arkadaslar hiç fantastik edebiyat okuyan yok galiba?!?
1-J.R.R. Tolkien'den 'Yüzüklerin Efendisi'ni yalvaririm okuyun [img]smileys/smiley17.gif[/img]ama benim tavsiyem olayin daha da sarmasi için önce 'Hobbit' isimli kitabini okuyun...
2-David Eddings'ten 'Belgariad' ve 'Mallareon' serileri en iyi ikinci fantastik seriler olarak gösterilir... Iki seri de 5 kitaptan olusuyo toplam 10 kitap...
ayrica simdilik verecegim karisik tavsiyeler sunlar...
3-Paulo Coelho'dan 'Simyaci'...
4-Dan Brown'dan 'Da Vinci Sifresi' , 'Melekler ve Seytanlar' , 'Dijital Kale' (son iki yazdigimi ben de henüz okuyamadim ama kisa zamanda okuyacam)...
5-Karen Essex'den iki kitaplik seri 'Kleopatra' ve 'Firavun' (birincisini henüz bitirdim,ikincisini en kisa zamanda alacam) ...
6-Alexandre Dumas'dan 'Üç Silahsörler' ve 'Üç Silahsörler 20 Yil Sonra'...
7-Jules Verne'in alayini okuyun [img]smileys/smiley4.gif[/img]
meraklisina iki tane de 'derleme' öneriyim...
8-'Karanlikta 33 Yazar' ... Bu güzel bir korku hikayeleri derlemesi...
9-Lawrence Block'un derledigi 'Ustalarin Seçtikleri'... Bu kitapta galiba 44 tane polisiye hikaye var... idare eder bi kitap yani sevenine tavsiye...
10-10 olsun tam olsun [img]smileys/smiley17.gif[/img]Sempe/Goscinny'den 'Pitircik' serisinin alayini okun ve eglenin...
11-Jose Mauro de Vasconcelos'dan 'Seker Portakali' , 'Günesi Uyandiralim' , 'Delifisek' üçlemesini de kesinlikle okuyun bence...
simdilik aklima bunlar geliyo... yeni seyler geldikçe aklima yazmaya devam ederim...
iyi eglenceler...Edited by: yattara11
Yorum