Hiçbir yerli Korku filmi güzel olmadığı gibi buda öyle olacaktır.Konu itibariyle DABBE biraz Öne Çıkmıştı ama onuda yapıncılar yapamadılar.sonuç olarak izlemem bu tip yerli filmleri
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Semum - Türk Korku Filmi
Daraltma
X
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenelde en kolpa filmlerin bile fragmanları son derece etkileyicidir..
Ama şu filmin fragmanlarını görünce Excorsist ya da Constanstin' in Taiwan malı versiyonlarını izlediğimi sandım
Zaten bu yönetmenin daha önce çektiği daha doğrusu sinemada millete çektirdiği Dabbe denen içler acısı filmini bildiğimden bu filme gitmeye gerek dahi görmedim..
Yabancı korku filmlerinde bolca kullanılan kilise, papaz, şeytan üçlemesi burada yerini imamlara ve komik mutant tiplemelere bırakmış gözüküyor..
Hele semum denen zerzevatın Iron Maiden' ın Eddie' si olduğunu da bu fragman sayesinde öğrenmiş olduk
Onbeş yaşında flash programlarına yatkın bir veledin bile en fazla birkaç saat uğraşarak yapabileceği türden animasyonlarla dolu bir fragman var ortada
Korku filmiymiş..
Bu filme paranızı kaptırmak kadar korkutucu bir şey olmasa gerekÖnce TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu senin yorumun ama avrupada dabbenin ne kadar sevildiğine bakarsan bir sorun olduğunu anlarsın. Korku filmine gülmek açık aramak için giderseniz gülemezsiniz... Erbillerin Cem Yılmazların Şafaların Saçma sapan filmlerinden iyi oldugu kesin...
Senin yorumun olacak değil ya yukarıda yazdıklarım
Ayrıca Dabbe Avrupa' da ne ödülü almış merak ettim..
Korkudan tirim tirim titreyen "Andaval izleyici ödülü" mü yoksa
Hayret bir şey yahu..
Biz filmi yorumluyoruz adam da bizi"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ögrtmn Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecem yılmazın sihirbazıda güzeldi.
Deli Yürek, Barda, Pardon, Hokkabaz, Gora ve Kabadayi gibi kaliteli yapimlarda var fakat bunlarin hepsi bence biraz gayretle daha iyi olabilirdi.
Örn. Eskiya bence mükemmel bir film. Elestirilebilecek bir yani yok bence. Zaten Eski Türk Sinemasi devrini kapatip Yeni Türk Sinemasi'ni baslatan film
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki benim yorumum
Senin yorumun olacak değil ya yukarıda yazdıklarım
Ayrıca Dabbe Avrupa' da ne ödülü almış merak ettim..
Korkudan tirim tirim titreyen "Andaval izleyici ödülü" mü yoksa
Hayret bir şey yahu..
Biz filmi yorumluyoruz adam da biziEn son Mayls tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 19:51.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Neyse seviyelerini belli eden arkadaşlarla muhatap olmadan bugun izlediğim filmi yorumlayayım. Hasan Karacadağ kendini bayağı geliştirmiş. Dabbenin kat ve kat üzerine çıkmış bu filmde özellikle senaryo şaşırtmaları güzeldi... Filmin özellikle 2. Kısmı oldukça sürükleyici... Gelişen karacadağn semumunu izlediğinize pişman olmayacağınıza eminim... Bu dediklerim filme film izlemek için gidecekler için tabiki... 10 üzerinden 6.5-7En son Vkgz tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 20:41.Önce TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
Sıkı bir yerli korku filmi izlemek isteyenler "Trabzonspor' daki Albayrak Belgeseli" ni seyredebilirler
Bu korkunç ve bir o kadar da tiksinç belgeselden sonra gevşeyip biraz da gülmek isteyen arkadaşlara ise Semum fragmanlarını tavsiye ederim"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Televizyonda reklamlarını felan veriyorlar ama hiç korkutucu değil , tersine gülüyorum...
Ben Hasan Karacadağı sonuna kadar destekliyorum. Bence anımasyonlar hariç çok güzel bir film özellikle konusu
Bu arada semumu bende Iron Maiden'dan Eddie ye benzettimbelki ondan esinlenmiştir.
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
Dabbe Filmine gitmiştim ve hiç Beğenmemiştim.
Fakat konusu çok orjinal ve güzeldi.
Semum fiLmide kötü olduğunu ; Dabbeden iyi olduğunu.
Filme gitmeyi düşünüyorum . Hiçbir filmi izlemeden yorum yapmam.
Yapan arkadaşlarada saygı duyuyorum.
Fakat şuna eminim konusu çok iyi Semum'un bu yüzden gidicem !Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDabbe Filmine gitmiştim ve hiç Beğenmemiştim.
Fakat konusu çok orjinal ve güzeldi.
Semum fiLmide kötü olduğunu ; Dabbeden iyi olduğunu.
Filme gitmeyi düşünüyorum . Hiçbir filmi izlemeden yorum yapmam.
Yapan arkadaşlarada saygı duyuyorum.
Fakat şuna eminim konusu çok iyi Semum'un bu yüzden gidicem !Önce TRABZONSPOR
- Alıntı
Yorum
-
bugün gittim Semum'a filmin ilk bölümünde gerçekten gülmekten kırıldım(bunun sebebi yanımdaki baya espri yapan kuzende olabilir)..Yani ilk bölümün dabbeden farkı yok yalnız ikinci bölümde hafif constantine esintileri görmeme rağmen izlenebilir yanları vardı.Hasan Karacadağ gitgide kendini geliştiriyor.Dabbe ye oranla çok daha güzeldi ama yine de korkutamadı kısaca..
- Alıntı
Yorum
-
Bende bugün gittim.Bende çok güldüm.Korku sahnelerine hareket yapıp laf atıoduk.Gülmekten ölüyodum.Ve yanımdakileride güldürüyordum.Salonda zaten toplam 6 kişi vardı.Güzel Filmdi.Ama ani çıkan şeylerde ödüm koptu.
Més Que Un Club
- Alıntı
Yorum
Yorum