Keyifler nasıl dostlarım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehtaplı Gece Sefaları...
Daraltma
X
Daraltma
-
Ahmet,heyecana gerek yok denilsede insan heyecanlanıyor...
Hayırlısıyla sabah istediğin sonucu görürsün inşallah...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzgün ve heyecanlı...Senin?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamün Aleyküm Gececiler...
Nasılsınız?İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet,heyecana gerek yok denilsede insan heyecanlanıyor...
Hayırlısıyla sabah istediğin sonucu görürsün inşallah...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım istediğin sonuca ulaşırsın Ahmet'im..Olmazsada takma kafana dicem ama takacaksın
- Alıntı
Yorum
-
Selamün Aleyküm Gececi ahalisi...
bu gece hiç hareket yok bu aralar...
Herkes bir köşeye kıvrıldı herhaldeNe kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTotti yi bari alsak yaTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
Yorum