................Celliac ..................

Yorum

E be arkadaşım. Naptınız siz?

Artık zarfa koyar Ptt ile yollarız lazım oldukça dostlara:P
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

Adamlar yapmis abi
                              Biz hala maziyle övünelim.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X